Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Šalmai labai daug kur - privalomi, ir nesvarbu kiek slidininkui metų wink.gif Ir draudimas beveik visur nelaimės atveju (tfu tfu) negalioja, jei nusiverti be šalmo..Ir šiaip, jei koks kamikazdė įvažiuotų dideliu greičiu, tai šalmas gali išgelbėt nuo likusio gyvenimo daržovės pavidalu, tai kol vaikai maži, geriau, kai jie turi mamą - ne daržovę smile.gif

Man dar labai gražu toks derinys, bet tada tektų keist savo kelnes (vietoj kepurės, būtų analogiškos spalvos šalmas) g.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 13:04)
Šalmai labai daug kur - privalomi, ir nesvarbu kiek slidininkui metų wink.gif

Pavyzdžiui, kur? rolleyes.gif

Žinok, man asmeniškai tai ta mergina čia pastatyta ne tam, kad jinai pati gražiai atrodytų, o kad drabužiai gražiai atrodytų. O jai pačiai prie veido kita spalva būtų geriau rolleyes.gif

Čia aš tau kaip pavasario atstovė, turinti 80 proc. juodų rūbų, praktiškai juodos spalvos auka, sakau smile.gif

Šiaip tai man toks derinys, fuksija su juodu, irgi labai gražus. Bet aš pati suvokiu, kad per ryškus jis pavasariui, per ryškus... Labai norėčiau būti tokio tipo, kad jis nebūtų per ryškus, tai mielai tokį naudočiau biggrin.gif Bet šiaip jau suvokiu, kad taip nėr.

Ir dėl to nešioju grynai juodą, kaip gotų motina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2012 - 12:19
Druskinkų Snow arenoj (kur lekiu vos ne kas savaitgalį) šalmas privalomas. 4u.gif
Ukrainoje Bukovelyje prvalomas visiems. Kadangi mes turim savus, tai nesidomėjau, bet žinau, kad yra vietų, kur jis privalomas ir taškas.
Draudimas be šalmo - negaliojantis.

Jetau, bet ryškūs rūbai ant sniego - gėris, tave laiku gali pastebėti visi minėtiėji kamikazdės, kur lekia ant 70 km/val. Mano vyras su salotine striuke slidinėja biggrin.gif

Kaip čia tą kompromisą atradus, kad ir spalvos tiktų, ir nesusiliečiau maskuojančiai su sniegu? Kadangi slidinėjam gerokai daugiau nei vienintelį kartą per metus, tai norisi ir gerai atrodyti (ne vien saugiai jaustis) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 12:36
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 13:21)
Druskinkų Snow arenoj (kur lekiu vos ne kas savaitgalį) šalmas privalomas.  4u.gif
Ukrainoje Bukovelyje prvalomas visiems. Kadangi mes turim savus, tai nesidomėjau, bet žinau, kad yra vietų, kur jis  privalomas ir taškas.
Draudimas be šalmo  - negaliojantis.

Jetau, bet ryškūs rūbai ant sniego - gėris, tave laiku gali pastebėti visi minėtiėji kamikazdės, kur lekia ant 70 km/val. Mano vyras su salotine striuke slidinėja  biggrin.gif
Kaip čia tą kompromisą atradus, kad ir spalvos tiktų, ir nesusiliečiau maskuojančiai su sniegu?

Nei ten, nei ten nebuvau blush2.gif Mes paprastai važiuojam į Italiją ir Austriją, o ten neprivalomas, nes aplamai ir kamikadzių nėra. Ten net vagių nėra - pasikabinai ant kablio tašę su fotoaparatu ir išvažiavai į kalnus... Grįžti - viskas vietoj... Vokiečiai elgiasi labai tvarkingai ir gražiai biggrin.gif

Aš tai pati niūriai manau, kad ant kalno niekas ten labai į tave nežiūri, ir gali rengtis, kaip nori. Ten esi būtent kaip kelio ženklas - svarbu ryškus, o ar ten kas suderinta, ar nesuderinta, tai po barabanu biggrin.gif
Pernai vežėmės mažiukę dukterėčią, tai jos apranga buvo - ryškiai rožinės kelnės ir salotinis viršus. Ant kalno atrodė idealiai! Ir panašu, kad tatai madingas derinys, nes sutikom dar dvi panašiai aprengtas vokietukes biggrin.gif

Dėl to tau reikėjo pirkti ne juodą, o ryškiai žydrą striukę, arba raudoną, arba rūžavą, ir būtų buvę labai gerai biggrin.gif

Aš gi pati, proto bokštas, turiu striukę - baltą su pilkais ruoželiais. Tai kai pernai mums kliuvo blogas oras, tai vat mano striukė idealiai atitiko aplinkos spalvą, kaip koks kamufliažas lotuliukas.gif Tokia spalva ne slidinėt reikia, o slėptis nuo slidininkų lotuliukas.gif

Vo tada ir prisimeni visas ryškiai žydras, salotines ir rūžavas striukes, kurios sau jaukiai kabo parduotuvėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2012 - 12:44
Mes praeitais metais buvom Čekijoje, šįmet irgi ten važiuosim wink.gif

Aš vis tiek esu už šalmą, nes...maža kas. Juk susidūrimų pasitaiko visur, ir baigiasi jie labai nevienodai.

