Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(nutė @ 2012 10 14, 06:35)
Laidos vedėjas nebūtinai turi vaidinti teatre. Laidoje labiau tinka Jurkutė, nes Ineta darė savo striptizinį vulgarų šou, visai neatsižvelgdama į laidos visumą.

Sutinku dėl Jurkutės smile.gif Man ji graži, elegantiška moteris - savo vietoje.

O Stasiulytė save taip pateikė, kaip būtų kokia iš stoties, tikrai nesmagu buvo žiūrėti užpraeitą laidą.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 14, 10:33)
Sutinku dėl Jurkutės smile.gif Man ji graži, elegantiška moteris - savo vietoje.

O Stasiulytė save taip pateikė, kaip būtų kokia iš stoties, tikrai nesmagu buvo žiūrėti užpraeitą laidą.

Visiškai sutinku. Jurkutė ideali laidos vedėja (neįsivaizduoju gersnės už ją vedėjos).
Atsakyti
Kai suzinojau ,kad sokius ves Jurkute nepamenu koki sezona,buvau nusiminusi,maniau kaip ji tenai atrodys,bet,ji isipaise labai gerai,Be jos neisivaizduoju kitos vedanciosios.Tinka ji poroje su Sapru.
Stasiulyte buvo vissai ne vietoje,tiek apranga tiek vaidmeni.KA ji vede :,taip ,ne,reklama?Man ji tyciojasi pati is saves.

Vakar daug nemaciau,patiko valsas "Ventuko" su Voropaj wub.gif

Nejauciu simpatijos tai ugniaplaukei,man ji tokia staigiu judesiu,lipanti is odos,kaip is komisijos kazkuris minejo uzgozia partneri.
Atsakyti
Kaip gerai,kad Janutiene pasitrauke,laikas jau jai buvo tikrai smile.gif Nors kita savaitgali turbut vistiek Niparavicius iskris,silpniausi jie liko,mano nuomone..Labai patiko Šuklinas thumbup.gif I Jovani kazkaip ziuret negaliu,man jis toks gejiskas,bet siuolaikinem mergickom ziuriu tokie kaip jis patinka,balsuoja labai daug.. smile.gif Ir sokis jo nepatiko.Pilypaite kaip visada super.Baranauskas irgi patinka,graziai su Eglute susoko 4u.gif Dziugu del Jurkutes,kad gryzo,kaip kazkuri minejo,kad neisivaizduoja su ja laidos ir nepatinka,taip man atvirksciai neisivaizduoju be jos laidos,labai jai su Sapru tinka thumbup.gif O Egle Visockaite tikrai galetu buti kiekviena laida,patiko jos komentarai,labai subtiliai isreiskia nuomone,priekaistus ir privalumus smile.gif O Ramanausko jau per daug man... doh.gif
Atsakyti
na va-linksmybės prasideda bigsmile.gif
įdomu kaip naujokui seksis g.gif

ir komisijoj naujokas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 20 spalio 2012 - 18:07
Tikrai linksmai žiūrisi...ypač po Jono pasirodymo biggrin.gif Nu rimtai, kokia graži mergina padaryta iš Jono. Šokis irgi buvo bent jau pats linksmiausias thumbup.gif
Smoriginas gal biseksualus, jau taip graibė Jonui užpakaliuką g.gif biggrin.gif

Pralinksmino ir Rainio pasirodymas, o tiksliau jo šokio komentavimas ir vedėjų elegesys ant lovos biggrin.gif

Egzaminas visai "pramušė" thumbup.gif Šoko, kas netingėjo biggrin.gif

Ech pasiilgau ne tik šokio, bet ir linksmybių televizijoje.
Atsakyti
Kur dingo Šuklinas???? Kažką pramėgojau? Kažko neišgirdau?
Vakar samba vakaras, galvojau jau bus labai linksma, ale tokio VAU man nebuvo. Linksmai smagiai, ale čia samba turėjo būti super.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 10 21, 09:22)
Kur dingo Šuklinas???? Kažką pramėgojau? Kažko neišgirdau?
Vakar samba vakaras, galvojau jau bus labai linksma, ale tokio VAU man nebuvo. Linksmai smagiai, ale čia samba turėjo būti super.

Ant šokių parketo šioje laidoje nepasirodė Jevgenijus Šuklinas su partnere Mona Vinkleryte. Kanojininkas dalyvauja varžybose užsienyje.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 10 20, 22:13)
Nu rimtai, kokia graži mergina padaryta iš Jono.

Ir kojytės labai dailiai nudepiliuotos thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
labai linksma vaakr laida, o Jurkutė atrodė pritenkiančiai, išlaisvėjusi:)
Dėl Jovanio, man nebuvo super, kažko trūko;)
Patiko labai Mindaugas Rainys, šįkart Meškauskas su Milda, bei žinoma, Asta Pilypaitėsmile.gif
Atsakyti
Vakar Jovanio pasirodymas buvo tiesiog SUPERINIS!!! smile.gif labai prajuokino. Bet tikrai visai graži mergina iš ji išėjo. smile.gif o Smoryginas net tik šlykščiai gašlus, bet tikrai koks bisex, kad graibo vyrams už užpakalio.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2012 10 21, 15:01)
Vakar Jovanio pasirodymas buvo tiesiog SUPERINIS!!! smile.gif labai prajuokino. Bet tikrai visai graži mergina iš ji išėjo. smile.gif o Smoryginas net tik šlykščiai gašlus, bet tikrai koks bisex, kad graibo vyrams už užpakalio.

drinks_cheers.gif aš šiandien visą dieną "all the single ladies" niūniuoju biggrin.gif

man dar patiko Ventuko ir Katerinos šokis. thumbup.gif Bet kažkaip jei tame šurmulyje pranyko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darijusha: 21 spalio 2012 - 15:24