Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 22:09)

Pavasarinės miergos, kokius jūs konkrečiai nešiojat skaras, šalikus ir megztinius? unsure.gif O tai aš nieko nesugalvoju.

Siuo metu labiausiai aqua ir violetiniai-zibuoklini.

QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 11:44)

Ei, dar mačiau, kad šalmus su svarovskiais apklijuoja bigsmile.gif  lotuliukas.gif
user posted image

O kaip kruutai, man gal reiktu tongue.gif

Dabar as biski ne visai i tema - ar violetine/levandu/zibuokline interjere tinka su mediena va tokia dgmz kaip sitas kreslas
user posted image
blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Man labai labai gražu šalta melsva su karelišku beržu. Bet jis ryškesnis nei tavo įdėtas krėslas. Bet gal ir tiktų g.gif

user posted image

(iš čia)

user posted image

Mėlynoji salė prezidentūroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 14 spalio 2012 - 19:12
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 23:10)
Pataupyt???? Ant vario? biggrin.gif Nu ne, varis daug nekainuoja biggrin.gif Tik tame bėda, kad iš jo niekas nieko gero negamina, kaip tik dėl to, kad pigus - dirbsi dirbsi, o ką ten šūdą paimsi...

Šiaip varis nėra ryžas, nepainiok su žalvariu.  Žalvaris yra vario ir cinko lydinys, tas toks geltonas su žalsvu atspalviu, kam jis tinka, nežinau, sako, lietuvaitėms biggrin.gif

O varis yra ružavokas toks:

Nes man juos mažius padovanojo užpernai motinos dienos proga, pats padaręs biggrin.gif

аš turėjau omeny, kad gerą pasiūlymą davei mirksiukas.gif nereiks pirkt aukso,o apsieisiu su variu
mhm, šitą ir galvojau. gera ir graži spalva drinks_cheers.gif
fainuolis tavo mažius-gerulė dovana smile.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 23:38)
Negaliu, diedas per NTV detektyvą įjungė. Kažkokia tyrėja tardo barzdotą diedą, apsirengus turkio spalvos bliuzke ir tamsiai pilku švarku. Lyg turėtų tikti, bet... Nei kas, nei ko... Gal švarkas per tamsus, beveik juodas, toks charchoal...

O gal ji aplamai vasarinė ir turėtų būt su melsva bliuzke ir šviesiai pilku švarku?

vargas mums galvose, ane? biggrin.gif tik deriniai ir sukas galvoj biggrin.gif
aš šaindien visą dieną fotografų konferencijoj buvau, tai irgi nuolat akys ta linkme dirbo. šiaip daug gražių ir darnių variantų mačiau
čia foto iš to filmo. man labai graži ta gelva(žinau, kadtu jos nenori biggrin.gif ) ir ta žalia paskutinė. va yra staripsnelis apie svarstymus koks ji tipas
user posted image
bet gal čiadaugiau rudeninės spalvos, ką?
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 08:11)
Kai pagalvoju, kokia komanda dirba prie grimo, apšvietimo, spalvinio fono, paskui dar su kompais rezultatą pakeičia  į kurią tik nori pusę....Tai manau, bet kurią iš mūsų padarytų ir pavasariu, ir vasara ar žiema,ir tonus kokius tik nori priderintų smile.gif
Man iš foto irgi atrodo, kad labai tiktų nedaug (jei per daug, tai bus negražus kontrastas su blyškia oda) pašviesinti į "lapės ryžumą" plaukai. Gal net kokiom sruogelėm, kad būtų subtilu, bet efektą duotų.  rolleyes.gif

Aš dėl savo plaukų vis pagalvoju, kad jie pernelyg nušviesinti ir vis morališkai ruošiuos grįžt prie natūralios blondinės atspalvio. Bet sunku, oi sunku  biggrin.gif

sutinku, kad komanda gali stebuklus padaryt drinks_cheers.gif
apie šviesinimą dar pamislysiu.būtinybės dar nėr, tai biškelį tingisi apsikraut dažymaisi biggrin.gif
va tu tai susiruošk. manau, kad artimas saviškei spalvai irgi gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 14, 18:31)
Siuo metu labiausiai aqua ir violetiniai-zibuoklini.
O kaip kruutai, man gal reiktu tongue.gif

