Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 10:04)
Girdėjau versiją, kad žmonių spalvų noras ir visokios į madą ateinančios spalvos aplamai priklauso nuo politikos, ekonomikos ir tokių visokių dalykų - mūsų užduotis tik atspalviuką pasiderint, kiek įmanoma biggrin.gif Pvz. Mieliauskienė sako, kad violetinė ateina į madą tada, kai žmonės jau pavargę nuo kažko ir nori pokyčių, permainų - atsimenat violetinę bangą po Rusijos krizės? O mados istorikas Vasiljevas byloja, kad balta masiškai ateina į madą prieš karus. Kuo motyvuoja, nežinau, niekuo nemotyvuoja.

Apie riūžavą niekas nieko nebyloja, bet kažkas (nepamenu kas) tvirtino, kad jinai labai gera spalva, teikianti gerą nuotaiką ir liudijanti gerą savijautą. Reiškia, kas ją mėgsta - gerai bus!
Ai čia iš mistikos srities, bet jei gerai, tai ko nepasidžiaugt biggrin.gif

apie spalvų tendencijas prieš karus ir aš esu kažką girdėjusi, bet jau nebepamenu, bet ir apie sijonų ilgį yra kažkoks pasakymas. gal labai trumpėja prieš karą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 11:04)
O mados istorikas Vasiljevas byloja, kad balta masiškai ateina į madą prieš karus. Kuo motyvuoja, nežinau, niekuo nemotyvuoja.

Taigi elementaru: balta spalva simbolizuoja taika. Tai cia savotiska tyla pries audra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 01, 11:18)
apie spalvų tendencijas prieš karus ir aš esu kažką girdėjusi, bet jau nebepamenu, bet ir apie sijonų ilgį yra kažkoks pasakymas. gal labai trumpėja prieš karą?  g.gif

Po. Po karo trupėja, nes kare žūsta daug vyrų, ir tarp bobų prasideda konkurencija dėl likusių. Ne tai, kad sąmoninga, bet vat mados lygyje... Čia ko gero irgi Vasiljevas taip sakė. O gal ir ne jis mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 01, 11:34)
Taigi elementaru: balta spalva simbolizuoja taika. Tai cia savotiska tyla pries audra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tai ko negalėtų po karo ta taika ateit? lotuliukas.gif
Ar čia tipo - taika užkniso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 01, 11:18)
apie spalvų tendencijas prieš karus ir aš esu kažką girdėjusi, bet jau nebepamenu, bet ir apie sijonų ilgį yra kažkoks pasakymas. gal labai trumpėja prieš karą?  g.gif

Sijonų ilgiai susiję labiau su pinigais (akcijos biržų tendencijos tokios pat kaip sijonų ilgiai: kuo trumpesni sijonai, tuo labiau visi linkę rizikuot, kuo ilgesni - visi bapkes užsiž... laiko, kai sijonai visokie karpyti, skelti biržoje viskas labai nepastovu)... o trumpėja po karo, bo vyrų mažai, konkurencija didėja, moteros ima varžytis dėl jų, ir stengiasi atidengt kuo daugiau savo grožybių.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 11:37)
O tai ko negalėtų po karo ta taika ateit? lotuliukas.gif
Ar čia tipo - taika užkniso lotuliukas.gif

Po karo gedima auku smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 11:39)
Sijonų ilgiai susiję labiau su pinigais (akcijos biržų tendencijos tokios pat kaip sijonų ilgiai: kuo trumpesni sijonai, tuo labiau visi linkę rizikuot, kuo ilgesni - visi bapkes užsiž... laiko, kai sijonai visokie karpyti, skelti biržoje viskas labai nepastovu)... o trumpėja po karo, bo vyrų mažai, konkurencija didėja, moteros ima varžytis dėl jų, ir stengiasi atidengt kuo daugiau savo grožybių.

