Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Vitra @ 2012 10 01, 16:32)
Šaunuolė! Užsukau, paskaičiau ir visvien nesuprantu, kaip tuos drabužius pagal paletę reikia derinti  blush2.gif Ar derinti reikia tik tas spalvas tarpusavyje, kurios yra viename lapelyje, ar iš įvairių galima biggrin.gif Aš turbūt beviltiška jums atrodau, ar ne? biggrin.gif

Nu čia mane pataisys, jei ką ne taip.

Žodžiu, formuoji kapsulę taip. Pagrindą imi iš tamsių tų ten spalvų serijos, arba, jei vasara, iš šviesių, nu bet geriau nereikia, čia tik fyfoms. Tai čia kaip batai, paltas, kostiumėlis, kelnės, švarkas, geros kokybės pagrindiniai rūbai. Renkiesi bet kurią tos paletės, bet vieną. Ne pirmą iš priekio ir pirmą iš galo! Jei išsirinksi dvi - turėsi daryt dvi kapsules smile.gif

Jei nori atrodyti oficialiai ar iškilmingai, tada naudoji šviesias spalvas. Paprastai mažai kas ima tas šviesias už pagrindą, nes nepraktiška... Išsirenki belekurią spalvą iš paletės ir ją naudoji, tarkim, iškilmingai suknelei, marškinukams prie anos tamsios spalvos kostiumėlio, ir panašiai.

Jei nori atrodyt jauna ir žaisminga it girios briedis, imi ryškių spalvų paletę. Iš jos pagrindiniams rūbams, pvz. kokiam odiniam švarkui - ne, su ta palete reiktų rinktis madingus ir greit atsibosiančius drabužius smile.gif Ten jau nereikia investuoti į kokybę, drabužiai vienam sezonui arba kol susiburbuliuos biggrin.gif Arba kokią sportinę aprangą, pvz. slidinėjimo striukę. neslidinėsi gi su gamtinių spalvų striuke! Įgriūsi į sniegynus, ir chrien kas tave ras - reikia ryškiau biggrin.gif

O vat akcentams - skarelės, šalikai, sagės, auskarai, karoliai, bla bla - imi akcentų paletę. Ten tokios spalvos, kurios ant tavęs gražiai atrodys mažais kiekiais. Na, apvadėlis dar koks gali būti tos spalvos, ar žirniukai ant suknelės padalkų.

O idealiausia, jei į savo padalkų žirniukus sukiši savo tikrą akių, veido, plaukų spalvas. tai čia bus vierchas ir visi grius tau po kojų. Amen.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 01, 16:04)
žiurit laidą, a?  bigsmile.gif
o aš kadangi labai judėt negaliu, tai šiek susisisteminau pati sau info apie kontrastingą rudenį. jei kuriaii įdomu galit pas mane į blogą užsukt wink.gif
http://inciute.blogs...ngas-ruduo.html

Inc? O kur tu radai tas keturias paletes? Labai norėčiau tokias rasti light sumer blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 spalio 2012 - 15:58
Čia ta pati BFAS sistema, tik dabar firma vadinasi Jeunique. Seniau BFAS deklaruodavo, kad paletė visam gyvenimui... nors kitur rašo kad su amžiumi žmogaus išvaizdos spalvos tampa šaltesnės ir mažiau ryškios. Tai kaip ir išeina gali migruot naturaliai į šaltesnį tipą, bet manau nebutinai.
Noa tau reikėtų ieškot kažkokios seseriškos paletės. Osinkoj mergos buvo kai kuriuos artimus tipus sudėja pavasaris/vasara... žiema/vasara... bet kai aš angliškai nelabai suprantu kokia ten oda ir kt. subtilybių tai man sunku būtų ką parekomduot.
geriausiai tai osinkoje ieškok: gal ir sau rasi
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 18:08)
Čia ta pati BFAS sistema, tik dabar firma vadinasi Jeunique. Seniau BFAS deklaruodavo, kad paletė visam gyvenimui... nors kitur rašo kad su amžiumi žmogaus išvaizdos spalvos tampa šaltesnės ir mažiau ryškios. Tai kaip ir išeina gali migruot naturaliai į šaltesnį tipą, bet manau nebutinai.

O kaip su kontrastingais tipais?

Kalbu turbut apie kokia cool summer ar winter. Gal Winter greiciau. Mama mano jaunysteje buvo tokia labai kontrastinga: oda balta (nepamenu ar aristokratiska ar su kokiu ruzavumu, bet balta ir praktiskai net neidegdavo), plaukai juodi juodi, net blizgedavo, akys aiskios melynos spalvos, o lupos ryskiai ryskiai raudonos. Ji visada didziuodavosi, kad nenaudoja jokios kosmetikos, o akys ir lupos kaip padazytos atrodydavo. O su amzium plaukai nuzilo, antakiai blakstienos, lupos isbluko, oda papilkejo, pigmentiniu demiu randasi ir dingo tas kontrastas. Tai sia suminkstejo skaitos, taip?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 01, 18:18)
O kaip su kontrastingais tipais?

Kalbu turbut apie kokia cool summer ar winter. Gal Winter greiciau. Mama mano jaunysteje buvo tokia labai kontrastinga: oda balta (nepamenu ar aristokratiska ar su kokiu ruzavumu, bet balta ir praktiskai net neidegdavo), plaukai juodi juodi, net blizgedavo, akys aiskios melynos spalvos, o lupos ryskiai ryskiai raudonos. Ji visada didziuodavosi, kad nenaudoja jokios kosmetikos, o akys ir lupos kaip padazytos atrodydavo. O su amzium plaukai nuzilo, antakiai blakstienos, lupos isbluko, oda papilkejo, pigmentiniu demiu randasi ir dingo tas kontrastas. Tai sia suminkstejo skaitos, taip?

