Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 10 12, 15:33)
asamaM, man irgi cool summer tau geriau. gerai ir soft, bet kai atsidarai cool, supranti, kad softo nebenori matyt biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 13, 11:29)
Asama, įkėliau į albumą sužymėtas tavo paletes, kur man pasirodė, kad tinka spalvos. Bet kadangi didelių foto vėl neberodo, tai žiūrėjau mažas.

Man atrodo, tau tinka ne blyškios, bet ir ne per daug rėkiančios, t.y., ryškios, bet subtilios spalvos.

Ačiūūū smile.gif

Man, kaip buvusiai juodos spalvos įkaitei, nekylo niekad ranka nė vienos iš tų spalvų bandyti realybėje. Baisu iš pogrindžio lįst biggrin.gif O dar paletėje (man bent jau) tokios gana ryškios ir sodrios spalvos atrodo smile.gif
Gal dėl to soft kiek jaukiau atrodo, nes dauguma tokių murzinesnių

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 13, 15:16)
Noa, sijonai taip patogu! O suknelės dar patogiau. Apsirengei ir nieko derint nereikia  bigsmile.gif

Tinginio rūbas blush2.gif drinks_cheers.gif Tik su pėdkelnėm reikia susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 13, 15:27)
*Man, kaip buvusiai juodos spalvos įkaitei, nekylo niekad ranka nė vienos iš tų spalvų bandyti realybėje. Baisu iš pogrindžio lįst biggrin.gif O dar paletėje (man bent jau) tokios gana ryškios ir sodrios spalvos atrodo smile.gif
Gal dėl to soft kiek jaukiau atrodo, nes dauguma tokių murzinesnių
**Tinginio rūbas  blush2.gif  drinks_cheers.gif  Tik su pėdkelnėm reikia susidraugauti smile.gif

*O tau pačiai į paletę žiūrint neatrodo, kad tos ryškesnės labiau pagyvina, paryškina bruožus? smile.gif Pabandyk kokią skarelę ar šaliką, vis ne taip baisu, kaip ryškus megztinis biggrin.gif
**Penktadienį važiavau į susitikimą su klientais, reikėjo dalykiškai apsirengti. Atsidariau spintą - ogi kabo ten vilnos suknelė bigsmile.gif Yes, viena problema mažiau! Bet prie suknių ir sijonų ne tiek pėdkelnes, kiek batus derinti reikia doh.gif
Atsakyti
Dabar jau perėjau į tokią fazę, kai man iš viso nebetinka spalvos.
Nei viena! biggrin.gif
Šiandien Prismoj diedai žiūrėjo mėsas, silkes ir salotas, o aš - skudurus ir šalikus. Ir netiko man niekas!
Mano snukis specifinis.
Toks baisus, kad prie jo niekas o niekas netinka! dry.gif
Specialus sezonas... Bobų vasara lotuliukas.gif

Pavasarinės miergos, kokius jūs konkrečiai nešiojat skaras, šalikus ir megztinius? unsure.gif O tai aš nieko nesugalvoju.

Nors va per TV bėgioja pavasarinė boba, labai gražiai apsirengus. Bet ne gryn pavasariškai! Ji su juodu sijonu, balta maikute, labai gražiai tinkančiu smėlio spalvos švarkeliu ir kažkokiu margu šaliku, bet bendras vaizdas - lyg ir oranžinis. Gal ten tamsiai smėliavas su koraliniais plėmais buvo, neįžiūrėjau, o paskui prasidėjo susišaudymas, ir jinai tą šaliką pametė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 spalio 2012 - 22:10
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 22:09)
Dabar jau perėjau į tokią fazę, kai man iš viso nebetinka spalvos.
Nei viena! biggrin.gif
Šiandien Prismoj diedai žiūrėjo mėsas, silkes ir salotas, o aš - skudurus ir šalikus. Ir netiko man niekas!
Mano snukis specifinis.
Toks baisus, kad prie jo niekas o niekas netinka! dry.gif
Specialus sezonas... Bobų vasara lotuliukas.gif
Pavasarinės miergos, kokius jūs konkrečiai nešiojat skaras, šalikus ir megztinius? unsure.gif O tai aš nieko nesugalvoju.
Nors va per TV bėgioja pavasarinė boba, labai gražiai apsirengus. Bet ne gryn pavasariškai! Ji su juodu sijonu, balta maikute, labai gražiai tinkančiu smėlio spalvos švarkeliu ir kažkokiu margu šaliku, bet bendras vaizdas - lyg ir oranžinis. Gal ten tamsiai smėliavas su koraliniais plėmais buvo, neįžiūrėjau, o paskui prasidėjo susišaudymas, ir jinai tą šaliką pametė biggrin.gif

