Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

Stasiulis puikiai vedė ,ir jo juokai dr geriau nei Šapro blevyzgos,o šokėjai geri ,man kažkodėl Daunys patinka,nors šoka neypatingai ,bet kažkuom jo šokis patrauklus ,gal ,kad Smoriginas engia ,tai gaila jo kažkaip ax.gif
Atsakyti
Man irgi Petras su Sandra thumbup.gif ir šiaip tokie mieli žmonės atrodo smile.gif Tik nepatinka tas perdėtas Straleckaitės liaupsinimas doh.gif toks vaizdas, kad nei gražesnių, nei talentingensių pasaulyje nėra. Aišku, vieną kitą kartą gali pagirt, bet kai pastoviai kiekvienoj laidoj keliama iki dangaus tai kažkaip dirbtinai ir neskaniai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 11, 14:11)
Tik nepatinka tas perdėtas Straleckaitės liaupsinimas doh.gif toks vaizdas, kad nei gražesnių, nei talentingensių pasaulyje nėra. Aišku, vieną kitą kartą gali pagirt, bet kai pastoviai kiekvienoj laidoj keliama iki dangaus tai kažkaip dirbtinai ir neskaniai atrodo.

Man irgi tas keistai atrodo, apskritai ji net nebe faina atrodo nuo perdėto gyrimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 11 11, 10:44)
Būtinai pažiūrėkit, tik prieš tai gal knygą rekomenduočiau paskaityt. Esu didelė skaitytoja, ši knyga geriausia ir unikaliausia kada nors skaityta, sukrėtė, sužavėjo, įtraukė. O filmas, tai geriausia bet kurios knygos ekranizacija, kokią esu mačius.

Būtinai pasiimsiu paskaityti tą knygą. Kažkaip visad vengiau blush2.gif Bet dabar jau susigundžiau..

Reziume man vakarykštė laida labai patiko. Ir šokiai geri ir vedėjai normalūs. Komisija irgi nieko. smile.gif Man gal kažkiek trūksta įprastų vedėjų, bet gerai ir nuo jų pailsėti, nes visi išsisemia per tiek laiko vesdami tą patį smile.gif
Tik dar tų vienintelių favoritų neturiu. Kelios poros patinka, ir pagaliau iškrito Sutkutė. smile.gif
Atsakyti
Si sestadieni beveik nemaciau,tik nuo egzamino,bet vedejai man labai nepatiko.Stasiulo pakesti negaliu,jis toks atsibodes.. doh.gif Truko labai Jurkutes su Sapru,jiems geriausiai sekasi vesti projekta rolleyes.gif Siemet apskritai labai nusivaziaves sis sokiu projektas,ir komisijos geros neparenka ir sokejai nelabai..Aisku,yra tikrai geru poru,bet siaip snipstas siais metais. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O kas krito? g.gif
Atsakyti
Sutkutė su Šiaučiuliu smile.gif
Atsakyti
Rūta tikrai susitvarkė, geriau už Inetą buvo, bet spėju, man nusibostų, monotomija būtų, jei vestų visada. Manau, kad gali vesti jie chorų karus:)
Šiaip šį šeštadienį buvo nykūs pasirodymai man, patiko Mindaugas Rainys (gal nevisiškai tobulai šoka, bet jų pasirodymai būna seksualiausi ir gražūs), mano favoritė Asta Pilypaitė patiko, Eglė su Kęstu.
Atsakyti
Kodėl nededa į youtube šokių pavienių, noriu kelis pažiūrėti praito savaitgalio ale tik senus rodo. O visos laidos nesinori žiūrėti
Atsakyti
Mindaugas gerai repuoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O Jurkutė kaip visada graži wub.gif

Net neįsivaizduoju kuri pora turėtų iškristi mastau.gif liko visos stiprios, bet turbūt kris Mindaugas su Milana, praeitą šeštadienį jie buvo priešpaskutiniai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 17 lapkričio 2012 - 19:14
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 17, 13:30)
Kodėl nededa į youtube šokių pavienių, noriu kelis pažiūrėti praito savaitgalio ale tik senus rodo. O visos laidos nesinori žiūrėti

O per tv3play nebandėte žiūrėti? Ten berods galima pasižiūrėti tik pavienių porų šokius wink.gif
Pažiūrėkite čia 4u.gif
Papildyta:
Man kaip visada patiko Sandra Saikauskaitė su Petru Dauniu. Nes šoko pagal gerą muziką, pasirinko kelis šokius, kurie man labai patinka - pasadoblis, tango ir lotynų...Kol kas jie man patiko labiausiai.

Nuvylė Eglutė su Kęstučio šokis - muzika gera, bet pats šokis savo energetika, vaidyba man pasirodė paviršutiniškas, trumpas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 17 lapkričio 2012 - 20:12