Tai kaip ir taip. Tarkim ryški žiema (clear winter) gali patapt cool winter... O cool winter pereit į cool summer. Na dar manau kad koks warm spring išvis gal į soft autumn pereit net gali... bet būna kad ir pražilus vis vien žiema (filme ir velnias dėvi prada žilos žiemos pavizdys)
Mano mama irgi labai ryški buvo... dabar nebėra, ypač akys apsiblausė, blakstienų veik nebėr (kas kad juodos), antakiai pražilo... bet vat kažkaip vis vien tos ryškios clear winter spalvos ją kaip puošia, taip ir puošia... o su tom bliednom visai nupilkėja, tik nebenori ji tų ryškių spalvų, ir vaikšto pilka kaip žemė.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 18:08)

Tai vat aš ką ir sakau! Ir migruoju lygiai viena stotele toliau! Va, kur protingai žmogus sako biggrin.gif

BFAS - tai čia ta, kur už 400 sudaro paletes. Ania? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 spalio 2012 - 17:55
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 18:45)
Tai vat aš ką ir sakau! Ir migruoju lygiai viena stotele toliau! Va, kur protingai žmogus sako biggrin.gif

Na tai parodyk savo spalvinio tipo (tos norimos vasaros) kokią nors žinomą asabą, pasakysiu ar analogiškai atrodot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 01 spalio 2012 - 17:51
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 10:04)
Beje, mano atveju telefoninis dėkliukas tokios spalvos labai pasiteisina. Mano diedai jo negrobia. Kai taip, tai neįmanoma - mama duok pažaist, mama duok patąsyt. O jau kai rūžavas - niekas neima, muahahahahahaaaaa lotuliukas.gif

Girdėjau versiją, kad žmonių spalvų noras ir visokios į madą ateinančios spalvos aplamai priklauso nuo politikos, ekonomikos ir tokių visokių dalykų - mūsų užduotis tik atspalviuką pasiderint, kiek įmanoma biggrin.gif Pvz. Mieliauskienė sako, kad violetinė ateina į madą tada, kai žmonės jau pavargę nuo kažko ir nori pokyčių, permainų - atsimenat violetinę bangą po Rusijos krizės? O mados istorikas Vasiljevas byloja, kad balta masiškai ateina į madą prieš karus. Kuo motyvuoja, nežinau, niekuo nemotyvuoja.

Apie riūžavą niekas nieko nebyloja, bet kažkas (nepamenu kas) tvirtino, kad jinai labai gera spalva, teikianti gerą nuotaiką ir liudijanti gerą savijautą. Reiškia, kas ją mėgsta - gerai bus!
Ai čia iš mistikos srities, bet jei gerai, tai ko nepasidžiaugt biggrin.gif

taip pakele nuotaika sitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o beje kur butu imanoma placiau pasiskaityti (lietuviu kalba) apie tas spalvas ir ekonominius/politinius sasajas ir apskritai vat jeigu zmogu patraukia ant vienos ar kitos spalvos, tai kodel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 01, 18:50)
Na tai parodyk savo spalvinio tipo (tos norimos vasaros) kokią nors žinomą asabą, pasakysiu ar analogiškai atrodot biggrin.gif

Taip, spiešu i padaju! biggrin.gif Ten toj osinkoj žinai kiek informacijos biggrin.gif O aš tik dabar įmirkau biggrin.gif Va, rasiu, tai jau tada paviešinsiu biggrin.gif

Ir kaip gražiai besivadinančių yra dry.gif Pvz. Azure summer... Ir aš noriu taip vadintis bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 15:55)
Inc? O kur tu radai tas keturias paletes? Labai norėčiau tokias rasti light sumer blush2.gif

gal per paiešką googlej g.gif lyg įvedžiau contrasting autumn paveiksliukuose ir patekau čionai http://mikimarsy.blo...3/jeunique.html
o osinkoj tikrai gali rast. aš gan daug įdomnybių sau radau prie rudeninukių. http://club.osinka.ru/forum-97
Atsakyti
Aaaaha!

Taigi pasirodo, kad light summer yra bobos šios:
user posted image

user posted image

Nu kelmas žino mastau.gif palete tai aš nepatenkinta - juodos nė per kur, net panašios nėra umn.gif

O kur gaut nurodytų atspalvių - fig znajet. Jos dauguma dabar nemadoj, o tai reiškia, kad jų nėra mastau.gif
user posted image
Pliusas, kad rūžavų tokių nieko yra. Bet tai man jas ką, vienas nešiot? umn.gif

Nu dar va tų ryškiai mėlynų galima rast. Bet tai kas aš jiems, jūrininkas? sad.gif

Papildyta:
Nei tamsiai pilkos, nei bordavos... O tai ką man reiks daryt, kai būsiu seksualno arba finansovo ozabočena dry.gif
Papildyta:
Radau sau geresnę paletę, ot bigsmile.gif Va kokia graži:

user posted image

Nai nai nai nai nail.gif

Ir garsenybių radau! bigsmile.gif Gwyneth Paltow ir Cameron Diaz bigsmile.gif Ir princesė Diana hihihi.gif Ko tas UK elitas prie manęs priskreto, ir gyvas, ir velionis, suprast negaliu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 spalio 2012 - 19:43
Na toj osinkoj tai tikrai labai daug visokio gėrio...
Atsakyti
Aha, gėrio. Dabar tu turi mane lygint! Ko nelygini? Lygink bigsmile.gif
Atsakyti