Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(vija @ 2012 12 30, 01:02)
Rūta veda gražiai, bet ar čia tik man ji tokia pusamžė boba iš tolo pasirodė?? Nežinau, ar laikysena netikusi, ar filmavimo kampas ne tas, ar ta suknelė tokį įspūdį sudarė, ar ji svorio priaugo, nu tokia susmukusi, susikūprinusi bobelė... Kame reikalas? Tikiuosi televizijoj...

Ir man tas užkliuvo drinks_cheers.gif
dar užkliuvo jos bateliai, tokie kaip kanopikės, netiko visiškai tongue.gif
Atsakyti
Ruta atrodo grazi moteris, bet as siandien ir pastebejau atrode nekaip, ta suknele jai visiskai netiko, nei modelis nei spalva, gal dar ir apsvietimas kaltas;D biggrin.gif
Atsakyti
Na ir man pasirodė kad gal kiek svorio priaugus, na bet ji ne Jurkutė, niekada į mises nesitaikė. Kita vertus prieš 2 savaites viename renginyje mačiau ją, tai viskas kaip ir savo vietoje buvo. smile.gif Suknelė gal nevykus buvo. Šiandien gi X faktoriuje tiesiogei pasirodys, tada išvadas darysim biggrin.gif
Jei apie pačius dalyvius, kažin ar komisija turės kokius balus pr finala, ar tik žiūrovai. Jei tik žiūrovai tada jau baigtis aiški.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 12 30, 00:02)
Rūta veda gražiai, bet ar čia tik man ji tokia pusamžė boba iš tolo pasirodė?? Nežinau, ar laikysena netikusi, ar filmavimo kampas ne tas, ar ta suknelė tokį įspūdį sudarė, ar ji svorio priaugo, nu tokia susmukusi, susikūprinusi bobelė... Kame reikalas? Tikiuosi televizijoj...

Man irgi ji vakar atrodė pasenusi. Manau, kad labiausiai kalta šukuosena + makiažas. Pvz. Kaip nors susegti, bet būtinai paleisti plaukai ją būtų pajauninę, uždengę dalį stabokos pečių linijos. Suknelė man jos nepatiko, nes jai netiko. Bet man atrodo, kad tikrai Rūta priaugusi svorio, ypač tai matosi ant rankų.

Dėl finalo tai galiu tik tiek pasakyti, kad šiemet aš neturiu ryškių favoritų. Esu labai nusivylusi, nes visi šoka šiaip sau. Labiausiai pasiilgstu gražių, nematytų, įmantrių choreografijų. Pastraksi atėję ir tiek. Todėl gal labiausiai verti laimėjimo Meškauskas su Milda. g.gif
Niekada negalvojau, kad taip nutiks, bet LNK projekto finalo dalyviai šokio pateikimo forma, technika perspjovė TV3.
Atsakyti
Rūtos įvaizdis netikęs buvo smile.gif
Norėčiau, kad laimėtų Mildos ir Deivio pora, negaliu patikėti, kad Rainys taip toli nuėjo..
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 12 30, 01:02)

Dėl jos subobėjimo sutinku. Ji iš veido daili moteris, plaukai jos gražūs, bet figūra nežinau.... man atrodo ji pati nelabai rūpinasi savo kūnu, kuris tokių metų turėtų būti žymiai stangresnis (vien rankos pas ją kokios nedailios, o dar tokiomis suknelėmis ją apvelka doh.gif )

QUOTE(Twiggy @ 2012 12 30, 13:55)
Norėčiau, kad laimėtų Mildos ir Deivio pora, negaliu patikėti, kad Rainys taip toli nuėjo..

Man Rainys labai nepatinka. Ir apmaudu, kad jis finale. O jeigu dar ir užims aukštesnė vietą tai išvis nesąmonė.

Dabar labai palaikau Deividą su Milda, patinka man kaip ji šoka. Dar ir Katerina su Juozu šaunuoliai. O Jovani man kažkaip nusivažiavo su ta Juste, išsisėmę atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 12 30, 00:02)

Kad ji visada atrodė žymiai seniau nei yra. Toks jos tipas gal.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 12 30, 12:09)
Dėl finalo tai galiu tik tiek pasakyti, kad šiemet aš neturiu ryškių favoritų. Esu labai nusivylusi, nes visi šoka šiaip sau. Labiausiai pasiilgstu gražių, nematytų, įmantrių choreografijų. Pastraksi atėję ir tiek. Todėl gal labiausiai verti laimėjimo Meškauskas su Milda.  g.gif
Niekada negalvojau, kad taip nutiks, bet LNK projekto finalo dalyviai šokio pateikimo forma, technika perspjovė TV3.

Viskam pritariu drinks_cheers.gif Šiame šou vienos parodijos, ypač mane erzina ta Voropaj biggrin.gif kaip kaimietka boba tokia visad biggrin.gif
Atsakyti
ne ten parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 30 gruodžio 2012 - 19:31
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 12 30, 13:09)

drinks_cheers.gif
jo rūta tokia vangoka ir tikrai nelabai kaip atrodė šį kart,o šiaip ji labai daili moterukė
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 12 30, 13:55)

o as galiu biggrin.gif man jie lb patinka, uz juos sergu. Nors ir Milda su Deividu graziai susoko. lb patiko tas ju sokis is Kvepalu 4u.gif kaip Valentaite sake, siupuliukai per kuna begiojo
Atsakyti
O aš noriu,kad šį projektą laimėtų Juozas su Katerina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2012 12 31, 16:54)
O aš noriu,kad šį projektą laimėtų Juozas su Katerina 4u.gif

4u.gif Pasikartosiu, bet ir aš šito labai noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obe: 01 sausio 2013 - 11:21