Hm, tai gal tada kelnes kokias ryškiai mėlynas ar turkio sp. įsigyt? Ir šalmą tada prie jų?
Ai, vienžo. Rūpi man, kaip atrodau trasoje, ir viskas - net jei kelio ženklas, tai pageidautina, suderintas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 12:50
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 13:50)
Mes praeitais metais buvom Čekijoje, šįmet irgi ten važiuosim wink.gif

Aš vis tiek esu už šalmą, nes...maža kas. Juk susidūrimų pasitaiko visur, ir baigiasi jie labai nevienodai.

Hm, tai gal tada kelnes kokias ryškiai mėlynas ar turkio sp. įsigyt? Ir šalmą tada prie jų?
Ai, vienžo. Rūpi man, kaip atrodau trasoje, ir viskas - net jei kelio ženklas, tai pageidautina, suderintas  biggrin.gif

Tatruose niekada neslidinėjau, ten tik vasarą buvau. Bendrai ne, buvau ir žiemą, bet tik pakeliui smile.gif Kažkodėl mano diedai skersai žiūri į Tatrų trasas, jie gerai žiūri tik į Čekijos ir Slovakijos virtuvę. Tiesa, jie aplamai į visas virtuves teigiamai žiūri lotuliukas.gif O aš pati tai ir į Alpes vasarą norėčiau, tik, žinia, diedai kaukia. Jiems, mat, slidinėt vasarą nepatogu biggrin.gif O man pačiai tai svarbu grožis, o slidės reikalingos tik kad iki grožio patekt biggrin.gif Galėčiau ir be jų, man tik fotoaparatas būtinas, ne slidės biggrin.gif

Tai dabar tu atrodai labai suderintai, jei žiūrėti į spalvų derinimą. Dvi spalvos aplamai retai kada atrodo nesuderintai biggrin.gifO pužsidėjus tamsius akinius arba tą ten kaukę, tavo tipo matysis tik apatinis žandikaulis ir nosies galas.

O jei tau rūpi keisti kažką, kad tiktum prie savo tipo, tai sakyčiau, keisk striukę, o ne kelnes. Pavasariui raudona spalva tinka, tik ne derinyje su juoda! Kontrastas per didelis!

Ir jei eina kalba apie sportinius rūbus, nereikia vadovautis gatvės spalvų derinimu. Sakau gi, toks derinys, kaip žydra - geltona gatvėj atrodo kaip nuo beprotnamio, o ant kalno - kuo natūraliauisiai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2012 - 13:20
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 14:09)
Tatruose niekada neslidinėjau, ten tik vasarą buvau.

Tai kad ten ne Tatrai wink.gif Krakanošai, ir Rūdiniai kalnai. Šiaip labai smagus regionas smile.gif Mums patinka ne tik tai, kad ten mažai žmonių ir sąlyginai nemažai trasų, ir kad pigu, bet ir kad atstumas labai geras, nereikia jokių tarpinių nakvynių ir kt. - lėktuvais mums per brangu su savo inventorium, naktimsi nevairuojam, o gaišt 4 dienas kelionei nesinori. Žiūrinėjom šįmet Alpių variantus, bet vien apie kelionę pagalvojam ir - ne ne ne doh.gif
Bet mes čia jau nebe į temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 13:34
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 14:28)
Tai kad ten ne Tatrai wink.gif Krakanošai, ir Rūdiniai kalnai. Šiaip labai smagus regionas smile.gif Mums patinka ne tik tai, kad ten mažai žmonių ir sąlyginai nemažai trasų, ir kad pigu, bet ir kad atstumas labai geras, nereikia jokių tarpinių nakvynių ir kt. - lėktuvais mums per brangu su savo inventorium, naktimsi nevairuojam, o gaišt 4 dienas kelionei nesinori. Žiūrinėjom šįmet Alpių variantus, bet vien apie kelionę pagalvojam ir - ne ne ne  doh.gif
Bet mes čia jau nebe į temą biggrin.gif

Booože, tai koks gi skirtumas lotuliukas.gif Aš ne geografė, mano supratimu, pagrindiniai kalnų masyvai Europoj yra Tatrai/Karpatai, Alpės ir Pirėnai, kitų mažų kalniukų nežinau, nors beveik kiekvienoj šaly tų kalnų yra, tik vienoj Lietuvoj ne biggrin.gif
Bet kokiu atveju, slidinėjimo aprangos tikimas prie veido visiškai niekaip nesusijęs su tuo, KOKIE tai kalnai ir kokia konkrečiai trasa, tai lemia nebent - privalomas šalmas ar ne biggrin.gif

