Jovani su Juste driežų šokį šoko..nieko ypatingo Nesuprantu už ką ten jį taip žiurovai palaiko..
pritariu, kad įspūdingiausiai sušoko Milda ir Deividas..
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 01, 23:32)
Ne viska mačiau, bet iš to ka pavyko pamatyti labiausiai patiko Milda su Deividu. Kuo tolyn tuo labiau jie mane žavi, ir kadangi nebeliko Astos sirgsiu už šią porą.
O ka Justė su Jovanė darė? Kadangi mačiau tik pakartojima tai nelabai supratau kame kampas.
O ka Justė su Jovanė darė? Kadangi mačiau tik pakartojima tai nelabai supratau kame kampas.
ir man jie numeris 1
QUOTE(Flika @ 2012 12 01, 22:36)
Jovani su Juste driežų šokį šoko..nieko ypatingo Nesuprantu už ką ten jį taip žiurovai palaiko..
Nes DJus vienos radio stoties, ir turi daug gerbėjų, tai ir balsuoja, o kaip šoka nelabai ir žiūri.
Stasiulis vietomis persistengė, bet šiaip labai linksmas vakaras buvo
Iškritusios poros nelabai gaila, bet kita vertus, jei naujokų profesionalų (savo srities šokių) pora nueis iki finalo, tai bus nesąžiniga kitų porų atžvilgiu. Nors man Greta tai patinka.
Iš vakarykščių pasirodymų patiko Mildos pora, Rainys (kaip bebūtų keista) ir Butnorius
Tikrai nepatiko Jovani ir Kęstutis.
Iškritusios poros nelabai gaila, bet kita vertus, jei naujokų profesionalų (savo srities šokių) pora nueis iki finalo, tai bus nesąžiniga kitų porų atžvilgiu. Nors man Greta tai patinka.
Iš vakarykščių pasirodymų patiko Mildos pora, Rainys (kaip bebūtų keista) ir Butnorius
QUOTE(Flika @ 2012 12 01, 23:36)
Nu nežinau tokios valstybės kur driežai gyventų
QUOTE(DG* @ 2012 12 02, 00:01)
Nes DJus vienos radio stoties, ir turi daug gerbėjų, tai ir balsuoja, o kaip šoka nelabai ir žiūri.
Galėtų jau kita šeštadienį kristi.
mamos atimkite iš savo mergaičių telefonus.
QUOTE(Twiggy @ 2012 12 02, 10:34)
Vat man tas irgi nelabai patinka, prieš pat finala įmetė profesionalų porą. kažkaip
QUOTE(DG* @ 2012 12 01, 23:01)
Tai, kad DJ tai žinau..Tik gaila, kad žmonės balsuoja ne už šokius..
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 11:12)
Tai, kad DJ tai žinau..Tik gaila, kad žmonės balsuoja ne už šokius..
kiek čia tarp mūsų tokių, juos suprantančių ir galinčių vertint objektyviai? Komisija ir vertina (bent jau, tikriausiai, turėtų) pagal tai, o žiūrovai balsuoja už jiems patinkančius veidus, ir tiek. Jei man, va, nepatinka kokie Daunys su Sandra, tegul jie ir fantastiškiausiai sušoka, tikrai nepulsiu už juos balsuot, o palaikysiu prasčiau pasirodžiusią, bet man labai simpatišką Mildos ir Deivido porą.
QUOTE(Twiggy @ 2012 12 02, 10:34)
Stasiulis vietomis persistengė, bet šiaip labai linksmas vakaras buvo
Nepatinka Kestutis su Egle. Nu nesoka jis gerai, ir kai vakar dar jiems balsa dave per egza, nu nzn, ten tik Egle soko
QUOTE(Soled @ 2012 12 02, 12:52)
Eglės ir Kęstučio pora labai stumiama ir dar tos perdėtas Eglės liaupsinimas
faina, gražutė ta Eglė, ir tas liaupsinimas pelnytas, manau, tik nuolat kartojamas jai meškos paslaugą daro. O Kęstutis... Laikas turbūt krist būtų.