oi, noa...kaip klysti.
aš dabar kasdien žiūriu modnyj pregovor per ostankiną. nu, žinok, kiek buvo storų moterų, kurios taip pat mąstė, kad juoda plonina ir pan, ir kai pamatai kiek nuostabių pavyzdžių stilistai padaro su neįtikėtinom spalvom, supranti, kad juodos niekada nebenorėsi ir kad ji tikrai neplonina ir visai negraži. gaila, kad pas mus tokios laidos nėra, eičiau ir pati
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 18:02)
tai čia matomai nuo vyro ir vaikų priklauso, į kurią pusę akys keičias
Kad teoriškai - neturėtų Mat, visi vyrai blogiausi, o vaikai geriausi... na ir mes pačios neturim kuo apsirengt, ko čia ir susirinkom
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 18:02)
Tai va taip ir sukiesi - susiperki viską juoda, o paskui nori mėlynos - imi mėlyną, tarkim, megztuką, šaliką ir apyrankę. Nori violetinės - analogiškai. Patogu!
Tik va ar geriausias variantas būtent man spalviškai - kitas klausimas
Tai aš po šiai dienai taip darau... nes baisiai patogu...
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 18:04)
oi, noa...kaip klysti.
aš dabar kasdien žiūriu modnyj pregovor per ostankiną. nu, žinok, kiek buvo storų moterų, kurios taip pat mąstė, kad juoda plonina ir pan, ir kai pamatai kiek nuostabių pavyzdžių stilistai padaro su neįtikėtinom spalvom, supranti, kad juodos niekada nebenorėsi ir kad ji tikrai neplonina ir visai negraži. gaila, kad pas mus tokios laidos nėra, eičiau ir pati
Dėl ploninimo - gal. Nesiginčiju Tu supranti, ne tai, kad ji paplonina, ji kažkaip gal greičiau - nuramina
Gi sako, kad energetiškai juoda spalva sako - nežiūrėkite į mano kūną, nematykite jo. Mieliauskienė konkrečiai taip sako Tipo, ir kokios pianistės juodą renkasi - "nežiūrėkite į mane, klausykitės mano muzikos", ir panašiai. Visokie, kurie nori, kad vertintų jų vidinį pasaulį ir panašiai.
Na ir aišku, žmonės, labai nepatenkinti savo kūnu, tą spalvą mėgsta.
Gi visi pažįstam storų bobų, kurios, nežiūrint cosmopolitan viršelių, vis viena jaučiasi gražios. Tai kaip taisyklė, jos rengiasi spalvotai. Ir dar kaip taisyklė, visi aplinkiniai jas irgi laiko gražiom, nors į manekenes jų neimtų niekas niekada
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 18:05)
Kad teoriškai - neturėtų Mat, visi vyrai blogiausi, o vaikai geriausi... na ir mes pačios neturim kuo apsirengt, ko čia ir susirinkom
ai, aš su tavim visai nesutinku
o ta juoda...ačiū d man jau ji atsibodo, tikiuos ir tau ateis toks laikas
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 18:12)
ai, aš su tavim visai nesutinku
O tavo ką, vyras geras, o vaikai blogi?
Nu matai, kelmas žino, ar čia ačiū d Vis viena gi, jei vienam žmogui kažkokios spalvos norisi, o kitam - kitokios, tai nereiškia, kad vienas jų teisus, o kitas ne Gi spalvos - toks daiktas - nėra gražių ir negražių. Yra tik gražiai įderintų ar negražiai. O gražiai ar negražiai - tai dažniausiai irgi skonio reikalas. O skonis - kiekvieno kitoks KItą kartą eina boba, atrodo, jėėėėzusmarija, boba, pasižiūrėk tu į veidrodį! O jinai, žiū, savim patenkinta, labai gražiai sau jaučiasi. Tai argi blogai?
Yra, tarkim, labai man tinkančių spalvų, kurių aš tiesiog nenoriu...
O yra dar ir pasiūla, mados diktatas, kada pardavime yra tik tam tikros paletės spalvų rūbai, beigi apsirikimai perkant internetu dėl monitoriaus sureguliavimo
Ar šita moteris - ruduo?
http://img.lrytas.lt...561610&s=11&f=4
http://img.lrytas.lt...561610&s=11&f=4
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 30, 15:00)
O man gal saltokos akys ir oda ir plaukai tie tamsesni gal vasariski Irgi VISISKA neismanele spalvu srityje, tai neimkit i galva
Aš irgi matai šaltus plaukus ir akis Bet iš tiek, keik parodyta, apie tipą nespręsčiau
Įdomi programėlė įdėta, pažaidžiau, man meta visokias pilkas, violetines ir juodą
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 21:41)
Jaučiu, atėjo laikas ir man į albumą prašytis Įdėčiau daugiau nuotraukų, nes čia tai nenoriu viešintis
O tu dėk kaip aš - gabalais
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 16:48)
Mano tokios pačios!!! Su geltonu aplink vyzdį!
