tokio bardako kaip si sestadieni dar ne vienoje laidoje nemaciau, soko kas ka norejo, labiausiai patiko egzaminas, bet viska sugadino 2 slykstukai soke ant stalo, baisu, nelabai supratau visos tos makalynes, nei tai helovynas nei tai mirusiuju dienai skirta...o tas sokis ant stalo...pakraupau ir galutinai nusprendziau sestadieni ziuresiu kita kanala
tik dabar peržiūrėjau laidą. Patiko Pauliaus ir Sandros šokis, Astos;) Jurgita puikiai susitvarkė su komisijos narės pareigomis, patiko Donalda, kad nedavė kaip kiti komisijos nariai žvaigždės - dešimtukus rašo:) Šuklino gaila, būtų dar pašokęs:) Sutkutė kitą laidą turėtų jau ir kristi:) Aš norėčiau, kad laimėtų Asta Pilypaitė. Papildyta: ir dar patinka egzaminas, gražu, kad buvo rimta laida ir prisiminta mūsų išėję Lietuvos atlikėjai. O dėl to pasityčiojimo, tai visuomet būdavo ir manau, jau patys dalyviai nebekreipia dėmesio:)
Man visai normaliai žiūrisi šiandien Rūta tvarkingai veda, Mindaugui tai ne naujiena vedėjo amplua, tai tvarkingai viskas mano akimis Žymiau geriau nei kad buvo su ta Ineta
Bet kaip baisu buvo kai Eglutė susvyravo tame pakėlime