jo kažkoks intrigynas gaunasi jei ne norvaišienė tai visai kažkoks bordelis gautūs
gaila astos
QUOTE(Simuliantė @ 2012 11 25, 12:40)
ai, tiesiog Astai iškritimas užgavo ambicijas ir pradėjo matyt haliucinacijas, kad kažkas sąmokslauja ir viskas labai nesąžininga... bet realybė kita, nesubalsavo Alytus nu ir ką - iškrito. Jokio sąmokslo ir nesąžiningumo nematau...
Pastebėjau,kad Asta labai nemoka priimti kritikos, dėl visko puola aiškintis, net neišklausius iki galo. Kažkaip kitaip apie ją galvojau iki šio projekto. Nors šokėja tikrai ne prasčiausia - jei žiūrėtume į tuos,kurie liko. Bet čia yra šou, ir jei jau atėjai (o tikrai niekas nevertė), reik priimt žaidimo taisykles, o ne purkštaut.
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 11 24, 23:07)
Man siandien Mindaugas ir Milana geriausi tiek sokis tiek egzaminas
Man irgi, paskutiniu metu man jie labiausiai patinka.
QUOTE(Simuliantė @ 2012 11 25, 13:40)
o šiaip nepatinka Straleckaitė su choreografu, ir labai nepatinka "Jovani" manija ir išpūstas burbulas bijau, kad laimės, bet ne dėl gero šokimo, o dėl gerbėjų skaičiaus..
QUOTE(obe @ 2012 11 25, 08:17)
Išvis nepatinka kaip Rainys šoka, jau seniai turėjo iškristi. Matosi, kad nesąžinga kova (kur tau išmes, juk TV3 dirba). Gaila Asta tikrai žymiai geriau šoka už dauguma porų
Rainys šoka daug geriau nei Baranauskas O Astos palaikymas paskutines savaites labai ženkliai kritęs
QUOTE(Simuliantė @ 2012 11 25, 12:40)
o šiaip nepatinka Straleckaitė su choreografu, ir labai nepatinka "Jovani" manija ir išpūstas burbulas bijau, kad laimės, bet ne dėl gero šokimo, o dėl gerbėjų skaičiaus..
Nei viena iš šių porų neverta dalyvauti finale
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 11 03, 22:23)
Gal kas žinot Sandros ir Daunio dainą?
Senai jau klausta, bet va netyčia aptikau tą dainą. Nors lyg ir ne visa...bent man taip pasirodė
Perdainavo šią dainą dainininkė Adele
QUOTE(atverklanga @ 2012 11 24, 20:42)
Nesuprantu... Kam vel ta mariu kist?
koks Marius dalyvavo?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 11 27, 21:08)
koks Marius dalyvavo?
Marius Gaižauskas, kuris šoko su Veronika Gordijevskaja
Praita šeštadienį laidos nemačiau tai tik vikakar internete pažiūrėjau pavienius šokius.
Dėl naujokių tai nesąžininga. Mergina akivaizdžiai šokėja (nesvarbu kad baleto), nes visai kiti judesiai, visai kita plastika.
Dėl šokių tai pirmą kartą patiko labiausiai Daunys ir Saikauskaitė. Kiti nekažką. Nes pas kaikuriuos net neįtema
Dėl naujokių tai nesąžininga. Mergina akivaizdžiai šokėja (nesvarbu kad baleto), nes visai kiti judesiai, visai kita plastika.
Dėl šokių tai pirmą kartą patiko labiausiai Daunys ir Saikauskaitė. Kiti nekažką. Nes pas kaikuriuos net neįtema
QUOTE(JolaManta @ 2012 11 27, 21:19)
Marius Gaižauskas, kuris šoko su Veronika Gordijevskaja
supratau ,dėkui
Šiandien mane jau Stasiulis nervuoja su savo nesamonėm