Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

QUOTE(nutė @ 2012 11 04, 10:02)
Išskyrus Donaldą. Pasisėdėjo Seime, - ir visą likusį gyvenimą bus susireikšminusi.
Taip. Nors gaila ir vieno ir kito.

Na man Donalda netrukdo gyventi. Tai komisijoj irgi geriau žiūrisi nei Greitai ar Pečiūra.

O dėl dalyvių, kita savaite lieka 8 poros. Ar nepergreitai čia visi iškrenta, nes ankstesniais metais tai tik kas antra šeštadienį krisdavo
Mano fovoritė lieka Asta, norėčiau kad jie laimėtų
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 11 03, 20:55)
kaip gražiai stasiulyte atrodo šiandien

koki rimti šokiai,o galvojau bus linksmas pasišėliojimas unsure.gif

O man tai patiko, kad rimta laida palyginus buvo... smile.gif Nes tie Helouvyniniai šėliojimai tiesiog atėjusi mada, ne mūsų - lietuvių tai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 11 04, 10:38)

Ką matote kaip laimėtojus?  smile.gif

Sunku nuspėti g.gif Mano nuomone, stipriausi vistik yra Jovani, Pylipaitė ir Milda. Kiti truputį silpniau šoka, nors man labai patinka ir Petras Daunys ir Kęstutis Baranauskas ax.gif Silpniausi manau kad yra Sutkutė, Rainys ir Butnorius smile.gif
Atsakyti
Sutkute tai tikriausiai isvis neismoko nieko sokti, nes per egzamina labiau savo suknele demonstravo negu kad sokio sugebejimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 11 04, 09:44)
O man tai patiko, kad rimta laida palyginus buvo... smile.gif Nes tie Helouvyniniai šėliojimai tiesiog atėjusi mada, ne mūsų - lietuvių tai yra ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Maniau, kad vakarykštė laida bus su persirengėlių kvailiojimais. Džiaugiuosi, kad mano spėlionės nepasitvirtino. Laida maloniai nustebino.

Net neįsivaizduoju kas laimės. Man labiausiai patinka Kęstutis ir Eglė. Jie nėra stipriausia pora, bet man pati simpatiškiausia. Norėčiau, kad laimėtų.
Atsakyti
Įspūdingai man vakar pasiruošė Milda ir Deivydas, net linksmuolė Asta su savo pasirodymu man vakar nublanko. Jei finalas būtų buvęs vakar, tai tik už Deividą ir Mildą smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad Shuklinas saitrauke. man tai labiausiai patinka Jovanis su Juste ir Mindaugas su Milana. smile.gif
Atsakyti
neprognozuojamas finalas,nes stiprias poras sumaišo su žemėm,kitus kaip ant šiūpelio kelia cool.gif

Atsakyti
Kaip gaila Šuklino... verysad.gif Manau,kad gal jei Sutkutė būtų iškritusi,gal jis dar būtų nepasitraukęs.. g.gif Išvis keista,kad Butnorius krito...
O jau Donalda,tai patyliu..Išvis jai gėda turėtų čia rodytis,seimūnė mat. doh.gif
Atsakyti
O man šiais metais šis projektas atrodo toks iššsisėmęs g.gif jau tie komisijos vertinimai, įžvalgos, išskyrus p. Jūratę, ji tikrai profesionaliai ką nors pakomentuoja, o kiti tai amžinai kažkur toli, dar su įžeidinėjimais, kaip išvadinimas anoreksike, ar balvonu blink.gif aš suprantu, kad reikia žiūrovus pritraukti, bet tai jau patapo banalu. Šiais metais dalyviams trūksta geresnio grimo, aprangos, suderinamamumo, scena kažkokia neįdomi. Vedėjai, t.y. Jurgita ir Šapranauskas, vienas kitam tinka, moka vienas kitą papildyti, bet irgi truputi lyg pavargę g.gif žodžiu šiais metais šiam projektui mano akimis trūksta įkvėpimo ax.gif pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2012 11 04, 17:40)
scena kažkokia neįdomi

Scena ir man labai užkliuvo. Tie kažkokie stagarai, styrantys už vedėjų nugarų, atrodo lyg pirštų sąnariai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2012 11 04, 18:40)
O man šiais metais šis projektas atrodo toks iššsisėmęs g.gif jau tie komisijos vertinimai, įžvalgos, išskyrus p. Jūratę, ji tikrai profesionaliai ką nors pakomentuoja, o kiti tai amžinai kažkur toli, dar su įžeidinėjimais, kaip išvadinimas anoreksike, ar balvonu blink.gif aš suprantu, kad reikia žiūrovus pritraukti, bet tai jau patapo banalu. Šiais metais dalyviams trūksta geresnio grimo, aprangos, suderinamamumo, scena kažkokia neįdomi. Vedėjai, t.y. Jurgita ir Šapranauskas, vienas kitam tinka, moka vienas kitą papildyti, bet irgi truputi lyg pavargę g.gif žodžiu šiais metais šiam projektui mano akimis trūksta įkvėpimo ax.gif pasakiau lotuliukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti