Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

Jovani su Juste driežų šokį šoko..nieko ypatingo schmoll.gif Nesuprantu už ką ten jį taip žiurovai palaiko.. g.gif
pritariu, kad įspūdingiausiai sušoko Milda ir Deividas..
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 01, 23:32)
Ne viska mačiau, bet iš to ka pavyko pamatyti labiausiai patiko Milda su Deividu. Kuo tolyn tuo labiau jie mane žavi, ir kadangi nebeliko Astos sirgsiu už šią porą.
O ka Justė su Jovanė darė?  g.gif  Kadangi mačiau tik pakartojima tai nelabai supratau kame kampas.

drinks_cheers.gif ir man jie numeris 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 01, 22:36)
Jovani su Juste driežų šokį šoko..nieko ypatingo schmoll.gif Nesuprantu už ką ten jį taip žiurovai palaiko.. g.gif

Nes DJus vienos radio stoties, ir turi daug gerbėjų, tai ir balsuoja, o kaip šoka nelabai ir žiūri. biggrin.gif
Atsakyti
Stasiulis vietomis persistengė, bet šiaip labai linksmas vakaras buvo biggrin.gif
Iškritusios poros nelabai gaila, bet kita vertus, jei naujokų profesionalų (savo srities šokių) pora nueis iki finalo, tai bus nesąžiniga kitų porų atžvilgiu. Nors man Greta tai patinka.
Iš vakarykščių pasirodymų patiko Mildos pora, Rainys (kaip bebūtų keista) ir Butnorius smile.gif
Tikrai nepatiko Jovani ir Kęstutis.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 01, 23:36)

Nu nežinau tokios valstybės kur driežai gyventų

QUOTE(DG* @ 2012 12 02, 00:01)
Nes DJus vienos radio stoties, ir turi daug gerbėjų, tai ir balsuoja, o kaip šoka nelabai ir žiūri.  biggrin.gif

Galėtų jau kita šeštadienį kristi.
mamos atimkite iš savo mergaičių telefonus.

QUOTE(Twiggy @ 2012 12 02, 10:34)
Iškritusios poros nelabai gaila, bet kita vertus, jei naujokų profesionalų (savo srities šokių) pora nueis iki finalo, tai bus nesąžiniga kitų porų atžvilgiu. Nors man Greta tai patinka.

Vat man tas irgi nelabai patinka, prieš pat finala įmetė profesionalų porą. kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 12 01, 23:01)
Nes DJus vienos radio stoties, ir turi daug gerbėjų, tai ir balsuoja, o kaip šoka nelabai ir žiūri.  biggrin.gif

Tai, kad DJ tai žinau..Tik gaila, kad žmonės balsuoja ne už šokius..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 11:12)
Tai, kad DJ tai žinau..Tik gaila, kad žmonės balsuoja ne už šokius..

kiek čia tarp mūsų tokių, juos suprantančių ir galinčių vertint objektyviai? Komisija ir vertina (bent jau, tikriausiai, turėtų) pagal tai, o žiūrovai balsuoja už jiems patinkančius veidus, ir tiek. Jei man, va, nepatinka kokie Daunys su Sandra, tegul jie ir fantastiškiausiai sušoka, tikrai nepulsiu už juos balsuot, o palaikysiu prasčiau pasirodžiusią, bet man labai simpatišką Mildos ir Deivido porą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 02 gruodžio 2012 - 11:39
O man vis labiau ir labiau pradeda patikti Mindaugas ir Milana, matosi, kad stengiasi.
Dėl naujokų, tai tikrai nesąžininga, kad juos įmetė dabar, taip į pabaigą, o dar abu profesionalai. Be to ir Smoriginas labai juos prastumt norės manau
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 12 02, 10:34)
Stasiulis vietomis persistengė, bet šiaip labai linksmas vakaras buvo biggrin.gif
Iš vakarykščių pasirodymų patiko Mildos pora, Rainys (kaip bebūtų keista) ir Butnorius smile.gif
Tikrai nepatiko Jovani ir Kęstutis.

biggrin.gif biggrin.gif

Nepatinka Kestutis su Egle. Nu nesoka jis gerai, ir kai vakar dar jiems balsa dave per egza, nu nzn, ten tik Egle soko g.gif
Atsakyti
Eglės ir Kęstučio pora labai stumiama ir dar tos perdėtas Eglės liaupsinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 12 02, 12:52)
Eglės ir Kęstučio pora labai stumiama ir dar tos perdėtas Eglės liaupsinimas doh.gif

faina, gražutė ta Eglė, ir tas liaupsinimas pelnytas, manau, tik nuolat kartojamas jai meškos paslaugą daro. O Kęstutis... Laikas turbūt krist būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 02 gruodžio 2012 - 13:24
O kuo ji fainesnė ir geresnė už kitas šokėjas? biggrin.gif Man tas Eglės cypiantis balselis ir maivymasis net erzinančiai atrodo pvz Milana man daug gražesnė, mielesnė ir savo vietoje dar smile.gif
Atsakyti