Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(Tresor @ 2013 01 06, 10:34)
Ne tuos sokius per finala pasirinko sokti Milda su Deividu. Reikejo sokti soki pagal filma "Kvepalai", manau ju vienas is stipriausiu sokiu buvo smile.gif

siandien ryte perziurejau visu sokius, nes visa dar neideta
tai irgi tokia pat mintis buvo, ju pasirodymai visada buvo verti ziureti, o per finala kazkas netaip, truko ispudzio,

geriausiai ziurejosi Rainys su Milana, jei nevertinti viso projekto
man tai jis visai patiko, gal kad farovito neturejau

ir Kestutis patiko, bet nu Eglute Eglute Eglute , visokia kokia nuostabi, gadino vaizda, ir gal ne tiek ji pati, kiek tas kitu aukstinimas jos

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 06, 13:14)
Sorry kam jinai patinka, bet ji man tokia bulviakasio bobelka, taip nusibodus kažkodėl, tokia jau nebeįdomi komikė ax.gif

aha rolleyes.gif

man is profesionaliu sokeju moteru Sandra Saikauskaite. atradimas buvo, negaliu atsiziuret rolleyes.gif

gerai kas geba atskirti vertindami profesionala nuo neprofesionalo. as i pora ziuredavau dazniausiai
Atsakyti
Dabar pasižiūrėjau laidą ir vis tiek Pilypaitė išliko mano favoritė, jei tą kartą nebūtų iškritusi, manau, finale būtų pasirodžiusi super:)
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2013 01 06, 16:20)
ir Kestutis patiko, bet nu Eglute Eglute Eglute , visokia kokia nuostabi, gadino vaizda, ir gal ne tiek ji pati, kiek tas kitu aukstinimas jos
aha  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gerai,kad Rainys su Milana laimėjo thumbup.gif Nes jau Jovanis buvo per daug užtikrintas,kad laimės. O Rainys matėsi labai nustebo ir nuoširdžiai džiaugėsi smile.gif
Patiko ir Milda,bet žmonės nebalsavo už juos schmoll.gif O anksčiau tai Asta Pilypaitė buvo mano favoritė,gaila,kad iškrito... būtų finalą laimėjusi,manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2013 01 06, 16:20)
man is profesionaliu sokeju moteru Sandra Saikauskaite. atradimas buvo, negaliu atsiziuret  rolleyes.gif

Aš ją irgi girčiau, girčiau, girčiau ir nesustočiau, nu nereali moteris man ji visomis prasmėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 01 06, 16:35)
Dabar pasižiūrėjau laidą ir vis tiek Pilypaitė išliko mano favoritė, jei tą kartą nebūtų iškritusi, manau, finale būtų pasirodžiusi super:)

Man irgi.. Vakar dar sušoko, pagalvojau, geriau ji būtų pakliuvusi į finalą. Bet išties tai nelabai supratau, kodėl iškrito, nepasirodydavo blogai juk, buvo ir prastesnių.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 01 06, 17:59)
Man irgi.. Vakar dar sušoko, pagalvojau, geriau ji būtų pakliuvusi į finalą. Bet išties tai nelabai supratau, kodėl iškrito, nepasirodydavo blogai juk, buvo ir prastesnių.

tai kad lyg ziurovu balsu mazai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2013 01 06, 18:04)
tai kad lyg ziurovu balsu mazai buvo  g.gif

Kai Rainys liko paskutinis pagal balsus, tai TV3 greit sugalvojo tą vakarą nieko neišmest lotuliukas.gif
Atsakyti
na Jovanio klaidos akis bade, ypac per sokiu pakartojimus... nevertas jis nei 1 nei 4 vietos. anksciau iskristi turejo...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 18:50)
Kai Rainys liko paskutinis pagal balsus, tai TV3 greit sugalvojo tą vakarą nieko neišmest lotuliukas.gif

gali buti
nezinau nei tokiu nei kitokiu faktu

as kai favorito neturejau tai nenusivyliau ne viena vieta
aisku Milda turejo buti auksciau
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 06, 14:14)
drinks_cheers.gif

Tai treti Voropaj? doh.gif  lotuliukas.gif Sorry kam jinai patinka, bet ji man tokia bulviakasio bobelka, taip nusibodus kažkodėl, tokia jau nebeįdomi komikė ax.gif

matyt krizė išties yra.negali gi šitiek metų dalyvauti ir išvien stebinti naujumu ir originalumu.norėtųs,jei dar bus šie projektai,visiškai naujų veidų cool.gif
Atsakyti
Man tai tokie įdomūs visų komentarai, kad Rainys laimėjo tik dėl to, kad tv3 dirba.. Pati už jį balsavau, puseserė skambino priminė už jį prabalsuoti, sakė iš visų šeimos telefonų jau prabalsavo, kolegų darbe nemažai pasisakė už šią porą, o kai Jovainis nelaimėjo prakalbo apie nesąžiningumą visi, ale negali būt, kad patinka žmonėms biggrin.gif Asmeniškai nemanau, kad pora stipri buvo, bet visi finalistai tokie.. dar tikimybė, kad dauguma už Rainį balsavo, kad Jovani nelaimėtų ax.gif
Atsakyti