Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

Nors visos mano amžiaus paauglės alpsta dėl Jovani, bet aš labai džiaugiuos, kad laimėjo M.Rainys, o Jovani man labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2013 01 06, 16:20)

man is profesionaliu sokeju moteru Sandra Saikauskaite. atradimas buvo, negaliu atsiziuret  rolleyes.gif

O man ji visiškai nepatiko, jau su Kęstu kaip šoko tai tragedija. Kažkoks drąskymasis, ne šokis buvo

Džiaugiuosiu už Rainį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 01 06, 21:29)
Man tai tokie įdomūs visų komentarai, kad Rainys laimėjo tik dėl to, kad tv3 dirba.. Pati už jį balsavau, puseserė skambino priminė už jį prabalsuoti, sakė iš visų šeimos telefonų jau prabalsavo, kolegų darbe nemažai pasisakė už šią porą, o kai Jovainis nelaimėjo prakalbo apie nesąžiningumą visi,  ale negali būt, kad patinka žmonėms biggrin.gif Asmeniškai nemanau, kad pora stipri buvo, bet visi finalistai tokie.. dar tikimybė, kad dauguma už Rainį balsavo, kad Jovani nelaimėtų ax.gif

Būtų išmetę sąžiningai tada, kada priklausė, būtų pasibaigusi Rainio-šokėjo karjera.
O jei sąžiningai, Pilypaitė žymiai geriau už jį šoko, bet jos kažkodėl nepaliko.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 14:50)
Manau, kiekvienas projektas turi savų užkulisinių susitarimų, kurių žiūrovas nežino. TV3 be abejonės buvo naudinga, kad Rainys kuo ilgiau maltųsi ekrane ir save reklamuotų (aš tokio veikėjo net nežinojau iki projekto). LNK dėl kažkokių mums  nežinomų priežasčių reikėjo kuo ilgiau tempti bulvių maišą Merūną. O laidos scenarijų visada gali pritaikyti taip, kaip reikia: ima va Norvaišienė ir neleidžia iškristi kažkuriai porai, ir ypač tai, kuriai visai nesimpatizavo biggrin.gif

Zip Fm matyt irgi turėjo užkulisinių sutarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 06, 21:45)
alpsta dėl Jovani, bet aš labai džiaugiuos, kad laimėjo M.Rainys, o Jovani man labai nepatiko  schmoll.gif

Aš ir už Rainį džiaugiuosi, o ir komisijos paskutinių savaičių balai parodė, kad Jovani vis važiavo žemyn... O va Rainys kilo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 22:40)
O jei sąžiningai, Pilypaitė žymiai geriau už jį šoko, bet jos kažkodėl nepaliko.

Mano drauge, grizusi is uzsienio, kartu su mumis ziurejo finala, paziurejo Pylipaites soki, paskui balerinos tos, kuri veliau atejo. Sako - va cia tai super sokiai, kazkuri is situ turetu laimet. Sakau - tai kad cia jau iskritusios, svecio teisemis susoko. Net issiziojo, sako - kas per nesamone, gi kiek maciau, jos cia is visu geriausiai susoko!
Atsakyti
Romanovas irgi gi kažkada šokių projektą laimėjo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2013 01 06, 21:10)
matyt krizė išties yra.negali gi šitiek metų dalyvauti ir išvien stebinti naujumu ir originalumu.norėtųs,jei dar bus šie projektai,visiškai naujų veidų cool.gif

Gal klystu, bet man regis, kad bėda yra joje pačioje. Ji gal save labai gražia, dailia ir šaunia laiko g.gif Kad ir kokį partnerį begautum, bet jo trumpų kojų ar storumo/plonumo ryškinimas tik kenks porai. Ji turėtų privalumus stengtis padėti ryškinti partneriui, o ne praktiškai vien per komizmo prizmę viską paleisti. Aš tikrai gerbiu Deivydą Meškauską, nes man regis jis labai gerbia savo partneres. Nesvarbu jis gauna kūdeną ir jauną, ar vyresnę apvalesnę, jis iš jos daro gražią moterį ir žvaigždę. Jis ieško jos gražių, teigiamą savybių. Kad ir su regis ne šokiams sutverta Stachura, pamenu tiek dirbo, tiek palaikė, kad galiausiai man ta moteris ėmė taip patikti ir visomis keturiomis buvau, kad ji patektų į finalą ir ką nors laimėtų. O Voropaj daro atvirkščiai. Tuoj į kokius Karlsonus, Pugačiovas ar kitus žvėris įvelka partnerius doh.gif Man regis, kad ji turėtų keisti savo požiūrį.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 07, 13:54)
Gal klystu, bet man regis, kad bėda yra joje pačioje.

Labai pritariu pasisakymui drinks_cheers.gif
Tą mintį norėjau seniai pasakyti dėl Deivido. Jo partnerės tampa šokėjomis, nušlifuoja jis iki maximumo. Tuo tarpu kiti profesionalai tuos mėgėjus tik tempia žemyn.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 22:40)
Būtų išmetę sąžiningai tada, kada priklausė, būtų pasibaigusi Rainio-šokėjo karjera.

Kodėl kalbate, kad nesąžiningai paliko Rainį? Ir ankstesniuose projektuose buvo, kad neišmeta nei vienos poros, o be to tą vakarą ponia Norvaišienė jau laidos pradžioje turėjo dėžutę, kurią kaip ir sakė atskleis laidos pabaigoje, nemanau, kad tv3 vadovybė gelbėdama Rainį jau iš anksto žinojo, kaip tą vakarą žiūrovai balsuos ir būtent toje laidoje bus tikimybė jam kristi biggrin.gif Nevedžiokit sąmokslo teorijų biggrin.gif nieks ir nesako, kad Rainys geriau už Pilipaitę šoko, tik jai nepasisekė, kad Norvaišienė dėžutės tą vakarą ant stalo neturėjo biggrin.gif Per anksti kai krito Pilipaitė krito būtų buvę palikinėti dalyvius mirksiukas.gif O gal tv3 buvo naudinga išmest Pilipaitę? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 01 07, 16:33)
Kodėl kalbate, kad nesąžiningai paliko Rainį? Ir ankstesniuose projektuose buvo, kad neišmeta nei vienos poros, o be to tą vakarą ponia Norvaišienė jau laidos pradžioje turėjo dėžutę, kurią kaip ir sakė atskleis laidos pabaigoje, nemanau, kad tv3 vadovybė gelbėdama Rainį jau iš anksto žinojo, kaip tą vakarą žiūrovai balsuos ir būtent toje laidoje bus tikimybė jam kristi biggrin.gif Nevedžiokit sąmokslo teorijų biggrin.gif nieks ir nesako, kad Rainys geriau už Pilipaitę šoko, tik jai nepasisekė, kad Norvaišienė dėžutės tą vakarą ant stalo neturėjo biggrin.gif Per anksti kai krito Pilipaitė krito būtų buvę palikinėti dalyvius mirksiukas.gif O gal tv3 buvo naudinga išmest Pilipaitę? lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Lietuviai visur izvelgia tik intrigas,viskas jiems surezisuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 01 07, 15:33)
O gal tv3 buvo naudinga išmest Pilipaitę? lotuliukas.gif

Jinai abydijosi smile.gif Nepasakė tiksliai kas ir kaip, bet dviprasmiškai kalbėjo. Tai nežinia kaip ten kas ir kaip ir kas teisus.
Atsakyti