QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 23:10)
Pataupyt???? Ant vario?
Nu ne, varis daug nekainuoja
Tik tame bėda, kad iš jo niekas nieko gero negamina, kaip tik dėl to, kad pigus - dirbsi dirbsi, o ką ten šūdą paimsi...
Šiaip varis nėra ryžas, nepainiok su žalvariu. Žalvaris yra vario ir cinko lydinys, tas toks geltonas su žalsvu atspalviu, kam jis tinka, nežinau, sako, lietuvaitėms
O varis yra ružavokas toks:
Nes man juos mažius padovanojo užpernai motinos dienos proga, pats padaręs
аš turėjau omeny, kad gerą pasiūlymą davei
nereiks pirkt aukso,o apsieisiu su variu
mhm, šitą ir galvojau. gera ir graži spalva
fainuolis tavo mažius-gerulė dovana
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 23:38)
Negaliu, diedas per NTV detektyvą įjungė. Kažkokia tyrėja tardo barzdotą diedą, apsirengus turkio spalvos bliuzke ir tamsiai pilku švarku. Lyg turėtų tikti, bet... Nei kas, nei ko... Gal švarkas per tamsus, beveik juodas, toks charchoal...
O gal ji aplamai vasarinė ir turėtų būt su melsva bliuzke ir šviesiai pilku švarku?
vargas mums galvose, ane?
tik deriniai ir sukas galvoj
aš šaindien visą dieną fotografų konferencijoj buvau, tai irgi nuolat akys ta linkme dirbo. šiaip daug gražių ir darnių variantų mačiau
čia foto iš to filmo. man labai graži ta gelva(žinau, kadtu jos nenori
) ir ta žalia paskutinė.
va yra staripsnelis apie svarstymus koks ji tipas
bet gal čiadaugiau rudeninės spalvos, ką?
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 08:11)
Kai pagalvoju, kokia komanda dirba prie grimo, apšvietimo, spalvinio fono, paskui dar su kompais rezultatą pakeičia į kurią tik nori pusę....Tai manau, bet kurią iš mūsų padarytų ir pavasariu, ir vasara ar žiema,ir tonus kokius tik nori priderintų
Man iš foto irgi atrodo, kad labai tiktų nedaug (jei per daug, tai bus negražus kontrastas su blyškia oda) pašviesinti į "lapės ryžumą" plaukai. Gal net kokiom sruogelėm, kad būtų subtilu, bet efektą duotų.
Aš dėl savo plaukų vis pagalvoju, kad jie pernelyg nušviesinti ir vis morališkai ruošiuos grįžt prie natūralios blondinės atspalvio. Bet sunku, oi sunku
sutinku, kad komanda gali stebuklus padaryt
apie šviesinimą dar pamislysiu.būtinybės dar nėr, tai biškelį tingisi apsikraut dažymaisi
va tu tai susiruošk. manau, kad artimas saviškei spalvai irgi gerai
QUOTE(Shana @ 2012 10 14, 18:31)
Siuo metu labiausiai aqua ir violetiniai-zibuoklini.
O kaip kruutai, man gal reiktu
Dabar as biski ne visai i tema - ar violetine/levandu/zibuokline interjere tinka su mediena va tokia dgmz kaip sitas kreslas
nu gal ir nieko visai