Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(Ūla @ 2012 12 02, 14:23)
faina, gražutė ta Eglė, ir tas liaupsinimas pelnytas, manau, tik nuolat kartojamas jai meškos paslaugą daro. O Kęstutis... Laikas turbūt krist būtų.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Soled @ 2012 12 02, 15:06)
O kuo ji fainesnė ir geresnė už kitas šokėjas? biggrin.gif Man tas Eglės cypiantis balselis ir maivymasis net erzinančiai atrodo pvz Milana man daug gražesnė, mielesnė ir savo vietoje dar smile.gif

Kiekvienam savo. Bet man Eglė irgi labai graži, moteriška, neperdžiūvus. Dėl Milanos irgi nesiginčiju, bet jos grožis kitoks, labiau barbiškas. Tad visiems vienas ir tas pats patikti negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 02 gruodžio 2012 - 15:25
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 02, 14:45)

Kiekvienam savo. Bet man Eglė irgi labai  graži, moteriška, neperdžiūvus. Dėl Milanos irgi nesiginčiju, bet jos grožis kitoks, labiau babiškas. Tad visiems vienas ir tas pats patikti negali.

Man Milana irgi daili, bet tokio negyvo, šalto grožio moteris. Kaip Valentaitė (o dar Pinkevičienė hihihi.gif )

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2012 12 02, 15:04)
Man Milana irgi daili, bet tokio negyvo, šalto grožio moteris. Kaip Valentaitė (o dar Pinkevičienė  hihihi.gif )

Milana Pankevičienė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 12 02, 17:16)
Milana Pankevičienė mirksiukas.gif

Buvo kalbeta apie Valentaites pavarde. biggrin.gif
Atsakyti
Ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Ne, kažkaip maniau, kad abi Pinkevičienės. Neatidi esu, nelabai stebiu aš tuos šokius, tai ir nugirdau kažkada blogai, pasirodo, tos šokėjos pavardę.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 01, 20:36)
Nu negaliu i Stasiuli ziuret, kas jam darosi?
Meskausko numeris labai patiko, prabalsavau is keturiu numeriu.

Mes irgi biggrin.gif O Sandrai sukurpėm 7 balsus, bet... sad.gif Gaila, man jie tokie talentingi buvo...
Pamenu, kai pirmą kartą pamačiau Sandrą, tai tokia ji man keista pasirodė, negraži kažkokia, gal tie dantys... smile.gif Nesu didelių dantų gerbėja, bet vėliau kaip man ji ėmė patikti smile.gif Tokios dalios, gudrios ir labai stiprios moters įspūdis wub.gif Nu gaila... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 02, 10:14)
Nu nežinau tokios valstybės kur driežai gyventų

Kad ir LT driežų yra biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 02, 12:19)
Nepatinka Kestutis su Egle. Nu nesoka jis gerai, ir kai vakar dar jiems balsa dave per egza, nu nzn, ten tik Egle soko g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Seniai turėjo kristi, jis gi sutrauka ir komikas kažkoks blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2012 12 02, 14:06)
O kuo ji fainesnė ir geresnė už kitas šokėjas? biggrin.gif Man tas Eglės cypiantis balselis ir maivymasis net erzinančiai atrodo pvz Milana man daug gražesnė, mielesnė ir savo vietoje dar smile.gif

Mane ji irgi kažkaip erzina ir negraži ji man, keisto veido, o figūros jų visų gražios, gal tik Justė prastoka cool.gif
Atsakyti
Jovani ir Eglė būtų graži pora bigsmile.gif wub.gif Ta Justė jam per žema.
Atsakyti
galime žiūrėti projektą kas neturi TV, tiesiogiai per tv3play:)
Atsakyti
kokia tema šiandien?
Atsakyti
nostalgija.
Smoriginas Rainiui davė 1 balą, tai kris šiandien, o gaila:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2012 12 08, 21:09)
galime žiūrėti projektą kas neturi TV, tiesiogiai per tv3play:)

Man kažkodėl nerodo g.gif rašo KLAIDA... Gal ten reikia prisiregistruoti?
Papildyta:
QUOTE(ylksis @ 2012 12 08, 21:36)
nostalgija.
Smoriginas Rainiui davė 1 balą, tai kris šiandien, o gaila:)

Na, bet, mano nuomone, tai Rainys šiandien tikrai prastai sušoko ax.gif
Atsakyti