Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 21:22)
Aha, gėrio. Dabar tu turi mane lygint! Ko nelygini? Lygink bigsmile.gif

Aš per menka žinovė, bet man tu ne visai panaši į vasarą... bet aš dar pavasario gerai nemačiau bigsmile.gif Be to, tavo abrozdėlį išsisaugojau kompe, kurį darbe palikau... viena nuotrauką FB matau, tai ten visiškai ne vasara man, o iš tų, kur po akį užsidengusi čia buvai įdėjusi - tai panašu į vasarą...
Girdėjote speco žodį lotuliukas.gif
Aš apie rudenį skaitau, bet taip ir nesuprantu, ar aš įsipaišau tame tipe sad.gif Ten daugiau visos arba ryžiukės, arba rudaakės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 01 spalio 2012 - 20:35
QUOTE(Vitra @ 2012 10 01, 21:30)
Aš per menka žinovė, bet man tu ne visai panaši į vasarą... bet aš dar pavasario gerai nemačiau  bigsmile.gif Be to, tavo abrozdėlį išsisaugojau kompe, kurį darbe palikau... viena nuotrauką FB matau, tai ten visiškai ne vasara man, o iš tų, kur po akį užsidengusi čia buvai įdėjusi - tai panašu į vasarą...
Girdėjote speco žodį  lotuliukas.gif Aš apie rudenį skaitau, bet taip ir nesuprantu, ar aš įsipaišau tame tipe sad.gif

Ėėėėė, taip negalima dry.gif Neleidau seivintis dry.gif Mane tik su leidimu seivintis galima dry.gif Aš tai tavęs nesiseivinau dry.gif
Esu prisidirbus jau aš su tais seivinimais doh.gif

Šitą seivink. Aš taip rengsiuosi ir taip atrodysiu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 21:36)
Ėėėėė, taip negalima dry.gif Neleidau seivintis dry.gif Mane tik su leidimu seivintis galima dry.gif Aš tai tavęs nesiseivinau dry.gif

A tai kaip man tave prisimint, jei nesiseivinsiu?... Mano atmintis žiauriai trumpa... Gerai, pažadu ištrint kai ryt nueisiu į darbą...

O tai čia man tą dieduką seivintis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 01 spalio 2012 - 20:42
QUOTE(Vitra @ 2012 10 01, 21:41)
A tai kaip man tave prisimint, jei nesiseivinsiu?... Mano atmintis žiauriai trumpa... Gerai, pažadu ištrint kai ryt nueisiu į darbą...

O tai čia man tą dieduką seivintis?  g.gif

Nu jau gerai, netrink dry.gif Tau leidžiu dry.gif
Bet ir dieduką užsiseivink! Už bausmę biggrin.gif Aš kažkada irgi bobutė būsiu. Bobutė, diedukas, baisus čia skirtumas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 21:47)
Nu jau gerai, netrink dry.gif Tau leidžiu dry.gif
Bet ir dieduką užsiseivink! Už bausmę biggrin.gif Aš kažkada irgi bobutė būsiu. Bobutė, diedukas, baisus čia skirtumas irnesakyk.gif

Dieduko nenoriu tongue.gif Noriu babytės mėlynais plaukais biggrin.gif
Kokia graži man čia Deep autumn
user posted image
Atsakyti
dontstop, ačiū, kad susisteminai ir viską aiškiai sutraukei, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 19:24)
Nu kelmas žino mastau.gif palete tai aš nepatenkinta - juodos nė per kur, net panašios nėra umn.gif

Užtat yra navy, galima tamsesnę, bet tik ne juodą. Rezultatas fantastiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 01, 23:56)
dontstop, ačiū, kad susisteminai ir viską aiškiai sutraukei, šaunuolė 4u.gif
Užtat yra navy, galima tamsesnę, bet tik ne juodą. Rezultatas fantastiškas 4u.gif

Navy imsiu, man graži. Ir pilką. Bet jofana, o ką su batais daryt? doh.gif Jūs kur nors matėt navy, tarkim, žieminius batus iki pusės blauzdų bent doh.gif

Išskyrus kroksus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 08:25)
Navy imsiu, man graži. Ir pilką. Bet jofana, o ką su batais daryt? doh.gif Jūs kur nors matėt navy, tarkim, žieminius batus iki pusės blauzdų bent doh.gif

Išskyrus kroksus biggrin.gif

http://www.javari.de...s...&pageCode=s biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 09:20)

Man neatidaro, taigi pati atsidariau javari ir pasiieškojau mėlynų batų. Už kiek už kiek šimų eurų tu man ten pasiūlei? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano durna galva prie navy tinka visos rudų batų variacijos, taip pat ir pilki ar kokie taupe... o šiuo metu ir rankinių tokių spalvų lengviau rast. Be to ir juodi vaizdo negadina.
Nu juk nereikia imt batų tokios pat spalvos kaip kostiumėlis... arba kaip paltas. O svarbiausiai atkrenta rudų derinimo problema biggrin.gif . Tamsiai mėlini džinsai tinka prie visko irnesakyk.gif
user posted image
Aš iki pusės blauzdų batus derinu prie pėtkelnių biggrin.gif ... kad "nesukarpytų" kojos ir optiškai taip jos netrumpintų ir nestorintų. Žodžiu juodos pėtkelnės su juodais batais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 09:24)
Man neatidaro, taigi pati atsidariau javari ir pasiieškojau mėlynų batų. Už kiek už kiek šimų eurų tu man ten pasiūlei? lotuliukas.gif

Tai dar reikėjo atsifiltruoti stiefel, odą ir maksimalią kainą susimažinti. Rudeniui tikrai yra iki 100 eurų. O vat su kailiu, šiltintų, tai suabejojau, ar ten pas juos didelis pasirinkimas g.gif Išskyrus uggsus, aišku.

Bet vis tiek realiausia spalvotų aulinių internete rasti.

Šiaip pilki batai iš tiesų dera beveik prie visko (išskyrus gal tamsiai rudą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 spalio 2012 - 08:36
va princas pavasarius su navy kostiumu ir juodais batais (beja Kate su vasaroms tinkančia geltona, bent jau aš ją ant saves išbandžiau tiko, tik teplesnė zaraza už baltą, ir išbalint galimybės nėra)...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 09:24)

topsecret.gif sakė moteros ten kartais nukainuoja ir gali papigiai pasigropt, tik ciokint reik ilgai, nes nieks nesupranta kada numušinėja jie tas kainas
Atsakyti