buvo stipresniu uz Rainy , bet dziaugiau kad jis o ne Jovani nemegau Jovani nuo pat pradziu
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 05, 23:07)
Nainys pats nustebo,akytės tik lakstė
Po paskutiniu tarpiniu rezultatu parodymo jis tikejo, kad jis laimes, bet deje
Ir mane labai nustebino, kad laimėjo Rainys. Aš pati buvau už Deivydą ir Milda
je je je je je je je
(čia aš džiaugiuosi už Mindaugą ir Milaną)
(čia aš džiaugiuosi už Mindaugą ir Milaną)
Toli visiems rainiams ir nainiams iki Mildos...
Labas vakaras,
Na, pagaliau baigesi sokiai Siaip tai kazkaip si karta buvau neutrali laimetoju atzvilgiu, nes gal ir tie sokiai pabodo, o gal nebuvo tokiu asmeybiu kurioms itin simpatizuociau, o ir kazkaip kai vis Jovan pirmaudavo, tai ir tokios intrigos kaip ir nebuvo (tikejau, kad Jovai fanai ir nugales ). Nors Jonelis man ir nieko, bet norejau, kad kas nors kitas laimetu, kad ir Rainys
As manau, kad Mildos situacija Deividas itakoja labai...Nors jis ir tikrai profesionalus sokejas, bet per tiek metu ir po tiek sekmingu pergaliu visiem kaip ir pabodo. Cia as fantazuoju apie tokia versija, kodel uz juos gi taip nebalsuoja Gal jam vertetu koki sezona jau pailseti, bet kogero jis toks kaip ir projekto veidas jau patapo
Na, pagaliau baigesi sokiai Siaip tai kazkaip si karta buvau neutrali laimetoju atzvilgiu, nes gal ir tie sokiai pabodo, o gal nebuvo tokiu asmeybiu kurioms itin simpatizuociau, o ir kazkaip kai vis Jovan pirmaudavo, tai ir tokios intrigos kaip ir nebuvo (tikejau, kad Jovai fanai ir nugales ). Nors Jonelis man ir nieko, bet norejau, kad kas nors kitas laimetu, kad ir Rainys
QUOTE(ylksis @ 2013 01 06, 02:13)
Tačiau, Milda - ta pati situacija kaip Ingrida Kazlauskaitė, tu šok gerai, tačiau, nemyli tavęs žiūrovai:)
As manau, kad Mildos situacija Deividas itakoja labai...Nors jis ir tikrai profesionalus sokejas, bet per tiek metu ir po tiek sekmingu pergaliu visiem kaip ir pabodo. Cia as fantazuoju apie tokia versija, kodel uz juos gi taip nebalsuoja Gal jam vertetu koki sezona jau pailseti, bet kogero jis toks kaip ir projekto veidas jau patapo
Kažkaip silpnai šiemet. O vietos galėjo išsidėlioti iš antro galo
Man patiko Milda, balsavau už ja. ir tikrai daug geriau šoko nei vaikinai esantys finale
QUOTE(ylksis @ 2013 01 06, 01:13)
laimėjo Rainys, buvau už jį bei Mildą Tačiau, Milda - ta pati situacija kaip Ingrida Kazlauskaitė, tu šok gerai, tačiau, nemyli tavęs žiūrovai:)
Man patiko Milda, balsavau už ja. ir tikrai daug geriau šoko nei vaikinai esantys finale
QUOTE(vija @ 2013 01 06, 00:18)
Toli visiems rainiams ir nainiams iki Mildos...
Gaila Mildos Mano nuomone, ji šoko geriausiai
Bet, nors reikia vertinti Rainį, labai džiugu už Milaną - tokia nuoširdi ir simpatiška mergina Čia jai geras atlygis už vargą su Mindaugu projekto metu
QUOTE(Dzenete @ 2013 01 06, 08:17)
Kažkaip silpnai šiemet. O vietos galėjo išsidėlioti iš antro galo
Pritariu!