O man tai ji visai nieko Figūra gera, atrodo efektingai ir laidą veda normaliai
QUOTE(Džigė @ 2012 10 06, 18:27)
gerai, baigiam laabai nuotaika sugadino, galvojau paziuresiu si vakara sia laida, bet kad nezinau ar istempsiu ir neperjungsiu i kita kanala
Nu ko taip nervintis ir asmeniškai priimt... Nu niekad matyt nesuprasiu žmonių, kurie gadina sau nervus dėl nemėgstamų personų telike... Jei dėl kiekvienos stasiulytės taip parintis, tai galima ir neurozę įsivaryt
Bet ir apsirengus šiandien ji kaip iš raudonųjų žibintų rajono...
QUOTE(vija @ 2012 10 06, 20:33)
Nu ko taip nervintis ir asmeniškai priimt... Nu niekad matyt nesuprasiu žmonių, kurie gadina sau nervus dėl nemėgstamų personų telike... Jei dėl kiekvienos stasiulytės taip parintis, tai galima ir neurozę įsivaryt
Nes labai retai turiu galimybe paziureti sia laida o siandien buvau taip nusiteikusi ir se kad nori kad nors butu savo vietoj, tai staiposi, maivosi ir nezino kaip pastatyti savo koju sakaliu Geriau butu uzdeje ir koki sijona, nes dabar atrodo tai pasibaisetinai
QUOTE(Džigė @ 2012 10 06, 18:22)
Asmeniškai ją pažįstat?
Ineta atrodo pernelyg vulgariai truksta Jurgitos elegancijos
Gal zinote ar ilgai cia Stasiulyte vaidins vedanciaja? Labai tikiuosi kad tik si vakara
[
[
QUOTE(Džigė @ 2012 10 06, 18:46)
O tai kazka keicia?
Psichologai sako, kad žmones kituose labiausiai erzina tos savybės, kurias jie turi patys ir jų norėtų neturėti
QUOTE(Džigė @ 2012 10 06, 18:46)
O tai kazka keicia?
Kokia ji bebūtų tokia, bet švaistytis tokiais epitetais, kaip "žertva"? Nebent ji jus asmeniškai nuskriaudė. Nu arba jums max 15 metelių. Man ji irgi žiauriai nesimpatiška, na bet pradėti vadintis visaip
QUOTE(vija @ 2012 10 06, 20:58)
Psichologai sako, kad žmones kituose labiausiai erzina tos savybės, kurias jie turi patys ir jų norėtų neturėti
Oi man tai visiskai negalioja
Ot gerai Smoriginas pasisake
Na Stasiulytės galėtų nerodyti iš arti, tikrai atrodo, kaip su apatiniais, kaip nespėjus iki galo apsirengt... Pasktutiniu metu čia ne vienam portale buvo išgirta jos figūra, nors nieko čia išskirtinio nematau, tai jai tik ~30m, tai dabar jau perlenkė lazdą tą savo nepriekaištingą kūną demonstruodama...
QUOTE(Infinity @ 2012 10 06, 18:55)
Gal zinote ar ilgai cia Stasiulyte vaidins vedanciaja? Labai tikiuosi kad tik si vakara
[
[
Berods kelias laidas ves, 2 ar 3