Aš ketinu tokią pirkti. Tik kai prisiskaičiau visokių gąsdinimų ir dabar dvejoju.
Šiaip, mašina graži, viduje erdvi, lengvai valdoma.
QUOTE(kotty @ 2006 10 25, 15:00)
siaip honda ir fiat yra gana stipruys konkurentai vienas kitam, o tai reiskia kad siulo rinkai gana panasios kokybes ir kainos produktus...
fiat'as pirma zaide ant mazu kainu, bet atsiradus gresmei del hondos, sureagavo keldami ir kokybe.
fiat'as pirma zaide ant mazu kainu, bet atsiradus gresmei del hondos, sureagavo keldami ir kokybe.
Panasios kokybes? Fiat'o kokybe kyla? Sorry, bet briedas. No offence.
Apie koki Fiata kalbat apie Bravo ar Brava nes cia du skirtingi modeliai
Fiat brava
Ir Fiat bravo
Fiat brava
Ir Fiat bravo
QUOTE(jufka @ 2007 07 17, 09:55)
Apie koki Fiata kalbat apie Bravo ar Brava nes cia du skirtingi modeliai
Aš tai apie Bravo, 1.6, 1997 m.
Kokios vidutines jos kuro sanaudos gal kas zino?
fiat bravo 2000 metu apie 5- 6 litrai dyzelio
QUOTE(maziuka @ 2006 10 24, 10:31)
negalima pirkti Fiato, jei nenori susigadinti gyvenimo
jei ir nebarska siandiena, barskes po dviejų mėnesių,
jei nesugedo siandien neisvaziuosi is kiemo rytoj
jei ir nebarska siandiena, barskes po dviejų mėnesių,
jei nesugedo siandien neisvaziuosi is kiemo rytoj
pas mumis taip barškėjo, kad traktorius net taip nebarška ir neūžia.
turėjom mes Fiat temprą. Patarimas nuoširdus nuo fiatų bėkite neatsigręždami. ta mašinytė taip supuvo, kad vos ne kojos išlindo pro apačią. na vienu žodžiu flinstounų mašina Detalių brangumas Iš tų "šrotų" neįmanoma gauti, nes niekas beveik nevažinėja su tokiom mašinom. Mums buvo sugedęs variklis tai sumokėjome 2 tūks litų (mašina gal tie neverta). Ir kai antrą kartą vėl sugedo tai atidavėm fiatuką į savartyną. Galėčiau dar daug papasakoti apie tas nesėkmes. Tai jau su vyru atsižadėjom jokių fiatų, renuškių ir kitokių nesamonių nepirksime.
Juks tuos fiatus daug pigiau parduoda nei pvz tokių pačių metu audi ar kitos. tai manau visiems aišku kodėl
SVEIKUTES, GAL KAS PARDUODA BRAVA KAIP UZSIMANIAU, PARDUODU SAVO SAFRANI APSISPRENDZIAU VA O KAIP SU TOM DETALEM YRA AR IMANOMA GAUT JU LIETUVOJ
Sveikutes
As vazineju su BRAVO, maniske tipo zalia Siaip tikrai esu labai patenkinta savo masiniuku. Tik va, neaisku kaip su ja bus per ziemos baisius salcius. Nes sake "zinovai" kad italu masinos uzmiega ziemos miegu
As vazineju su BRAVO, maniske tipo zalia Siaip tikrai esu labai patenkinta savo masiniuku. Tik va, neaisku kaip su ja bus per ziemos baisius salcius. Nes sake "zinovai" kad italu masinos uzmiega ziemos miegu
NEGASDINK
mes tai dabar galvojam apie tyota