Man irgi patiko Sandra su Petru. Milda su Deividu irgi įdomiai. Gaila nemačiau Astos ir Ligito viso šokio
QUOTE(darijusha @ 2012 11 17, 19:07)
Mindaugas gerai repuoja
man jis ir vedėjas geresnis už Šapranauską. Ir šalia Jurkutės gražiai žiūris.
QUOTE(akacijaorama @ 2012 11 17, 22:01)
Man irgi patiko Sandra su Petru. Milda su Deividu irgi įdomiai. Gaila nemačiau Astos ir Ligito viso šokio
nieko gero tas jų šokis, be to, nesmagu buvo klausyt jos atsikirtinėjimo į Smorigino kritiką, kuri, reikia pripažint, šį kartą teisinga ir pelnyta buvo. Visiškas primityvizmas. Va, per egzaminą - super sušoko.
Štakėnaitė su Meškausku man po šio vakaro laipteliu aukščiau už kitas poras palypėjo. Bet vėl - Deivido nuopelnas turbūt, nes per egzaminą Milda nežinojo, įkurią pusę pasiduot.
Šįvakar pamačiau Jovanį - Javainį, kaip Stasiulis sakė .Gerąja prasme pamačiau.
Ir Paulius visai patiko,galėtų gal tas ventukas reabilitacijai kur nors išvažiuot.
Visiškai nepatiko Milda su Deivydu (tik apranga atitiko laikmetį),o egzamino metu tragedija kaip Milda pasirodė. Dėl Jovani ir Justės pritariu S.Povilaičio žodžiams(nesuprantukas už juos taip balsuoja).Šiandien patiko Palius ir Katia, Petras ir Sandra. Galėjo leist iškristi Mindaugui Rainiui (pagal rezultatus jis turėjo iškristi)
Sandra su Petru si karta labai patiko,jai aplamai tik tokio stilio sokt.
Deividas su Milda irgi neblogai.katia su Pauliumi saunuoliai. Si karta Jovani visai nepatiko,man kazkaip lyg daug pasikartojanciu judesiu is kitu ju sokiu.
Egle su Kestuciu nelabai,nieko nepasoko jis,man jie labai patinka,tik irgi pastaruoju metu uzkliuva jos mimika.Asta su Ligitu irgi nelabai man si karta.
Kas liecia vedejus super! Zaviuosi Jurkute,Stasiulis tikrai inese nauju veju.
Deividas su Milda irgi neblogai.katia su Pauliumi saunuoliai. Si karta Jovani visai nepatiko,man kazkaip lyg daug pasikartojanciu judesiu is kitu ju sokiu.
Egle su Kestuciu nelabai,nieko nepasoko jis,man jie labai patinka,tik irgi pastaruoju metu uzkliuva jos mimika.Asta su Ligitu irgi nelabai man si karta.
Kas liecia vedejus super! Zaviuosi Jurkute,Stasiulis tikrai inese nauju veju.
Jurkutė vakar buvo nereali
Keista, kad už Meškauską tiek mažai balsuoja Nes jo šokis vakar buvo šimtą kartų įdomesnis nei Pilipaitės ar Straleckaitės. Gaila Rainio ir Milanos, nes pora žiūrisi gražiai, šoka irgi gerai. O Petras silpnas šokėjas, Saikauskaitė jį traukia iš duobės.
Ir egzamino vertinimas buvo nesąžiningas: Baranauskui skiriamas taškas už improvizaciją, o kiti vertinami už pataikymą ar nepataikymą į taktą
Keista, kad už Meškauską tiek mažai balsuoja Nes jo šokis vakar buvo šimtą kartų įdomesnis nei Pilipaitės ar Straleckaitės. Gaila Rainio ir Milanos, nes pora žiūrisi gražiai, šoka irgi gerai. O Petras silpnas šokėjas, Saikauskaitė jį traukia iš duobės.
Ir egzamino vertinimas buvo nesąžiningas: Baranauskui skiriamas taškas už improvizaciją, o kiti vertinami už pataikymą ar nepataikymą į taktą
Jurkutė kaip visada gražiai atrodė Faina, kad grįžo;)
Paulius Šinkūnas neblogai šoko, galėjo jį nuo projekto pradžios paimti:)
Petras su Sandra neblogai šoko, man jie patinka. Nepatiko, kai Smoriginas vėl norėjo nurengti projekto vaikinus.
Eglė šįkart buvo negražiai apsirengusi, šokis galbūt neatitiko temos:)
Asta Pilyptė šįkart pasirodė normaliai, kaip bebūtų mano favoritė, nebuvo vakar, nesvarbu, prabalsavau iš 2 telefonų, manau, pasistengs ji kitus kartus ir parodys savo lygį.
Deividas su Milda labai patiko, matėsi, kad Ineta prisidėjo prie pasirodymo.
Mindaugas turi kažką tokio, kad patinka šokant;)
Labai geras egzaminas, nes turėjo neprofesionalūs parodyti tai, ką moka. Per egzaminą nepatiko Kęstas,Milda, Mindaugas irgi. O Asta atsiskleidė per egzaminą.
Joana Bartaškienė parodė savo šokio sugebėjimus, kažkaip galėtų padaryti projektą , kuriame šoktų dalyviai, kurie - dalyvavę šokių projektuose ir galėtų kokie 5 nedalyvavę
Paulius Šinkūnas neblogai šoko, galėjo jį nuo projekto pradžios paimti:)
Petras su Sandra neblogai šoko, man jie patinka. Nepatiko, kai Smoriginas vėl norėjo nurengti projekto vaikinus.
Eglė šįkart buvo negražiai apsirengusi, šokis galbūt neatitiko temos:)
Asta Pilyptė šįkart pasirodė normaliai, kaip bebūtų mano favoritė, nebuvo vakar, nesvarbu, prabalsavau iš 2 telefonų, manau, pasistengs ji kitus kartus ir parodys savo lygį.
Deividas su Milda labai patiko, matėsi, kad Ineta prisidėjo prie pasirodymo.
Mindaugas turi kažką tokio, kad patinka šokant;)
Labai geras egzaminas, nes turėjo neprofesionalūs parodyti tai, ką moka. Per egzaminą nepatiko Kęstas,Milda, Mindaugas irgi. O Asta atsiskleidė per egzaminą.
Joana Bartaškienė parodė savo šokio sugebėjimus, kažkaip galėtų padaryti projektą , kuriame šoktų dalyviai, kurie - dalyvavę šokių projektuose ir galėtų kokie 5 nedalyvavę
QUOTE(ylksis @ 2012 11 18, 16:46)
kažkaip galėtų padaryti projektą , kuriame šoktų dalyviai, kurie - dalyvavę šokių projektuose ir galėtų kokie 5 nedalyvavę
tai manau tą idėją su jau dalyvavusiais būtinai panaudos, kai tik visiškai išsisems ir nieko naujo nebeprisikvies
Jurkutė su Mindaugu tikrai gerai žiūrisi, galėtų juos ir palikti abu poroje
QUOTE(BonPari* @ 2012 11 18, 19:11)
Jurkutė su Mindaugu tikrai gerai žiūrisi, galėtų juos ir palikti abu poroje
pritariu
sapranauskas prie jurkutes nesiderina
nu kodėl,derinasi,tik jau gal pabodęs tas senas vulgarus labai savim pasitikintis vyriškis (čia gerąja prasme)