Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(atverklanga @ 2012 11 24, 19:42)
Nesuprantu... Kam vel ta mariu kist?  doh.gif

Daugiau, nera kam biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko Rainio ir Milanos šokis - energingai, su gera doze ironijos, žodžiu šiandien balsuoju už juos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man siandien Mindaugas ir Milana geriausi tiek sokis tiek egzaminas thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko naujokai Greta ir Marius thumbup.gif
Atsakyti
Kokius čia nesąžiningumus Asta paminėjo? Kokią čia intrigą suskėlė tiesioginiam etery? biggrin.gif
Atsakyti
nemačiau laidos, užteko delfi perskaityti ir susinervinau, nesupratau, kodėl Asta Pilypaitė iškrito?smile.gif absurdas:)
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 11 24, 22:37)
Kokius čia nesąžiningumus Asta paminėjo? Kokią čia intrigą suskėlė tiesioginiam etery? biggrin.gif

O ką čia ji sakė, atrodo busiu praleidus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2012 11 24, 22:49)
Man patiko Rainio ir Milanos šokis - energingai, su gera doze ironijos, žodžiu šiandien balsuoju už juos drinks_cheers.gif

Išvis nepatinka kaip Rainys šoka, jau seniai turėjo iškristi. Matosi, kad nesąžinga kova (kur tau išmes, juk TV3 dirba). Gaila Asta tikrai žymiai geriau šoka už dauguma porų g.gif
Atsakyti
Ką? Astulė iškrito? Namačiau vakar laidos, bėgu pasiskaityti kas kaip. Nu bet totali nesamonė. Nebus dabar dėl ko projekto žiūrėti. Kam 1 vieta dabar? Javainiui doh.gif apsurdas
Atsakyti
QUOTE(obe @ 2012 11 25, 09:17)
Išvis nepatinka kaip Rainys šoka, jau seniai turėjo iškristi. Matosi, kad nesąžinga kova (kur tau išmes, juk TV3 dirba). Gaila Asta tikrai žymiai geriau šoka už dauguma porų g.gif

Man irgi Rainio šokiai nepatinka! O vakar dar ir visiškai į temą nepataikė.
Gaila Astos, galėjo Rainys kristi.

Patiko naujokė, tik taip ir nesupratau, koks jos vardas, ar Greta ar Grėtė, vieną kartą vienaip sakė, kitą kartą kitaip biggrin.gif

Labiausiai vakar patiko Butnoriaus šokis ir egzaminas, bei Daunio šokis smile.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau juodą nesąžiningumą dėl Meškausko poros. Palaukė, kol jie persirengė ir tik tada paleido muziką per egzaminą. Gavosi taip, kad jie ilgiausiai turėjo šokti ir mąstyti kaip tą egzaminą sukurti, kai tuo tarpu kažkuri kita pora vos vos pašoko, nes muzika jau grojo jiems tik pradėjus rengtis doh.gif cool.gif bet ir visoms kitoms poros irgi taip, vistiek dar jie rengdavosi, o muzika jau grodavo. Nesuprantu kaip šitaip akivaizdžiai galima išskirti vieną porą?
O dar kai ir Asta apie nesąžiningumus prašneko, tai iš viso šis projektas labai krito akyse.
Atsakyti
ai, tiesiog Astai iškritimas užgavo ambicijas ir pradėjo matyt haliucinacijas, kad kažkas sąmokslauja ir viskas labai nesąžininga... bet realybė kita, nesubalsavo Alytus nu ir ką - iškrito. Jokio sąmokslo ir nesąžiningumo nematau...
šiaip man asmeniškai jie šoka tikrai gerai, ir buvo vieni mano favoritų. Bet kaltų čia nėra, tiesiog toks projektas. Ne visi gerbėjai balsuoja ir tas įtakoja, kad geros poros krenta..

o šiaip nepatinka Straleckaitė su choreografu, ir labai nepatinka "Jovani" manija ir išpūstas burbulas doh.gif bijau, kad laimės, bet ne dėl gero šokimo, o dėl gerbėjų skaičiaus..
Atsakyti