Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Vitra @ 2012 10 14, 23:02)
Na ir žinokit šiandien Degutienė pasipuošusi grynai iš light summer paletės žalsvos spalvos švarkeliu... Dar kartą įsitikinau, kad mano akis ant spalvų visiškai kreiva, nes man ponia kažkokiu žaliu veidu atrodė...  blush2.gif

Nu žinai, konservai kiša. Gal ji žaliu veidu ir buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 23:07)
Nu žinai, konservai kiša. Gal ji žaliu veidu ir buvo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2012 10 14, 23:02)
Na ir žinokit šiandien Degutienė pasipuošusi grynai iš light summer paletės žalsvos spalvos švarkeliu... Dar kartą įsitikinau, kad mano akis ant spalvų visiškai kreiva, nes man ponia kažkokiu žaliu veidu atrodė...  blush2.gif

Oj-oj-oj, dar kartą pasitikrinau, kokios spalvos tas Degutienės švarkelis, ir tokios spalvos light summer paletėj nėra vis dėlto... tai va, radau priežastį, kodėl šiandien man Degutienė prastai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 14 spalio 2012 - 22:18
QUOTE(Vitra @ 2012 10 14, 23:17)
Oj-oj-oj, dar kartą pasitikrinau, kokios spalvos tas Degutienės švarkelis, ir tokios spalvos light summer paletėj nėra vis dėlto... tai va, radau priežastį, kodėl šiandien man Degutienė prastai atrodo...

O ko Kubilius blogai atrodo, ką? lotuliukas.gif Čia, man regis, priežastys giliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 23:20)
O ko Kubilius blogai atrodo, ką? lotuliukas.gif Čia, man regis, priežastys giliau biggrin.gif

Na tai ji apsirengė dar nepradėjus balsų skaičiuot biggrin.gif

http://img.lrytas.lt...572990&s=11&f=4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 14 spalio 2012 - 22:37
QUOTE(Vitra @ 2012 10 14, 23:30)
Na tai ji apsirengė dar nepradėjus balsų skaičiuot biggrin.gif

http://img.lrytas.lt...572990&s=11&f=4

O pažaliavo jau paskui biggrin.gif

Man jis čia iš viso nežalias mastau.gif
Atsakyti
http://img.lrytas.lt...573152&s=11&f=4[/

Čia ne žalia spalva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 15, 06:24)

Ai nu jo, kažkokia į žalsvumą... Sakyčiau, kokia tai šviesiai chaki, nors nuo apšvietimo priklauso. Man toj pirmoj nuotraukoj daugiau į kažkokią smėliavą su alyvuogių atspalviu... Gal ir veidas irgi nuo apšvietimo priklauso, kad ten kažkokia geltona lempa į ją tik vieną šviečia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 spalio 2012 - 06:27
QUOTE(Vitra @ 2012 10 15, 05:24)

šita spalva turėtų gerai pavasariui tikt, mano manymu g.gif ji labai panaši kaip aną dieną bandžiau nupasakot savo mažiukės kombio spalvą biggrin.gif tik maniškė kiek intensyvesnė
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 15, 07:45)
šita spalva turėtų gerai pavasariui tikt, mano manymu  g.gif ji labai panaši kaip aną dieną bandžiau nupasakot savo mažiukės kombio spalvą  biggrin.gif tik maniškė kiek intensyvesnė

Kaaad nea unsure.gif Tokios spalvos man niekas nurodęs nebuvo unsure.gif Gal kaip tik rudens? unsure.gif Arba kokio kito pavasario? Pavasarinės, bent jau light, tai buvo ryški žalia, kaip nuo flomasterio, paskui tokia eglės spyglių žalia, paskui ryški markerio žalia, paskui dar krūva tokių akvarelinių žalsvai mėlynų - bet nei vienos tokios va. Ji kokia tai per geltona mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 15, 07:33)
Kaaad nea unsure.gif Tokios spalvos man niekas nurodęs nebuvo unsure.gif  Gal kaip tik rudens? unsure.gif Arba kokio kito pavasario?  Pavasarinės, bent jau light, tai buvo ryški žalia, kaip nuo flomasterio, paskui tokia eglės spyglių žalia, paskui ryški markerio žalia, paskui dar krūva tokių akvarelinių žalsvai mėlynų - bet nei vienos tokios va. Ji kokia tai per geltona mastau.gif

šita panaši, kur rodžiau vakar tą puslapį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 14, 21:53)
. O mes dar ir shanai siūlėm į žiemas migruot  ax.gif

Shana tingine blush2.gif Jau viena kart ten buvo biggrin.gif ir labai tingi kas 2 sav sviesias saknis dazyti doh.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 14, 21:53)
Labiau į žibuokles susikoncentravau biggrin.gif O tu apie sienas levandų spalvos galvoji ar tekstilę?

Tekstile ir gal viena siena g.gif Cia dar viskas ideju etape, dvejoju tarp aqua ir levandu, bet labiau link levandu linkstu (miegamajam) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 spalio 2012 - 08:15
QUOTE(inc @ 2012 10 14, 21:58)
va tau light'ukams variantai http://www.workingme...ght-spring.html
pažiūrėjau, tai net susižvengiau, nes nieko beveik nėr tamsaus  lotuliukas.gif   tongue.gif vat bus tau juodai rengtis. davai, mesk kuo skubiau ir marš prisipirkt šviesių. oj, grožėsis visas svietas ir tavo vyrai  mirksiukas.gif

Ziuriu, ziuriu sita svetaine... Tai gal ir as kokia "light spring", jei man rudas svarkiokas su tuo gelsvai zalsvu kapisonu tinka?

P.S. tiesa, prisiminiau, kad jau buvau iskelusi versija kad esu panasi i Light spring Cate Blanchet, bet donstop nepatvirtino sitos mano versijos... verysad.gif Vel lieku ant ledo... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 15 spalio 2012 - 08:28