O taip tai, man atrodo, jei Lenkijoj palei Suvalkus ta apranga tau prie veido tiks, tai nors ant Himalajų lipk, vis viena tiks. O jeigu ne, tai tada ne lotuliukas.gif O nėr taip, kad ant Medvėgalio užsilipus viskas labai tinka, o jau Lt sieną pervažiavai - ir basta, visi pirštais rodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai žinoma, kad jei mūsų Snowarenoj tiks, ir net jei mano nuosavam kieme su vaikais lipdyt siego senį tiks - tai tiks ir visur kitur biggrin.gif drinks_cheers.gif
Na, tai dabar žinosi, kad Čekijoje yra Krkonošai, prie bendro išprusimo prisidės 4u.gif

Praėjusį sezoną turėjau koralo splavos striukę, matavimosi kabinoje atrodė, kad tinka idelaiai, bet lauke taip nebeatrodė. doh.gif
Užpraėjusį sezoną buvo švelniai alyvinės spalvos striukė ir juodos kelnės, tas derinukas tiko.
Dabar bus juoda, bet šalmą tinkantį vis tiek rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 15:05
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 15:56)
Tai žinoma, kad jei mūsų Snowarenoj tiks, tai tiks ir visur kitur  biggrin.gif   drinks_cheers.gif
Na, tai dabar žinosi, kad Čekijoje yra Krkonošai, prie bendro išprusimo prisidės  smile.gif

Šiaip tai aš tai puikiai žinau, kad yra Krkonošský národní park ir žinau, kur biggrin.gif Ir netgi daugiau jų nacionalinių parkų žinau, kaip tik neseniai gilinausi - šiemet Čekijoj dukart buvom, vasarį ir liepą biggrin.gif Bet šitoj temoj visai nebenoriu apie tai diskutuoti, nes niekam neįdomu, gi yra Čekijos ir Prahos tema. Ogi čekų apranga nė kiek ten ypatingai nesiskiria nuo kitų žmonių! Alus tik jų skiriasi! O apranga - ne!!!

Šitoj temoj moteros apie drabužius kalbėt susirinkę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 15:56)
Praėjusį sezoną turėjau koralo splavos striukę, matavimosi kabinoje atrodė, kad tinka idelaiai, bet lauke taip nebeatrodė.  doh.gif
Užpraėjusį sezoną buvo švelniai alyvinės spalvos striukė ir juodos kelnės, tas derinukas tiko.
Dabar bus juoda, bet šalmą tinkantį vis tiek rasiu  biggrin.gif

O klausyk, kam tau kiekvieną sezoną keisti tas aprangas? unsure.gif Kad kiek aš žiūriu, slidės greičiau iš mados išeina, negu apranga, jei ji kokybiška mastau.gif Man kažkaip tokiam reikalui labai pinigų gaila biggrin.gif Bliamba, savaitę naudosi, tai dabar mokėt belekiek biggrin.gif

Man atrodo, koralo spalvos striukė ir raudonos kelnės ant kalno visai prikolnai atrodytų blush2.gif Jeigu jinai tikrai koralo ir spalvos nesipjauna mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2012 - 15:24
QUOTE(Noa @ 2012 10 14, 16:16)
Man atrodo, koralo spalvos striukė ir raudonos kelnės ant kalno visai prikolnai atrodytų  blush2.gif Jeigu jinai tikrai koralo ir spalvos nesipjauna mastau.gif

Taip, atrodė įdomiai drinks_cheers.gif . Bet va problema - man ta koralinė pasidarė ankšta. O alyvinė buvo pasidariusi per laisva. Dabartinė juoda yra kaip tik. Kai ji pasidarys per ankšta arba per laisva, ieškosiu dar kažko - kraupus nestabilumas, bet tai ką dabar biggrin.gif
Slidinėjam daug daugiau negu savaitė per metus wink.gif

Merginos, o kaip derinys juoda-raudona-turkio (ar žydra) ir balta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 15:56
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 16:48)
Merginos, o kaip derinys juoda-raudona-turkio (ar žydra) ir balta?  ax.gif

Mano asmenine nuomone, tai ant kalno - visai nieko, tik jų neturėtų būti po vienodai, kitaip atrodysi kaip Rusijos vėliava. Kažkuri turėtų būti pagrindinė, o kažkuri viena likti tik akcentams smile.gif

Bent jau rimtesni gamintojai sau panašius derinius leidžia:
Salomon:
user posted image

Volcom:
user posted image

Burton:
user posted image

Jau nekalbant apie naujų rusų džiaugsmą Spyder, kurie aplamai sukiša po 5 spalvas į striukę ir vargo nemato biggrin.gif

Atsakyti