kaip metai matosi žvaigždučių veiduose(lyg pati nesenčiau )
kaip krenta į akis Rūtos kvėpavimas,lyg nesijaudina,bet kvėpuoja labai ryškiai
gal kad krūtinė taip dekoltuota.....
Praeitą šeštadienį Jurkutės nebuvo, nors buvo tik ne vedėjos vaidmenį, o šįvakar nei vieno nera, ir tai labai jaučiasi...
tinka abu vienas kitam ir palaiko vienas kitą keblioj situacijoj
Bet tai kokie geri pasirodymai šiandien visų Man ypač patiko Sandros ir Petro.
Net negalvojau, bet man naujieji vedėjai kur kas geresni nei Šapras su Jurkute. Aišku Šapranausko juokelių gal ir trūksta, bet užtat Rūta kaip vedėja daug arčiau širdies nei Jurkutė, kaip kažkuri pasisakė - mažiau maivymosi
Rūta tikrai puikiai susitvarko nesitikėjau
ir ,,bajeriukų,, netrūko
pasirodymai geri,bet egzaminas
pasirodymai geri,bet egzaminas
Tai gal dabar patikės Chorų karus jiems vesti. Man ir Smorigimas mažiau blevyzgojo, kai nebuvo kam labai jau provokuoti. Kažkaip tas viduriukas. Nors Rūta yra vedus "Žmonių" apdovanojimus. O sakė kad pirmą kart.
Smagu kad prasidėjo teminiai vakarai. Ir po vakarykštės laidos užsinorėjau pažiūrėti filmą "kvepalai".
Smagu kad prasidėjo teminiai vakarai. Ir po vakarykštės laidos užsinorėjau pažiūrėti filmą "kvepalai".
superinis vakarykstis vakaras buvo, labai gera pamaina atsibodusiai vedeju porelei, ir pasirodymai patiko, aisku egzaminas silpnokas buvo...na bet tai tik mazas minusiukas.
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 11, 09:32)
Ir po vakarykštės laidos užsinorėjau pažiūrėti filmą "kvepalai".
Būtinai pažiūrėkit, tik prieš tai gal knygą rekomenduočiau paskaityt. Esu didelė skaitytoja, ši knyga geriausia ir unikaliausia kada nors skaityta, sukrėtė, sužavėjo, įtraukė. O filmas, tai geriausia bet kurios knygos ekranizacija, kokią esu mačius.
O Meškausko ir Štakėnaitės šokis nuostabus! Absoliučiai geriausia, ką jie yra sušokę (mano akimis).
Dar iš vakar labai labai patiko Jovani
Vedėjai manau puikiai susitvarkė, tik Stasiulis gal kiek užgožė Rūtą, nedavė jai pasisakyt. Su valgariąja pamaiva Stasiulyte nė neverta lyginti.
Tikrai, kokia smagi vakarykštė laida buvo Vedėjai puikiai susitvarkė su darbu, komisija superinė o ir šokėjai nerealiai sušoko sunku buvo išsirinkti už ką balsuoti.