Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(p@uksTelis @ 2012 10 07, 11:19)
Raudonplaukė vyriškų veido bruožų, kaip transvestitas atrodo blush2.gif

Nu sitaip nepasakyciau biggrin.gif , bet galetu ja moteriskesne padaryti aprengti, normaliai susukuoti. Ir man nepatiko kaip ji soko. O ji profesionale? g.gif

Del Inetos. man visai nieko ji vakar pasirode. tas toks jos kvailiojimas neerzino kazkaip, tik galetu tu savo grimasu negraziu nedaryti, tokiu kaip ten deganti ta vista ar gulbe buvo. netinka jai.
Kaip naturaliai ta Isabela nusciuvo, kai Sapras angliskai paprase pakomentuto apie Jovani D...a lotuliukas.gif

O tie vicecempionai kaip soko wub.gif nepakartojamai
Atsakyti
Ineta nepatiko ir man, bet jei palyginsim su Rūtela iš LNK, tai Inetai - aukso medalis cool.gif
Man vakar labai patiko Matas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 10 07, 11:19)
Raudonplaukė vyriškų veido bruožų, kaip transvestitas atrodo blush2.gif

Man tai tokiems šou kaip "tu gali šokti" ji tiko, bet čia nelabai isivaizduoju šokančios valsą su pūsta suknia. Jai kažkaip labiau įsivaiszuoju kaip moderno šokėja ir viskas
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 07, 10:24)
Nu sitaip nepasakyciau biggrin.gif , bet galetu ja moteriskesne padaryti aprengti, normaliai susukuoti. Ir man nepatiko kaip ji soko. O ji profesionale? g.gif

Del Inetos. man visai nieko ji vakar pasirode. tas toks jos kvailiojimas neerzino kazkaip, tik galetu tu savo grimasu negraziu nedaryti, tokiu kaip ten deganti ta vista ar gulbe buvo. netinka jai.
Kaip naturaliai ta Isabela nusciuvo, kai Sapras angliskai paprase pakomentuto apie Jovani D...a lotuliukas.gif

*O tie vicecempionai kaip soko wub.gif  nepakartojamai

Nu aš vakar tik momentais prasukau, visko nežiūrėjau, tai toj vietoj, kai rodė veidą iš arti, tai man atrodė grynai kaip išdažytas vyras biggrin.gif

Kaip vedėja Ineta sakyčiau pasirodė visai gerai, tikrai ne blogiausias variantas rolleyes.gif

* drinks_cheers.gif Nerealiai. Vakar prasukinėjau, bet jų šokį pažiūrėjau nuo-iki, tiesiog prikaustė žvilgsnį
Atsakyti
Man labai nepatiko Stasiulytės darbas, įvaizdis, išvaizda.
Patiko Sandra su Petru (pagal kokią dainą šoko) ir Viktorija.
Atsakyti
visi naujokai nėra šokyje naujokai.tikrai ne vienus metus prakaitą braukę salėse.nes kur tikrai nešokęs žmogus,tai ir matosi.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 10 07, 12:09)
visi naujokai nėra šokyje naujokai.tikrai ne vienus metus prakaitą braukę salėse.nes kur tikrai nešokęs žmogus,tai ir matosi.

Na kad Jovani sokes tai tikrai matosi, nelabai jau nemokatis sokti taip greit pasukinetu kojas kaip jis vakar drinks_cheers.gif
bet Rainys man atrodo nesokes yra g.gif Daunys gal....
Atsakyti
Man vakarykštė laida patiko. Labai smagūs Ramanausko komentarai. Būčiau nieko prieš, jei jis taptų nuolatiniu komisijos nariu. Nuvylė tik Stasiulytė. Atrodė ji neprastai (be reikalo Smoriginas įrodinėjo, kad jos kojos kreivos), bet laidos vedėja ji nekokia. Visada buvau neutrali Stasiulytės atžvilgiu. Vis tik vakar galėjo jos nebūti. Būtų pakakę vieno Šapro.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 10 07, 14:10)
Man vakarykštė laida patiko. Labai smagūs Ramanausko komentarai. Būčiau nieko prieš, jei jis taptų nuolatiniu komisijos nariu. Nuvylė tik Stasiulytė. Atrodė ji neprastai (be reikalo Smoriginas įrodinėjo, kad jos kojos kreivos), bet laidos vedėja ji nekokia. Visada buvau neutrali Stasiulytės atžvilgiu. Vis tik vakar galėjo jos nebūti. Būtų pakakę vieno Šapro.

Pritariu Jums,Stasiulytės galėjo ir nebūti,apranga klaiki,plona kaip šaka,o tas jos triko dar labiau ją iškaulino biggrin.gif Galėjo stilistai pasistengt ir elegantiškiau papuošt vedėją.Juročka kaip visada su savo nesąmonėm.O ponia Norvaišienė man labai kultūringa moteris,kodėl tas nepraustaburnis komisijos pirmininkas,tai jam papai atsikišę,tai kelnėse perdaug pridėta doh.gif gerai kad Šapras jam gerai užpila bigsmile.gif
Atsakyti
Nepatiko ir man Stasiulytes vedimas,jau tiek maivesi... doh.gif Buvo toks vaizdas,kad Sapranauskas vienas vestu laida.O galetu taip ir buti. g.gif
Kad Gordijevskaja iskriti,manau teisingai,toliau turbut Janutienes eile.. g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 06, 19:20)
nepasirodot geriau su tokiu žodynu schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad Jurkutė gryžo thumbup.gif
Atsakyti
O aš nemėgstu Jurkutės kaip vedėjos schmoll.gif Toks vaizdas, kad ji ten tik demonstruoja gražias sukneles ir pati save. Stasiulytė bent talentinga kaip aktorė (ko nepasakyčiau apie Jurgitą), ir jos sąmojai, replikos daug įdomesnės. Nežinau Jurkutė kaip vedėja man ne doh.gif
Atsakyti