Įkraunama...
Įkraunama...

Fiat Bravo

QUOTE(kikka @ 2006 05 06, 15:11)
thumbup.gif  gera tema pasikalbam brava/o gerbejos ir negerbejos  biggrin.gif

pas mus bravo ir tikrai nenusivyliau,kad ja nusipirkom nors kai ieskojom as labiau dairiausi i didesnes,bet dabar vietos uztenka  smile.gif vairuoti ja labai patogu,nedidele manevringa ir t.t. zodziu viskas labai faina  mirksiukas.gif 

Idomi tema, mane irgi domina fiatai, bet idomu kaip su detalem ar sunku gauti ar kitu maskiu tinka ar nebus problemu?neteko kam susidurti?
Atsakyti
KVIETIMAS ATVYKTI Į „VIDURVASARIO ŠVENTʓ

Sveiki FIAT FANŲ KLUBO nariai ir ne tik! Kviečiame visus į „Vidurvasario šventę“, kuri vyks Panevėžyje, mieste prie Nevėžio
Šventės programa:
1. Suvažiavimas. Visi renkamės (preliminariai) nuo 12 iki 13 val. (PC „Babilonas“ aikštelėje, adresu Savitiškio g. 61)
2. Slalomas. Iš karto jus nudžiuginsime, kad slalome visi būsite lygūs, nepriklausomai nuo to, su kokiu automobiliu atvažiuosite.
3. Orientacinis ralis, tapęs tradicija. Trasą stengsimės daryti tokią, kad neliestų jūsų „dugnų“ ir tikėsimės, kad ji bus be nelaimių. Trasos ilgį paskelbsime vėliau. Taip pat jame laukite „chekpointų“ su užduotimis.
4. Sodyba. Joje kaip visada, gera nuotaika, įspūdžiai ir apdovanojimai su rungtimis!
Smagiai leisime laiką:

Jauki salė su židinuku

Pirtelė („Relaksacija“):

Gamtovaizdis („Varlynėlis“):

Su savimi pasiimti mašiną, palapinę, gerą nuotaiką, merginų/vaikinų.. :-D
Preliminari šventės kaina:
Oficialiems Klubo nariams bei kandidatams bus taikoma 40% nuolaida, bet tik vienam nariui/kandidatui, nepriklausomai, kiek pas jį bus šturmanų. Taigi jei kaina bus 50 lt, jis mokės 30 lt. Kainą paskelbsime asmeniui savaitės bėgyje, bet kaina neturėtų būti kosminė. Dėmesio! Dalyvaujantiems reikia pervesti po 20 lt avansą į sąskaitą (kuri bus nurodyta registracijos temoje) ir parašyti temoje, kad pervedėte. Kurie „paskutinę minutę“ sugalvos dalyvauti, tie šventės dieną mokės 10 lt daugiau. Persigalvoję nedalyvauti, avanso neatgaus. Taip būtų sąžiningiausia visų atžvilgiu.
Dalyvių skaičius neribojamas! 
Registracija praside
Atsakyti
QUOTE(sonexe @ 2009 07 13, 13:03)
KVIETIMAS ATVYKTI Į „VIDURVASARIO ŠVENTʓ
Sveiki FIAT FANŲ KLUBO nariai ir ne tik! Kviečiame visus į „Vidurvasario šventę“, kuri vyks Panevėžyje, mieste prie Nevėžio
Šventės programa:
1. Suvažiavimas. Visi renkamės (preliminariai) nuo 12 iki 13 val. (PC „Babilonas“ aikštelėje, adresu Savitiškio g. 61)
2. Slalomas. Iš karto jus nudžiuginsime, kad slalome visi būsite lygūs, nepriklausomai nuo to, su kokiu automobiliu atvažiuosite.
3. Orientacinis ralis, tapęs tradicija. Trasą stengsimės daryti tokią, kad neliestų jūsų „dugnų“ ir tikėsimės, kad ji bus be nelaimių. Trasos ilgį paskelbsime vėliau. Taip pat jame laukite „chekpointų“ su užduotimis.
4. Sodyba. Joje kaip visada, gera nuotaika, įspūdžiai ir apdovanojimai su rungtimis!
Smagiai leisime laiką:

Jauki salė su židinuku

Pirtelė („Relaksacija“):

Gamtovaizdis („Varlynėlis“):

Su savimi pasiimti mašiną, palapinę, gerą nuotaiką, merginų/vaikinų.. :-D
Preliminari šventės kaina:
Oficialiems Klubo nariams bei kandidatams bus taikoma 40% nuolaida, bet tik vienam nariui/kandidatui, nepriklausomai, kiek pas jį bus šturmanų. Taigi jei kaina bus 50 lt, jis mokės 30 lt. Kainą paskelbsime asmeniui savaitės bėgyje, bet kaina neturėtų būti kosminė. Dėmesio! Dalyvaujantiems reikia pervesti po 20 lt avansą į sąskaitą (kuri bus nurodyta registracijos temoje) ir parašyti temoje, kad pervedėte. Kurie „paskutinę minutę“ sugalvos dalyvauti, tie šventės dieną mokės 10 lt daugiau. Persigalvoję nedalyvauti, avanso neatgaus. Taip būtų sąžiningiausia visų atžvilgiu.
Dalyvių skaičius neribojamas! 
Registracija praside

Labas smile.gif

o cia is kurio fiat klubo reklama is Giedriaus ? smile.gif
Atsakyti
Labas,na nea is Flexo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonexe @ 2009 07 15, 15:56)
Labas,na nea is Flexo smile.gif

schmoll.gif is panevezio
Atsakyti
na taip smile.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif
gal kas turi ar turėjo FIAT BRAVA 1996m ? ax.gif kokios kuro sąnaudos? ir kiti rūpimi dalykėliai g.gif blush2.gif bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti
first.gif
Atsakyti
As turiu Fiat BRAVA 1996m...benzina, 1.6...visai faina, patenkinta. Nei didele, nei maza....del kuro...tai tiksliai nepasakysiu kiek ima...reikia paciai pasiskaiciuoti. Man pasidare idomu. Bet vazineju kiekviena diena. dabar kai vyras isvaziavo i uzsieni, tai sunkiau-jei kas atsitiktu-va kaip siandien, sviesu lempa viena nedega-nafik, susinervijau...ryt reiks i autoservisa nuvaryt, kad pakeistu. cool.gif
Atsakyti
As turiu Marea, na tai tas pats Bravo/Brava, tik sedanas. Tai sakyciau, kad kainos/kokybes santykis labai geras. Pas mane 1998 Marea 1,8 l. Pirkau parvaryta is Italijos, pravazinejau 2 metus ir per tuos metus servise buvau tik karta, kai teko keisti sankaba, na bet cia pati kalta. O siaip servise lankydavausi tik, kai keicau dirzeli, tepalus ir kai buvau i kita masina ivaziavus smile.gif Meistrai Fiatu visai nesibaido. Ir detaliu kainos padorios. Taip kad jei kas galvojat apie Fiata, tai tikrai nera ko baidytis. Dabar pardavineju saviske, tai gaila bus skirtis...
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 03 23, 11:56)
As turiu Marea, na tai tas pats Bravo/Brava, tik sedanas. Tai sakyciau, kad kainos/kokybes santykis labai geras. Pas mane 1998 Marea 1,8 l. Pirkau parvaryta is Italijos, pravazinejau 2 metus ir per tuos metus servise buvau tik karta, kai teko keisti sankaba, na bet cia pati kalta. O siaip servise lankydavausi tik, kai keicau dirzeli, tepalus ir kai buvau i kita masina ivaziavus smile.gif Meistrai Fiatu visai nesibaido. Ir detaliu kainos padorios. Taip kad jei kas galvojat apie Fiata, tai tikrai nera ko baidytis. Dabar pardavineju saviske, tai gaila bus skirtis...

Pilnai pritariu, masina nuostabi biggrin.gif .
As vazineju su Fiat Bravo 1999 1.9 dyzelis.masiniukas eina kai kokia Ferarri.Taip pat teko karta lankytis servise irgi del sankabos keitimo bet cia buvo pries 2 metelius. o siaip viskas ciki piki.
ir isvaizda grazi, tokia moteriska masiniuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 03 23, 14:31)
Pilnai pritariu, masina nuostabi  biggrin.gif .
As vazineju su Fiat Bravo 1999 1.9 dyzelis.masiniukas eina kai kokia Ferarri.Taip pat teko karta lankytis servise irgi del sankabos keitimo bet cia buvo pries 2 metelius. o siaip viskas ciki piki.
ir isvaizda grazi, tokia moteriska masiniuke  thumbup.gif

Mielos merginos, jei kuri is jusu gyvena Vilniuje ir vairuoja Fiata (nesvarbu koki) ar kita italiska transporto priemone (Lancia ar Alfa Romeo) noriu jums pasiulyti taisymo pagalba ivairiais gedimais, pradedant nuo vaziuokles ir baigiant uzkalusiu varikliu.

Visais klausymais kreipkites i AZ.

P.S. pati vairuoju Lancia Delta 1,9 TD, vyras vazineja Fiat Bravo, tevas - Fiat Punto, mama nesenai turejo Grande Punto, drauge AR GTV, draugas AR 156. Galiu pasakyti viena apie italiskus auto - jie man tokie mieli, grazus, kompaktiski ir ekonomiski, kad i kitas masinas pvz: Audi ar BMW net ziuret negaliu, na bet cia tik mano asmenine nuomone thumbup.gif
Atsakyti