Dabar as biski ne visai i tema - ar violetine/levandu/zibuokline interjere tinka su mediena va tokia dgmz kaip sitas kreslas

nu gal ir nieko visai
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 14, 19:31)
Turiu nykų įtarimą, kad labai tinka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 14, 21:08)

taigi dry.gif Jau žinau, kuo noriu būti. Noriu būti Jarkaja Zima lotuliukas.gif
Turbūt nėra nieko toliau nuo to, kas esu, light spring? lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kadangi jūs čia labai išsistudijavę tuos spalvinius tipus, o aš niekaip pavasario nuo vasaros neskiriu, gal nesunku pasakyti, koks pvz. Degutienės (Seimo pirmininkė) spalvinis tipas? Žiūriu dabar teliką, jin apsirengusi tokį žalsvą švarką ir man negražu, bet gal jai čia labai ta spalva tikt turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 20:49)
taigi dry.gif Jau žinau, kuo noriu būti. Noriu būti Jarkaja Zima lotuliukas.gif
Turbūt nėra nieko toliau nuo to, kas esu, light spring?  lotuliukas.gif

oj, tu lotuliukas.gif aš tau tau tik filmą siūliau pažėt su gražiom suknėm tongue.gif
kad tu light, tai žinok nepamenu wink.gif
va tau light'ukams variantai http://www.workingme...ght-spring.html
pažiūrėjau, tai net susižvengiau, nes nieko beveik nėr tamsaus lotuliukas.gif tongue.gif vat bus tau juodai rengtis. davai, mesk kuo skubiau ir marš prisipirkt šviesių. oj, grožėsis visas svietas ir tavo vyrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 14, 21:49)
Merginos, kadangi jūs čia labai išsistudijavę tuos spalvinius tipus, o aš niekaip pavasario nuo vasaros neskiriu, gal nesunku pasakyti, koks pvz. Degutienės (Seimo pirmininkė) spalvinis tipas? Žiūriu dabar teliką, jin apsirengusi tokį žalsvą švarką ir man negražu, bet gal jai čia labai ta spalva tikt turi?  g.gif

Aš tyliu tyliu, nežinau, kas yra Degutienė anei kas Kubilius biggrin.gif Ir žalsvo švarko nežinau, gi visokie būna?
Bet šiaip tai jinai labai gražiai rengiasi mastau.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 14, 21:58)
pažiūrėjau, tai net susižvengiau, nes nieko beveik nėr tamsaus  lotuliukas.gif  tongue.gif vat bus tau juodai rengtis. davai, mesk kuo skubiau ir marš prisipirkt šviesių. oj, grožėsis visas svietas ir tavo vyrai  mirksiukas.gif

TU susižvengei dry.gif
O kaip MAN jaustis lotuliukas.gif

Mano diedai grožisi tik tada, kai aš ant stalo dedu keptą vištą! Man reikia pačiai sau patikt. Bet tai sunku, nes aš esu žmogus estetas ir pakankamai savikritiškas. Ir neaklas... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 14, 19:06)
Man labai labai gražu šalta melsva su karelišku beržu. Bet jis ryškesnis nei tavo įdėtas krėslas. Bet gal ir tiktų  g.gif

Cia toks labiau melsvas, o as apie labiau violetini g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 20:49)
Turiu nykų įtarimą, kad labai tinka bigsmile.gif

Jau issprendziau sita dilema "metodom nauchnogo tyka" - tinka biggrin.gif
Atsakyti
Bytte atėjo wub.gif Dabar viską profesionaliai pasakys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 21:49)

Turbūt nėra nieko toliau nuo to, kas esu, light spring?  lotuliukas.gif

donstop iš light summer pabėgo į clear winter blush2.gif ... ir dar turiu vieną personą (daininyke tokią, nu nipamenu vardo) kur light buvo, gal pavasaris labiau, irgi pabėgo į clear winter... nusidažė juodai plaukus tiesiog. O mes dar ir shanai siūlėm į žiemas migruot ax.gif

Merginos, kadangi jūs čia labai išsistudijavę tuos spalvinius tipus, o aš niekaip pavasario nuo vasaros neskiriu, gal nesunku pasakyti, koks pvz. Degutienės (Seimo pirmininkė) spalvinis tipas? Žiūriu dabar teliką, jin apsirengusi tokį žalsvą švarką ir man negražu, bet gal jai čia labai ta spalva tikt turi?  g.gif

Degutienė berots light summer... o va aš tai pastoviai į Šimonyte žiūriu, ko jin taip netinkamomis spalvomis rėdosi... ir įtariu kad ji soft summer, kiek per šviesiai plaukus nusidažius blush2.gif

baikit tiek prirašėt... nieko nesakysiu, nes nebežinau ką ir apie ką sakyt.

beja dukra irgi pagrinde violetiniais ir aqua šalikėliais dabinasi.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 14, 22:29)
Cia toks labiau melsvas, o as apie labiau violetini g.gif

Labiau į žibuokles susikoncentravau biggrin.gif O tu apie sienas levandų spalvos galvoji ar tekstilę?
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2012 10 14, 22:53)
Degutienė berots light summer... o va aš tai pastoviai į Šimonyte žiūriu, ko jin taip netinkamomis spalvomis rėdosi... ir įtariu kad ji soft summer, kiek per šviesiai plaukus nusidažius blush2.gif

Na ir žinokit šiandien Degutienė pasipuošusi grynai iš light summer paletės žalsvos spalvos švarkeliu... Dar kartą įsitikinau, kad mano akis ant spalvų visiškai kreiva, nes man ponia kažkokiu žaliu veidu atrodė... blush2.gif
Atsakyti