Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(Spyglė @ 2012 12 24, 17:14)
Nu jau Meškausko pasirodymas doh.gif Rainys su Selo įvaizdžiu doh.gif Norėčiau kad Butnorius laimėtų bigsmile.gif

Ir aš norėčiau, kad Juozas laimėtų (tik nelabai tikėtina jau labai akivaizdžiai yra palaikomi ir tempiami į finalą Rainys, Kęstas ir Deivydas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obe: 26 gruodžio 2012 - 15:41
QUOTE(obe @ 2012 12 26, 16:41)
Ir aš norėčiau, kad Juozas laimėtų (tik nelabai tikėtina jau labai akivaizdžiai yra palaikomi ir tempiami į finalą Rainys, Kęstas ir Deivydas)

Mano nuomone, didelė tikimybė, kad Jovani gali laimėti, labai jau žiūrovai jį palaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 12 26, 18:06)
Mano nuomone, didelė tikimybė, kad Jovani gali laimėti, labai jau žiūrovai jį palaiko  smile.gif

Labai tuo tikiu tik nemanau, kad jis vertas 1 vietos.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 26, 18:23)
Labai tuo tikiu tik nemanau, kad jis vertas 1 vietos.

drinks_cheers.gif Bet ne visada laimi tas, kuris labiausiai vertas 4u.gif
Atsakyti
Visus Šok su manimi projektus laimėdavo verti:) Tiek, Šorena, Donatas, Dominykas:) šiemet nėra verto:)
Man išlikusių porų patinka Milda su Mindaugu:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2012 12 29, 20:41)
Visus Šok su manimi projektus laimėdavo verti:) Tiek, Šorena, Donatas, Dominykas:) šiemet nėra verto:)
Man išlikusių porų patinka Milda su Mindaugu:)

Aš - už Mildą 4u.gif

kaip juokingai Kęstutis straksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolaManta: 29 gruodžio 2012 - 21:13
O, Meskausko "Kvepalu" sokis nuostabus. Gaila, temos nepranese is anksto, buciau stebejusi dar atidziau, kitokiom akim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 gruodžio 2012 - 21:28
QUOTE(JolaManta @ 2012 12 29, 22:10)
Aš - už Mildą  4u.gif

kaip juokingai Kęstutis straksi  lotuliukas.gif

Aš irgi už Milda

QUOTE(linamog @ 2012 12 29, 22:28)
O, Meskausko "Kvepalu" sokis nuostabus. Gaila, temos nepranese is anksto, buciau stebejusi dar atidziau, kitokiom akim.

Man jų šokis nerealus, pabalsavau iš 2 tel. Taip ir tikėjau, kad šoks šį šokį.

Rūta patinka, kaip veda
Atsakyti
O tai kas iškrito?
Atsakyti
Kęstas iškrito:)
Atsakyti
Patiko, kad į finalą išėjo mano mylimos poros smile.gif Ir patiko, kaip Rūta vedė smile.gif Taip tvarkingai, sklandžiai viskas praėjo...
Atsakyti
Rūta veda gražiai, bet ar čia tik man ji tokia pusamžė boba iš tolo pasirodė?? Nežinau, ar laikysena netikusi, ar filmavimo kampas ne tas, ar ta suknelė tokį įspūdį sudarė, ar ji svorio priaugo, nu tokia susmukusi, susikūprinusi bobelė... Kame reikalas? Tikiuosi televizijoj...
Atsakyti