tu po pardes trinies, o aš labai faino dieduliuko skulptoriaus parodos atidaryme buvau tongue.gif
juokės vietinio laikraščio korespondentas, kad sėdėjom trys ciocės skrybėlėtos,sijonuotos ir vyną gurkšnojom plepėdamos lotuliukas.gif jaučiu, dar ir į laikraštį tokią fotkę įmes lotuliukas.gif

aš savo pavasarinei panai rišu bėžinį šalikiuką arba dar turim tokių švelnių žalsvų spalvų gėlėtą šilko skarelę, tai ta gražiai žiūrisi . megztukai irgi bėžiniai su rusvais dryžiukais, dar turim tokį naminės vilnos rusvą su pilkesniu rusvu maišytą, tai tas man vis toks keistas "namusinės" spalvos atrodė, o ant jos labai gerai žiūrisi. dar turi nuostabiai tinkantį žalsvą, bet tokios keistos žalios. ji lyg gelsvai žalia. na kaip gražios gelsvai žalios samanos saulei šviečiant.aną dieną aš jį ištraukiau nešiot, tai negaliu atsigrožėt kaip ant jos gražiai žiūrisi.

tiesa, aš dar ryte buvau kirpykloje. apsikirpau čiut, bet plius pakamantinėjau kirpėją kokia man gal dažyt plaukus ir pan. tai ji man susakė tokį vertinimą apie mane: plaukai tamsiai tamsiai rudi su ryžu atspalviu, o oda labai jau šviesi, bet šilta. net juokės, kad labai jau nelietuviškas derinys lotuliukas.gif jos manymu man tiktų šviesint, bet tik šiltais atspalviais. va to aš ir norėjau, kad kas imtų ir patvirtintų, jog esu šiltasis sezonas. aš vis dar ruduo thumbup.gif
Papildyta:
ir dar iš pat ankstyvo ryto nusipirkau iš ideeli didžiulį papuošalą ale auksinį ir su medžiu maišytą bigsmile.gif nelabai aš auksų nešioju, bet reik gi rudeniukui turėt geltonų papuošalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 10 13, 11:26)
Maniskis ketvirtokas - 146 cm. Nei didelis, nei mazas, tik kad labai kudas. Visur ant kelniu  ieskau, kad butu SLIM ir vis tiek dar gumyciu reik  biggrin.gif

O tai diržo naudoti nemėginot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 23:44)
ir dar iš pat ankstyvo ryto nusipirkau iš ideeli didžiulį papuošalą ale auksinį ir su medžiu maišytą bigsmile.gif nelabai aš auksų nešioju, bet reik gi rudeniukui turėt geltonų papuošalų  biggrin.gif

O tu žinai, varis tau irgi tinka! Man varis labai fainas metalas, aš kartais jį nešioju. Nelabai kas supranta, bet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 22:50)
O tu žinai, varis tau irgi tinka! Man varis labai fainas metalas, aš kartais jį nešioju. Nelabai kas supranta, bet... biggrin.gif

sakai, reik pataupyt biggrin.gif nieko, šį kartą įduosiu vyrui ir galės turėt man kalėdoms dovanų biggrin.gif
tinka, bet turi būt iš tų tokių tamsesnių. jie kiek ryžesni lyg? g.gif
Papildyta:
Noa, pažiūrėk dabar per tv3 filmą apie karalienę. Emily Blunt lyg pavasaris ir labai gražiais elegantiškais šiltais tonais aprengta šitam filme
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 23:54)
sakai, reik pataupyt  biggrin.gif nieko, šį kartą įduosiu vyrui ir galės turėt man kalėdoms dovanų  biggrin.gif

Pataupyt???? Ant vario? biggrin.gif Nu ne, varis daug nekainuoja biggrin.gif Tik tame bėda, kad iš jo niekas nieko gero negamina, kaip tik dėl to, kad pigus - dirbsi dirbsi, o ką ten šūdą paimsi...

