Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 09:25)
Bet jofana, o ką su batais daryt? doh.gif

Kaip tik praeita savaite nusipirkau batus-juodus blush2.gif as soft summer (bent jau buvau lotuliukas.gif ) si karta man reikejo patogumo, kad butu galima kiekviena diena trint blush2.gif man regis svarbiausia, kad arti veido nebutu tu spalvu, kurios netinka g.gif nors turiu vienus pilkus batus, tinka kai noriu but visa savose spalvose lotuliukas.gif

Rudeniui atejus gryzau prie naturalios akiu spalvos biggrin.gif (merginos sake, kad rudos akys-man ne pats geriausias pasirinkimas biggrin.gif ) ir plaukus tamsinu biggrin.gif veliau foto imesiu-tikiuosi i kita tipa neperejau lotuliukas.gif doh.gif

rudeniui atejus teko issitraukt kokia siltesne striuke, o ji pas mane juoda ale odinuke doh.gif na, bet nemesiu juk del to, kad spalva netinka doh.gif Tai apsivynioju roziniu saliku ir i trasa lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 09:35)
Šiaip pilki batai iš tiesų dera beveik prie visko (išskyrus gal tamsiai rudą).

Šiaip jei gerai pilki, man regis, kokiam neklasikiniam variante ir su ruda akių neišbraižytų mastau.gif Toks natūralistinis vilkšunio spalvų variantas gautųsi mastau.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 10 02, 09:54)
na, bet nemesiu juk del to, kad spalva netinka  doh.gif

Tu žinok, jeigu aš pati esu tvirtai įsitikinus, kad man ta spalva netinka, tai būtų pakankama priežastis išmesti bet ką blush2.gif Net patalynę hihihi.gif Na, išskyrus gal kokį mašinos akumuliatorių hihihi.gif
Bet striukę - zaprosto. Duotų man kas kokią... Oranžinę arba persikinę. Kaaaip mėžčiau! Galėtų ji man triskart firminė būt blush2.gif
Man čia labai rimta priešastis išmetimui biggrin.gif

Tik va kad man juoda visiškai netinka, tai aš nesu garantuota ir basta blush2.gif Tikiu, kad tinka ir daugiau spalvų, tikiu, kad kitos gal ir geriau tinka už juodą. Bet vat yra momentų, kai pageidauju save matyti juodos spalvos, ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
Jei kazkas duotu tai ir as neimciau kokios oranzines lotuliukas.gif bet kai jau yra ta juoda, o kitokios nera tai ka daryt? doh.gif lotuliukas.gif
Kadangi ziemai reiks pirkti koki paltuka ar striuke tai bandysiu ieskoti kitokios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 10 02, 10:21)
bet kai jau yra ta juoda, o kitokios nera tai ka daryt?  doh.gif  lotuliukas.gif 
Kadangi ziemai reiks pirkti koki paltuka ar striuke tai bandysiu ieskoti kitokios spalvos  g.gif

Jeigu man ta situacija - yra juoda, o nėra kitokios, tai pusė bieso. Neisi gi nuogu pilvu! Šalta!
Bet jei yra oranžinė, o nėra kitokios, tai tada šakės - nėra striukės iš viso, neturiu kuo rengtis, šalta, help!!! lotuliukas.gif
Tiesa, aš čia teoriškai, apie spalvų svarbą. Realybėj kas gi turi vieną oranžinę striukę ir daugiau jokios. Nebent koks naujagimis unsure.gif

Tiesa, mano tokia situacija ir yra juoda hihihi.gif
Turiu juodą paltą, juodą striukę, juodą pūkinį paltą, juodą slidinėjimo striukę, juodą ploną striuytę, ne, dvi, juodą ploščių, juodą rankinę ir dvejus juodus batus, ilgus ir tumpus. Nors ne, pala, trejus.

Išvardinau ir susimąsčiau. Ką tik kitoj temoj rėkiau, kad ruduo ateina, o aš neturiu kuo apsirengt hihihi.gif

Na, bet šita tema paliudys, kad taip ir yra nail.gif Nieko prakilniai pilno, gražiai navy arba apipelėjusios rožės spalvos.
Cha, bet turiu teal spalvos šaliką ir rankinuką! Užtat biggrin.gif
Reikia bistriai daryt išvadas biggrin.gif
Atsakyti
Labarytis mirksiukas.gif

Jūs jau apie žiemos garderobą diskutuojate, aš ir vis pamąstau apie paletonus, ir galvoju jog turiu oranžinį (kurį siūnuos jau gal kokius 3 metus jei ne 4), tai vat jūs man pasakykite jei aš cool vasara ti man tinkama spalva ji nebūtų ane? g.gif

va tokia
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 10:54)
Bet jei yra oranžinė, o nėra kitokios, tai tada šakės - nėra striukės iš viso, neturiu kuo rengtis, šalta, help!!! lotuliukas.gif

Turiu juodą paltą, juodą striukę, juodą pūkinį paltą, juodą slidinėjimo striukę, juodą ploną striuytę, ne, dvi, juodą ploščių, juodą rankinę ir dvejus juodus batus, ilgus ir tumpus. Nors ne, pala, trejus.

O aš jamčiau oranžinį, tik ne striukę, o paltuką (ir šiaip daug ką tos spalvos jamčiau) biggrin.gif O tai dabar tenka su alyviniu vaikščiot dry.gif

Noa, o ne tu prieš kelis puslapius griežtai kritiškai atsiliepei apie juodą slidinėjimo aprangą biggrin.gif Nu ten, kad nesuras pusny, pagalvos, kad kelmas ir pan.

A, ir dar apie juodą spalvą. Kas laiko namie kates (aišku, ne tokias mandras nesišeriančias, kaip Noa avatare), tai greit nuo juodos atpranta biggrin.gif Nes tiesiog užknisa valyti apsivėlusius rūbus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 spalio 2012 - 10:13
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 11:07)
*Noa, o ne tu prieš kelis puslapius griežtai kritiškai atsiliepei apie juodą slidinėjimo aprangą  biggrin.gif Nu ten, kad nesuras pusny, pagalvos, kad kelmas ir pan.

**A, ir dar apie juodą spalvą. Kas laiko namie kates (aišku, ne tokias mandras nesišeriančias, kaip Noa avatare), tai greit nuo juodos atpranta biggrin.gif Nes tiesiog užknisa valyti apsivėlusius rūbus  doh.gif

*Tai taip ir yra biggrin.gif Nesaugu! biggrin.gif Mano diedas už tokias striukes labai kaukia biggrin.gif Bet vis viena aš ją turiu blush2.gif Kas, kad neras, užtat plonai atrodysiu blush2.gif Taip galvojau pirkdama sportsdirekte su didele nuolaida biggrin.gif

Aš su ja, po teisybei, niekad ir neslidinėjau. Užtat slidinėjau su balta, baltais - smėliavais plėmais. Sniego fone - saugumo viršūnė lotuliukas.gif

**Nu jo, šitas man neaktualu. Būtų netgi malonu rasti namie nors vieną katino plauką. Bet deja, jie neturi jų pakankamai, kad dar ką ir apveltų biggrin.gif

O labiausiai apvelia tai angoriniai megztiniai. Jetus, kokia bjaurybė, dabar jau neturiu nė vieno doh.gif Būtent dėl to!

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 11:07)
A, ir dar apie juodą spalvą. Kas laiko namie kates (aišku, ne tokias mandras nesišeriančias, kaip Noa avatare), tai greit nuo juodos atpranta biggrin.gif Nes tiesiog užknisa valyti apsivėlusius rūbus  doh.gif

Mano ciucikas šeriasi apskritus metus baltais ir juodais plaukais (vat kažin koks jis spalvinis tipas: baltas su juodom strazdanom ir ryžais antakiais). Nu kaip užknisa... svarbiausiai kad tų plaukų ir mašinoje pilna doh.gif padedi nuvalytą subinę ir vėl apsiplaukuoji.
Tik man jokio skirtumo ar tamsiai pilki (na iš man tinkančių pilkų jai), ar tamsiai mėlyni rūbai, ar dar kokie tamsiai... pasakyčiau kad ant navy net baisiau matosi... o šikna mano privalo tamsiai būt pridengta.
Va MB softas, tai jam bepigu su savo sera bura malynavais rūbais, gali purvintis, plaukuotis... apdulkėt statybinėm dulkėm... vis vien kol nepurtai, tol nesimato purvini rūbai ar ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 11:36)
Mano ciucikas šeriasi apskritus metus baltais ir juodais plaukais (vat kažin koks jis spalvinis tipas: baltas su juodom strazdanom ir ryžais antakiais).

Jei su strazdanom ir su ryžu, tai matyt ruduo bus bigsmile.gif Ką? biggrin.gif

O toks va katiniūtis, tai manau, kad pavasaris:
user posted image
Be antakių, į ryžavotumą, akys mėlynos bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 12:25)
Be antakių, į ryžavotumą, akys mėlynos bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Aaaaa, koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 12:25)
Jei su strazdanom ir su ryžu, tai matyt ruduo bus bigsmile.gif Ką? biggrin.gif

O toks va katiniūtis, tai manau, kad pavasaris:
user posted image
Be antakių, į ryžavotumą, akys mėlynos bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O Jums tikrai patinka tokie katinai? blink.gif Nu niekaip nesuprantu biggrin.gif Man katinas turi buti maksimaliai pukuota sir storulis, kad paniurkyt minktai butu galima. Svajoju apie Meino meskena biggrin.gif Apie plauku klausima irgi zinau, todel gyvunu pas mus nera schmoll.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad mano suo nesiseria thumbup.gif lotuliukas.gif katinuko plaukai pilki tai ant mano pilku rubu nesimato lotuliukas.gif
meino meskeno i namus neisileisciau..turi gimines-siaubas vienos kudlos namuose doh.gif nuejus i svecius kates net i rankas nepaemus isejau visa aplipus kudlom sviesiom fui schmoll.gif man jie grazus tik paziuret blush2.gif
Atsakyti