QUOTE(Vitra @ 2012 10 01, 16:32)
Šaunuolė! Užsukau, paskaičiau ir visvien nesuprantu, kaip tuos drabužius pagal paletę reikia derinti Ar derinti reikia tik tas spalvas tarpusavyje, kurios yra viename lapelyje, ar iš įvairių galima Aš turbūt beviltiška jums atrodau, ar ne?
Nu čia mane pataisys, jei ką ne taip.
Žodžiu, formuoji kapsulę taip. Pagrindą imi iš tamsių tų ten spalvų serijos, arba, jei vasara, iš šviesių, nu bet geriau nereikia, čia tik fyfoms. Tai čia kaip batai, paltas, kostiumėlis, kelnės, švarkas, geros kokybės pagrindiniai rūbai. Renkiesi bet kurią tos paletės, bet vieną. Ne pirmą iš priekio ir pirmą iš galo! Jei išsirinksi dvi - turėsi daryt dvi kapsules
Jei nori atrodyti oficialiai ar iškilmingai, tada naudoji šviesias spalvas. Paprastai mažai kas ima tas šviesias už pagrindą, nes nepraktiška... Išsirenki belekurią spalvą iš paletės ir ją naudoji, tarkim, iškilmingai suknelei, marškinukams prie anos tamsios spalvos kostiumėlio, ir panašiai.
Jei nori atrodyt jauna ir žaisminga it girios briedis, imi ryškių spalvų paletę. Iš jos pagrindiniams rūbams, pvz. kokiam odiniam švarkui - ne, su ta palete reiktų rinktis madingus ir greit atsibosiančius drabužius Ten jau nereikia investuoti į kokybę, drabužiai vienam sezonui arba kol susiburbuliuos Arba kokią sportinę aprangą, pvz. slidinėjimo striukę. neslidinėsi gi su gamtinių spalvų striuke! Įgriūsi į sniegynus, ir chrien kas tave ras - reikia ryškiau
O vat akcentams - skarelės, šalikai, sagės, auskarai, karoliai, bla bla - imi akcentų paletę. Ten tokios spalvos, kurios ant tavęs gražiai atrodys mažais kiekiais. Na, apvadėlis dar koks gali būti tos spalvos, ar žirniukai ant suknelės padalkų.
O idealiausia, jei į savo padalkų žirniukus sukiši savo tikrą akių, veido, plaukų spalvas. tai čia bus vierchas ir visi grius tau po kojų. Amen.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 01, 16:04)
žiurit laidą, a?
o aš kadangi labai judėt negaliu, tai šiek susisisteminau pati sau info apie kontrastingą rudenį. jei kuriaii įdomu galit pas mane į blogą užsukt
http://inciute.blogs...ngas-ruduo.html
o aš kadangi labai judėt negaliu, tai šiek susisisteminau pati sau info apie kontrastingą rudenį. jei kuriaii įdomu galit pas mane į blogą užsukt
http://inciute.blogs...ngas-ruduo.html
Inc? O kur tu radai tas keturias paletes? Labai norėčiau tokias rasti light sumer