QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 22:09)
Dabar jau perėjau į tokią fazę, kai man iš viso nebetinka spalvos.
Nei viena!
Šiandien Prismoj diedai žiūrėjo mėsas, silkes ir salotas, o aš - skudurus ir šalikus. Ir netiko man niekas!
Mano snukis specifinis.
Toks baisus, kad prie jo niekas o niekas netinka!
Specialus sezonas... Bobų vasara
Pavasarinės miergos, kokius jūs konkrečiai nešiojat skaras, šalikus ir megztinius?
O tai aš nieko nesugalvoju.
Nors va per TV bėgioja pavasarinė boba, labai gražiai apsirengus. Bet ne gryn pavasariškai! Ji su juodu sijonu, balta maikute, labai gražiai tinkančiu smėlio spalvos švarkeliu ir kažkokiu margu šaliku, bet bendras vaizdas - lyg ir oranžinis. Gal ten tamsiai smėliavas su koraliniais plėmais buvo, neįžiūrėjau, o paskui prasidėjo susišaudymas, ir jinai tą šaliką pametė
tu po pardes trinies, o aš labai faino dieduliuko skulptoriaus parodos atidaryme buvau
juokės vietinio laikraščio korespondentas, kad sėdėjom trys ciocės skrybėlėtos,sijonuotos ir vyną gurkšnojom plepėdamos
jaučiu, dar ir į laikraštį tokią fotkę įmes
aš savo pavasarinei panai rišu bėžinį šalikiuką arba dar turim tokių švelnių žalsvų spalvų gėlėtą šilko skarelę, tai ta gražiai žiūrisi . megztukai irgi bėžiniai su rusvais dryžiukais, dar turim tokį naminės vilnos rusvą su pilkesniu rusvu maišytą, tai tas man vis toks keistas "namusinės" spalvos atrodė, o ant jos labai gerai žiūrisi. dar turi nuostabiai tinkantį žalsvą, bet tokios keistos žalios. ji lyg gelsvai žalia. na kaip gražios gelsvai žalios samanos saulei šviečiant.aną dieną aš jį ištraukiau nešiot, tai negaliu atsigrožėt kaip ant jos gražiai žiūrisi.
tiesa, aš dar ryte buvau kirpykloje. apsikirpau čiut, bet plius pakamantinėjau kirpėją kokia man gal dažyt plaukus ir pan. tai ji man susakė tokį vertinimą apie mane: plaukai tamsiai tamsiai rudi su ryžu atspalviu, o oda labai jau šviesi, bet šilta. net juokės, kad labai jau nelietuviškas derinys
jos manymu man tiktų šviesint, bet tik šiltais atspalviais. va to aš ir norėjau, kad kas imtų ir patvirtintų, jog esu šiltasis sezonas. aš vis dar ruduo
Papildyta:
ir dar iš pat ankstyvo ryto nusipirkau iš ideeli didžiulį papuošalą ale auksinį ir su medžiu maišytą
nelabai aš auksų nešioju, bet reik gi rudeniukui turėt geltonų papuošalų