O kokios sijonu ilgio tendencijos dabar? biggrin.gif
Atsakyti
Aš va pasiskaičiau, ir nusprendžiau kad tikrai man purpurinis laikotarpis biggrin.gif Magenta is the color of the non-conformist, the free spirit.
...nors ji dabar papuola į populiariųjų spalvų sąrašą, bet kad ir ta pati jaučio kraujo manes šiuo metu neveža, bet buvo ir tos spalvos laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 10:37)
Po. Po karo trupėja, nes kare žūsta daug vyrų, ir tarp bobų prasideda konkurencija dėl likusių. Ne tai, kad sąmoninga, bet vat mados lygyje... Čia ko gero irgi Vasiljevas taip sakė. O gal ir ne jis mastau.gif

mhm, tikrai prisiminiau, kad gi trumpėja po drinks_cheers.gif
žinau turbūt ne iš jo, nes tą laidą tik kokie metai težiūriu. nu bet gerulė laida. jei tik galiu visad pažiūriu. jokių serialų nežiūriu, o va šito nepraleidžiu biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 10:39)

o dabar lyg labai įvairus ilgis skaitosi, ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 01, 11:47)
O kokios sijonu ilgio tendencijos dabar? biggrin.gif

čia kai krizė buvo tai tikrai iki visiško maxi išilgėję buvo, tai nieks gi nieko nesiskolino, neskolino, nepirko ir pan., dabar trumpėja berots g.gif ... midi dabar?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 01, 11:37)

Kas čia per laida? Kur Vasiljevas šneka? Gali būt kad čia Vasiljevo mintis, jis gi ne tik šneka, dar ir knygas rašo, o tada jau kas paskaito, tas ir šneka biggrin.gif
Atsakyti
savaitgalį su drauge dailininke kalbėjom apie mano spalvos tipo paieškas. jos manymu gan blanki gavos fotkė, kur bloge įkėliau ir gyvenime gerokai ryškesnė esu. dar sakė, jog svarbu ne tik spalvas suderinti, bet būtina ir tą savo išvaizdos kontrastą perkelt į rūbų ansamblį
tai dabar nadau sutikrint ar aš tikrai labai kontrastinga. gal kuriai dar įdomu http://halibi.livejo...com/304334.html

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 11:01)
Kas čia per laida? Kur Vasiljevas šneka? Gali būt kad čia Vasiljevo mintis, jis gi ne tik šneka, dar ir knygas rašo, o tada jau kas paskaito, tas ir šneka biggrin.gif

http://www.1tv.ru/sprojects/si=5726
Papildyta:
o čia atskiras pačios laidos psl. http://modniy.tv/
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 01, 11:47)

Tiksliai biggrin.gif O ir diedų trūksta, kokia čia dar taika - tarp bobų karas tik prasideda! biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 11:53)
...nors ji dabar papuola į populiariųjų spalvų sąrašą, bet kad ir ta pati jaučio kraujo manes šiuo metu neveža, bet buvo ir tos spalvos laikotarpis.

Jaučio kraujo ir manęs neveža, bent jau dideliais kiekiais. Ji susijus su materialiniu gerbūviu - babkėms traukti. Kaip, sako, būna seksualno ozabočenyj, ir jie rengiasi ruda-juoda (sako, tas derinys reikškia - seksualinės problemos. Gal tinka ir priešingam variantui - kaip tik neozabočenyj iš viso? biggrin.gif). Taip va finansovo ozabočenyj renkasi bombordavą. Ieškau milijonieriaus arba milijono, vadinasi biggrin.gif

Iš ko darau logišką išvadą, kad barščiai rodo finansinio stabilumo paieškas, o va šaltibarščiai jau nebe. Ten jau free spirit! biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 01, 11:54)
o dabar lyg labai įvairus ilgis skaitosi, ne?  g.gif

Tai turbūt biržoj baisus bardakas biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 12:01)

Tai kad ne laida, kažkur skaičiau. Gal net jo toj paskutinėj knygoj "Šiandien esu madingas". O gal straipsny kokiam. Kita vertus, teisybė ir tai, kad Vasiljevas pasako, o paskui visi kartoja...
Atsakyti
žiurit laidą, a? bigsmile.gif
o aš kadangi labai judėt negaliu, tai šiek susisisteminau pati sau info apie kontrastingą rudenį. jei kuriaii įdomu galit pas mane į blogą užsukt wink.gif
http://inciute.blogs...ngas-ruduo.html
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 01, 16:04)
žiurit laidą, a?  bigsmile.gif
o aš kadangi labai judėt negaliu, tai šiek susisisteminau pati sau info apie kontrastingą rudenį. jei kuriaii įdomu galit pas mane į blogą užsukt wink.gif
http://inciute.blogs...ngas-ruduo.html

Šaunuolė! Užsukau, paskaičiau ir visvien nesuprantu, kaip tuos drabužius pagal paletę reikia derinti blush2.gif Ar derinti reikia tik tas spalvas tarpusavyje, kurios yra viename lapelyje, ar iš įvairių galima biggrin.gif Aš turbūt beviltiška jums atrodau, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti