Įkraunama...
Įkraunama...

Fiat Bravo

mano mama turi brava tai as aisku kartais nugriebiu pasivazineti tai galiu pasakyti kad mielesnes masinos is mazuju net nzn as turejau galvoj palyginus kaina ir metus
Atsakyti
thumbup.gif gera tema pasikalbam brava/o gerbejos ir negerbejos biggrin.gif

pas mus bravo ir tikrai nenusivyliau,kad ja nusipirkom nors kai ieskojom as labiau dairiausi i didesnes,bet dabar vietos uztenka smile.gif vairuoti ja labai patogu,nedidele manevringa ir t.t. zodziu viskas labai faina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikka: 06 gegužės 2006 - 14:13
O kaip su gedimais, detalėmis?
Atsakyti
nu dar liktais nebuvo sugedes tfu tfu tfu bet as mansu ju seip kaip prisikta tai dideliu problemu nebus
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 06, 16:09)
nu dar liktais nebuvo sugedes tfu tfu tfu bet as mansu ju seip kaip prisikta tai dideliu problemu nebus
4u.gif

O ji ekonomiška? Koks pas jus litražas ir kiek valgo? Mus irgi domina šis variantas, nes palyginus nebrangios mašinytės smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokia tema, seniai reikėjo 4u.gif .

Aš jau 2 metus važinėju Bravo thumbup.gif . Fainesnės mašinos neįsivaizduoju, palyginti nedidelė, bet viduj daug vietos, manevringa.
Dėl vidaus detalių bent jau mums problemų nėra, nes vyras servise dirba ax.gif . Bet va su kėbulu po avarijos gali kilti problemų. Man jau antrą kartą įvažiavo į dureles doh.gif . Tai Lietuvoj durelių nėra, lygtai Lenkijoj rado. Mums tai kas, draudimas anų apmoka, bet mašina stovi remonte jau antra savaitė doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 05 06, 15:19)
O ji ekonomiška? Koks pas jus litražas ir kiek valgo? Mus irgi domina šis variantas, nes palyginus nebrangios mašinytės smile.gif

pas mus 1.6 mataras 16v o valgo apie 8-9 mieste benzo tai geriau rinktis turbo dyzeli ir mazai valgo ir gerai trauke o jei nerasit tai geriau 1.8 ar 2.0l bet 2.0l buna tiktai bravo o brava 1.8 16v galingiause
cia man vyras diktavo lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu pas mus 2.0 20v 150ag valgo mieste apie 10l. bet reikia pareguliuot ten kazka ir butu apie 9 bet kai vyras vaziuoja tai ir daugiau valgo
o seip tai daug kas i kaulus gauna nuo jos sake kad net Audi A4 su 1.8 turbo gavo i kaulus
Atsakyti
reiskia vyras nemoka vaziuot o pas jus tik 147 tongue.gif 9 nevalgys nesvajokit tongue.gif
Atsakyti
valgis laisvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikka: 07 gegužės 2006 - 09:38
laisvai tai jo ir daugiau
9 neisisuxi 5 kausai vis del to
o jei vyras palaxto tai tau nzn kaip vaziuot reik kad 9 gautus stumtis 50km ir 50 km vaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kika ar jau tavo vyras ismoko vaziuoti mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti