Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

drinks_cheers.gif buvo stipresniu uz Rainy , bet dziaugiau kad jis o ne Jovani thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nemegau Jovani nuo pat pradziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 05, 23:07)
Nainys pats nustebo,akytės tik lakstė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Po paskutiniu tarpiniu rezultatu parodymo jis tikejo, kad jis laimes, bet deje thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Ir mane labai nustebino, kad laimėjo Rainys. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš pati buvau už Deivydą ir Milda smile.gif
Atsakyti
je je je je je je je clap.gif clap_1.gif yu.gif ploja.gif assa.gif

(čia aš džiaugiuosi už Mindaugą ir Milaną) cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Toli visiems rainiams ir nainiams iki Mildos...
Atsakyti
laimėjo Rainys, buvau už jį bei Mildąsmile.gif Tačiau, Milda - ta pati situacija kaip Ingrida Kazlauskaitė, tu šok gerai, tačiau, nemyli tavęs žiūrovai:)
Atsakyti
Džiugu kai laimi ne favoritas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 05, 23:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Na, pagaliau baigesi sokiai 4u.gif Siaip tai kazkaip si karta buvau neutrali laimetoju atzvilgiu, nes gal ir tie sokiai pabodo, o gal nebuvo tokiu asmeybiu kurioms itin simpatizuociau, o ir kazkaip kai vis Jovan pirmaudavo, tai ir tokios intrigos kaip ir nebuvo (tikejau, kad Jovai fanai ir nugales biggrin.gif ). Nors Jonelis man ir nieko, bet norejau, kad kas nors kitas laimetu, kad ir Rainys ax.gif

QUOTE(ylksis @ 2013 01 06, 02:13)
Tačiau, Milda - ta pati situacija kaip Ingrida Kazlauskaitė, tu šok gerai, tačiau, nemyli tavęs žiūrovai:)

As manau, kad Mildos situacija Deividas itakoja labai...Nors jis ir tikrai profesionalus sokejas, bet per tiek metu ir po tiek sekmingu pergaliu visiem kaip ir pabodo. Cia as fantazuoju apie tokia versija, kodel uz juos gi taip nebalsuoja blush2.gif Gal jam vertetu koki sezona jau pailseti, bet kogero jis toks kaip ir projekto veidas jau patapo smile.gif
Atsakyti
Kažkaip silpnai šiemet. O vietos galėjo išsidėlioti iš antro galo

QUOTE(ylksis @ 2013 01 06, 01:13)
laimėjo Rainys, buvau už jį bei Mildąsmile.gif Tačiau, Milda - ta pati situacija kaip Ingrida Kazlauskaitė, tu šok gerai, tačiau, nemyli tavęs žiūrovai:)

Man patiko Milda, balsavau už ja. ir tikrai daug geriau šoko nei vaikinai esantys finale
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 00:18)

drinks_cheers.gif Gaila Mildos verysad.gif Mano nuomone, ji šoko geriausiai thumbup.gif
Bet, nors reikia vertinti Rainį, labai džiugu už Milaną - tokia nuoširdi ir simpatiška mergina smile.gif Čia jai geras atlygis už vargą su Mindaugu projekto metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 01 06, 08:17)
Kažkaip silpnai šiemet. O vietos galėjo išsidėlioti iš antro galo
Man patiko Milda, balsavau už ja. ir tikrai daug geriau šoko nei vaikinai esantys finale

Pritariu! drinks_cheers.gif
Atsakyti