Tavo ne tokios pačios... labai geras pavyzdys kai vienos akys ryškios, o kitos softinės, nors spalvos lyg ir tos pačios.
Kate buvo aptarta kažkada, mačiau aš tą postą, kur ją į softus pripliusino... bet nesutinku. Manau pati Kate labai linkus save softint, ir IMHO nesekmingai. Man ji vasara su žiemos įtaka, o tokiom vasarom labai sunku neperlenkt lazdos į vieną ar kitą pusę. Nes gi spalvos nei ryškios gali būt, nei maišytos, kaip softų. Kaip berots Tarja rašė, reik atrast savo.
Bet Noa jai jau į vasaras migruot, tai light tik... tai spalvinių sesių ieškot tektų iš 8-to dešimtmečio, bo tada labai madoj buvo ledinės blondinės, o dabar visos šiltos, pavasarinės ant bangos.
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 18:05)
o pas mane vyras geriausias (nu auksinis žmogus... ir rankos auksinės, ir galva... ir visas iš aukso, ir vis apie žmones mąsto, vis laiko neturi ), o vaikai... amžinas vargas ir bėdos, visų geri, o mano vaikščiojančios problemos.
Aš tai vat vedybinio stažo kad ir trumpesnio, ale kažkaip labai ant ryškių spalvų mane patraukė , kaip tik vyrą pamatau, taip ir noriu bent papinyką magenta spalvos devėt, net maikona su tokios spalvos kaukulioku nusipirkau (bet nedrįstu su juo niekur eit, tai tik namie staipaus )
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 21:41)
Ačiū, Mergaičiuk ir Dontstop. O man atrodė, kad šilti mano plaukai Akys tai šaltos tikrai.
Pritariu merginoms ir aš
QUOTE(bytte @ 2012 10 01, 10:18)
*Bet Noa jai jau į vasaras migruot, tai light tik... tai spalvinių sesių ieškot tektų iš 8-to dešimtmečio, bo tada labai madoj buvo ledinės blondinės, o dabar visos šiltos, pavasarinės ant bangos.
**Aš tai vat vedybinio stažo kad ir trumpesnio, ale kažkaip labai ant ryškių spalvų mane patraukė , kaip tik vyrą pamatau, taip ir noriu bent papinyką magenta spalvos devėt, net maikona su tokios spalvos kaukulioku nusipirkau (bet nedrįstu su juo niekur eit, tai tik namie staipaus )
**Aš tai vat vedybinio stažo kad ir trumpesnio, ale kažkaip labai ant ryškių spalvų mane patraukė , kaip tik vyrą pamatau, taip ir noriu bent papinyką magenta spalvos devėt, net maikona su tokios spalvos kaukulioku nusipirkau (bet nedrįstu su juo niekur eit, tai tik namie staipaus )
*Va tai tau, soft su light supainiojau O kur yra tie visi aprašai, kokių tų vasarų aplamai būna?
**O man atrodo, kad čia iš viso ne nuo santuokos, o tiesiog toks metas užėjo. Mane paskutiniu metu irgi labai ant fuksijos spalvų traukia. Nu ten visokių... Magenta, deep pink, rose... Nesu šventai įsitikinus, kad čia labai man derančios spalvos Dėl to neieškau, tarkim, skaros tokios ar megztinio. Bet kokį karoliuką ant apyrankės, ar telefono dėkliuką, ar tušinuką jau prigriebiu Arba vazoną gėlei! Su visu ciklamenu
Beje, mano atveju telefoninis dėkliukas tokios spalvos labai pasiteisina. Mano diedai jo negrobia. Kai taip, tai neįmanoma - mama duok pažaist, mama duok patąsyt. O jau kai rūžavas - niekas neima, muahahahahahaaaaa
Girdėjau versiją, kad žmonių spalvų noras ir visokios į madą ateinančios spalvos aplamai priklauso nuo politikos, ekonomikos ir tokių visokių dalykų - mūsų užduotis tik atspalviuką pasiderint, kiek įmanoma Pvz. Mieliauskienė sako, kad violetinė ateina į madą tada, kai žmonės jau pavargę nuo kažko ir nori pokyčių, permainų - atsimenat violetinę bangą po Rusijos krizės? O mados istorikas Vasiljevas byloja, kad balta masiškai ateina į madą prieš karus. Kuo motyvuoja, nežinau, niekuo nemotyvuoja.
Apie riūžavą niekas nieko nebyloja, bet kažkas (nepamenu kas) tvirtino, kad jinai labai gera spalva, teikianti gerą nuotaiką ir liudijanti gerą savijautą. Reiškia, kas ją mėgsta - gerai bus!
Ai čia iš mistikos srities, bet jei gerai, tai ko nepasidžiaugt