As taip pat esu uz fiatus
ir visiska nesamone kai sako,kad fiatai tik italiskiem oram ir keliam pritaikyti
Turejau dvi Fiat Punto, su pirmaja 1995m pravazinejau metus, neturejau jokios problemos visiskai, o pardaviau tik del to, kad sudauziau, praslydau ant plikledzio rugsejo pabaigoj su vasarinem padangom. Su antraja, 1997m, vazineju iki siol, jau pusmetis. Parvaryta is Vokietijos, praejau technikini, meistrai ne puses zodelio neburbtelejo, nes nebuvo prie ko prisikabinti absoliuciai. Maza, daili, telpa bet kur, uzsiveda normaliai, isyla greitai. Variklis 1,2l, ima gal 6l/100km. Vazineju, nenuvyle, jei prisieitu, pirkciau ir trecia tokia.
Na,as del antro fiato jau pagalvociau...noriu didesnes
Maniske tokia
Maniske tokia
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 04, 23:30)
Mano irgi
JEI RASOT TAI BUKIT OBJEKTYVUS IR PARASYKIT KIEK KILOMETRU PARAVAZIAVE FIATAI BUNA KAI PRADEDA BYRETI.PARASYKIT KILOMETRAZA IR TIE KURIEMS NEBYREJO DAR.O TAI GAL VIENO PRAVAZIAVUS 30000 O KITO 230000.CIA SKIRTUMAS NEMAZAS.TUREJAU PASATA PRAEJUSI 350000 TAI VISKA PAKEICIAU IR VAZIUOKLE IR VARIKLI IR T.T.O DABAR TURIU VECTRA 150000 TAI NEZINAU NEI KUR KAPOTAS ATSIDARO
Vectra puiki masina o fiato ir uz aciu neimciau,baisiai jau nepatogi ir pasukamumas prastas
QUOTE(fiksas @ 2008 03 16, 13:06)
JEI RASOT TAI BUKIT OBJEKTYVUS IR PARASYKIT KIEK KILOMETRU PARAVAZIAVE FIATAI BUNA KAI PRADEDA BYRETI.PARASYKIT KILOMETRAZA IR TIE KURIEMS NEBYREJO DAR.O TAI GAL VIENO PRAVAZIAVUS 30000 O KITO 230000.CIA SKIRTUMAS NEMAZAS.TUREJAU PASATA PRAEJUSI 350000 TAI VISKA PAKEICIAU IR VAZIUOKLE IR VARIKLI IR T.T.O DABAR TURIU VECTRA 150000 TAI NEZINAU NEI KUR KAPOTAS ATSIDARO
tai blogai jei nežinai kur yra tas kapotas pas mane pravaziavusi virs 200 000 ir viskas liux taip kad...
QUOTE(denaxa @ 2008 03 16, 15:00)
Vectra puiki masina o fiato ir uz aciu neimciau,baisiai jau nepatogi ir pasukamumas prastas
cia ne apie vectras kalbama jei ka ir jei nepatogi tai pirk geriau golfa gal tau bus paogesnis
QUOTE(fiksas @ 2008 03 16, 14:06)
Maniske jau pralekus 110000,ir dar nezada byret tikrai! net rudziu nera,nei vienos,kai pirkau nuvariau pas pazystama meistra,kad apziuretu,tai buvo pries pusantru metu,neseniai buvau tepalu keist,sake kad nuo pirkimo praejus tiek laiko net zymiu,kad tiek nuvaziaves nesimato,nors kai pirkau,buvo pralekes 40000.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 03 16, 16:00)
Prie ko cia ta vectra? Cia tema apie Fiatus.o ne Opelius,pati Opelio niekada nepirkciau.
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2008 03 15, 20:20)
Mano irgi
LIUX spalvyte ir LIUX masinyte maniske dar su swarovskiais
Papildyta:
Mur`miaw ,kartais mes su tavim neplepejom FIATU klube?
O ką galite pasakyti apie Fiat Panda? Man ji labai patinka, bet neteko važinėti su ja. Pirkčiau tiesiai iš gamyklos
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 17, 12:39)
na fiat klube tai as esu
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 17, 16:00)
O ką galite pasakyti apie Fiat Panda? Man ji labai patinka, bet neteko važinėti su ja. Pirkčiau tiesiai iš gamyklos
Apie Panda tikrai nieko nezinau,bet manau,kad naujesni modeliai tikrai nebogi,as taip pat turiu vokiska masina,bet italiska man labiau prie sirdies,nors vokiska netgi metais naujesne,mano fiatukas 2001 metu,o turiu audi 2003 galo,tai audi ne masina,genda,taisyt viska reikia,o fiatas vaziuoja ir vargo nematau super masinyte.gali uzsukti i fiat kluba pasiklausti nuomones apie Pandute:)
Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2008 03 17, 16:29)
na fiat klube tai as esu
Tai manau,kad ten su tavim ir plepejom chate
Tu Brava turi taip?
Mano toks zydras Puntukas,su svarovskiais:)
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 17, 15:39)
Tai manau,kad ten su tavim ir plepejom chate
Tu Brava turi taip?
Mano toks zydras Puntukas,su svarovskiais:)
nea as turiu bravo:)