man vyras padovanos 20-mecio proga fiat bravo 1.2l tiuninguot grazute tokia...
QUOTE(merilda @ 2009 09 21, 19:11)
sveikutės
gal kas turi ar turėjo FIAT BRAVA 1996m ? kokios kuro sąnaudos? ir kiti rūpimi dalykėliai
gal kas turi ar turėjo FIAT BRAVA 1996m ? kokios kuro sąnaudos? ir kiti rūpimi dalykėliai
turiu 1996 BRAVA, PATINKA MAN JI....
QUOTE(merilda @ 2009 09 21, 20:11)
sveikutės
maniske 98m 1.9 ima daugokai 9 vasara maziau 7,5-8kazkur
As turiu Brava 1999m., pakankamai neilgai as su ja draugauju, bet kol kas viskas gerai Ir dydis geras, ir ekonomiska, ir isvaizda tokia visai nieko . O uzkliuna tai apdaila (ir vidine, ir isorine) , kuri linkusi luptis (tik nezinau nuo ko). Be to, pazistamu nuomones ir komentarai apie Fiatus irgi jau atsibode , nors geru atsiliepimu irgi teko girdet
gal kuri parduoda savo bravisimo?
Kokį? Už kiek?
QUOTE(merilda @ 2009 09 21, 19:11)
sveikutės
turiu 1997 FIAT BRAVA 1,6
mieste 6/7 labai smagi
QUOTE(Pupulia @ 2010 03 24, 21:20)
Mielos merginos, jei kuri is jusu gyvena Vilniuje ir vairuoja Fiata (nesvarbu koki) ar kita italiska transporto priemone (Lancia ar Alfa Romeo) noriu jums pasiulyti taisymo pagalba ivairiais gedimais, pradedant nuo vaziuokles ir baigiant uzkalusiu varikliu.
Visais klausymais kreipkites i AZ.
P.S. pati vairuoju Lancia Delta 1,9 TD, vyras vazineja Fiat Bravo, tevas - Fiat Punto, mama nesenai turejo Grande Punto, drauge AR GTV, draugas AR 156. Galiu pasakyti viena apie italiskus auto - jie man tokie mieli, grazus, kompaktiski ir ekonomiski, kad i kitas masinas pvz: Audi ar BMW net ziuret negaliu, na bet cia tik mano asmenine nuomone
Visais klausymais kreipkites i AZ.
P.S. pati vairuoju Lancia Delta 1,9 TD, vyras vazineja Fiat Bravo, tevas - Fiat Punto, mama nesenai turejo Grande Punto, drauge AR GTV, draugas AR 156. Galiu pasakyti viena apie italiskus auto - jie man tokie mieli, grazus, kompaktiski ir ekonomiski, kad i kitas masinas pvz: Audi ar BMW net ziuret negaliu, na bet cia tik mano asmenine nuomone
reik alfai 146 detales,gal butu imanoma?
QUOTE(*J*N*L*L*M* @ 2011 11 12, 00:14)
kokios dalies reikia?
Sveikos Prieš mėnesį įsigijom Fiat Bravo 1997m.1,9 dyzeliuką, po kol kas jokių problemų, liuks mašinyte ir laaaabai gražutė ( man labai patiko galiniai apvalūs žibintai)
Nesusidraugauju su savo brava ,pabandziau didesne ir sios jau nenoriu