Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

O man Jurkute patinka. Mano manymu iskalba ji turi. Ir moka issisukti is situaciju tiesioginiame. Ir kulturinga ir elegantiska...ir grazi... na tobula biggrin.gif

Pirmieji man patiko thumbup.gif Fredis sexy toks wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu ir faina, kad Algis Ramanauskas komisijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 10 13, 19:33)
Nu ir faina, kad Algis Ramanauskas komisijoje  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2012 10 13, 19:33)
O man Jurkute patinka. Mano manymu iskalba ji  turi. Ir moka issisukti is situaciju tiesioginiame. Ir kulturinga ir elegantiska...ir grazi... na tobula biggrin.gif

Pirmieji man patiko thumbup.gif Fredis sexy toks wub.gif  blush2.gif

Tobulų nebūna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 10 13, 19:38)
Tobulų nebūna tongue.gif

Tai todel sypsenike biggrin.gif ir uzdejau...

O, mano nuziuretas olimpinis cempionas biggrin.gif apie ji ne vieno blogo zodzio, panos cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu ka as zinau... rimtai, man jis labai patinka....
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2012 10 13, 19:44)
O, mano nuziuretas olimpinis cempionas biggrin.gif apie ji ne vieno blogo zodzio, panos cool.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu ka as zinau... rimtai, man jis labai patinka....

Na ir visai neblogai pašoko. Eglė Visockaitė labai taikliai pasakė, kad abu labai gražūs žmonės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 10 13, 19:48)
Na ir visai neblogai pašoko. Eglė Visockaitė labai taikliai pasakė, kad abu labai gražūs žmonės  wub.gif

Taip taip taip wub.gif man jis tai rimtai labai patinka... ir jis gali visai ir nesokt, viska jam atleisciau... na, tik lai stovi, nes kai sedejo tai nea... bet jau kai atsistojo, tai i viskas, susilydziau biggrin.gif jo sypsena... jo kalbejimo kultura..... na, kiek per tv rodo tiek matau... bet jauciasi- jis faaaaaiiiinas blush2.gif Mona irgi labai grazi, bet manes nejaudina biggrin.gif
Atsakyti
vaje ,kaip ugniaplaukė šoka wub.gif FANTASTIKA
jau sakiau pilypaitė šiandien bus geriausia,bet........

patiko ir valsas astutės(jei nemaišau vardo)o kooooki apdarai ir basii...... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 13 spalio 2012 - 19:31
Man sita ugnine mergaite nereali.
Atsakyti
janutienė- g.gif VAIDMENYJ ar SAVYJ

(o valsas eglės) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 13 spalio 2012 - 20:24
QUOTE(Soled @ 2012 10 13, 19:27)
O aš nemėgstu Jurkutės kaip vedėjos schmoll.gif  Toks vaizdas, kad ji ten tik demonstruoja gražias sukneles ir pati save. Stasiulytė bent talentinga kaip aktorė (ko nepasakyčiau apie Jurgitą), ir jos sąmojai, replikos daug įdomesnės. Nežinau Jurkutė kaip vedėja man ne doh.gif

O jūs matėte, išskyrus, "Moterys meluoja geriau" Jurgitą vaidinančią teatre?
Man Ineta nepatinka kaip aktorė,plius ji buvo vulgari ir netiko prie Šapro:)
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 10 13, 19:33)
Nu ir faina, kad Algis Ramanauskas komisijoje  biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Neįdomus savimi besigrožintis diedas. Ir nieko nesuprantantis apie šokius. O va E. Visockaitė galėtų būti kiekvienoj laidoj.

QUOTE(ylksis @ 2012 10 13, 22:34)
O jūs matėte, išskyrus, "Moterys meluoja geriau" Jurgitą vaidinančią teatre?
Man Ineta nepatinka kaip aktorė,plius ji buvo vulgari ir netiko prie Šapro:)

Laidos vedėjas nebūtinai turi vaidinti teatre. Laidoje labiau tinka Jurkutė, nes Ineta darė savo striptizinį vulgarų šou, visai neatsižvelgdama į laidos visumą.
Atsakyti