Šiaip varis nėra ryžas, nepainiok su žalvariu. Žalvaris yra vario ir cinko lydinys, tas toks geltonas su žalsvu atspalviu, kam jis tinka, nežinau, sako, lietuvaitėms biggrin.gif

O varis yra ružavokas toks:
user posted image

O tamsintas - nes jis patamsėja nuo laiko - atrodo taip:
user posted image

O aš aplamai nešioju carinę 5 kapeikų monetą arba tokius pakabukus:
user posted image

Nes man juos mažius padovanojo užpernai motinos dienos proga, pats padaręs biggrin.gif

Ir beje, čia matosi mano tikrasis odos atspalvis. Neįdegęs, nes per motinos dieną dar nebūna kada įdegt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 spalio 2012 - 23:12
QUOTE(inc @ 2012 10 14, 00:00)
sakai, reik pataupyt  biggrin.gif nieko, šį kartą įduosiu vyrui ir galės turėt man kalėdoms dovanų  biggrin.gif
Papildyta:
Noa, pažiūrėk dabar per tv3 filmą apie karalienę. Emily Blunt lyg pavasaris ir labai gražiais elegantiškais šiltais tonais aprengta šitam filme

Negaliu, diedas per NTV detektyvą įjungė. Kažkokia tyrėja tardo barzdotą diedą, apsirengus turkio spalvos bliuzke ir tamsiai pilku švarku. Lyg turėtų tikti, bet... Nei kas, nei ko... Gal švarkas per tamsus, beveik juodas, toks charchoal...

O gal ji aplamai vasarinė ir turėtų būt su melsva bliuzke ir šviesiai pilku švarku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 spalio 2012 - 23:39
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 23:09)

Pavasarinės miergos, kokius jūs konkrečiai nešiojat skaras, šalikus

Aš žiema su pavasario įtaka, bet va apsišoviau biškį ir griebiau visai pavasarišką šaliką blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 14, 00:00)

Kai pagalvoju, kokia komanda dirba prie grimo, apšvietimo, spalvinio fono, paskui dar su kompais rezultatą pakeičia į kurią tik nori pusę....Tai manau, bet kurią iš mūsų padarytų ir pavasariu, ir vasara ar žiema,ir tonus kokius tik nori priderintų smile.gif

Donstop, gražus šalikėlis, man jis toks į šiltumą , mano viena draugė visiškas ruduo, tai tokias spalvas nešioja ir jai labai tinka. Aš gražiai nešioti šalių nemoku, man jie gal ir nelabai tinka - kai biustas didelis, užsirišus šalį ta vieta kažkaip dar labiau padidėja ir tada iškreipia visas proporcijas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 23:44)
tiesa, aš dar ryte buvau kirpykloje. apsikirpau čiut, bet plius pakamantinėjau kirpėją kokia man gal dažyt plaukus ir pan. tai ji man susakė tokį vertinimą apie mane: plaukai tamsiai tamsiai rudi su ryžu atspalviu, o oda labai jau šviesi, bet šilta. net juokės, kad labai jau nelietuviškas derinys  lotuliukas.gif jos manymu man tiktų šviesint, bet tik šiltais atspalviais. va to aš ir norėjau, kad kas imtų ir patvirtintų, jog esu šiltasis sezonas. aš vis dar ruduo   thumbup.gif

Man iš foto irgi atrodo, kad labai tiktų nedaug (jei per daug, tai bus negražus kontrastas su blyškia oda) pašviesinti į "lapės ryžumą" plaukai. Gal net kokiom sruogelėm, kad būtų subtilu, bet efektą duotų. rolleyes.gif

Aš dėl savo plaukų vis pagalvoju, kad jie pernelyg nušviesinti ir vis morališkai ruošiuos grįžt prie natūralios blondinės atspalvio. Bet sunku, oi sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 08:11
Mokančios derinti spalvas ir atspalvius, gal patartumėt 4u.gif

Pirkau naują slidinėjimo striukę, juodos spalvos. Prie jos turiu raudonas kelnes. SLidės raudonos, batai juodi, pirštinės - juodos su raudonom detalėm. Vaizdelis daugmaž toks:

Striukė:

user posted image

Bendras vaizdas, galk bent kažkiek matosi:

user posted image

Tai va - patarkite, kokios spalvos šalmo ieškotis g.gif Šiuo metu turiu juodą, bet tada bendras vaizdas gan tamsus, nykokas. Galvojau apie raudoną, pvz:

user posted image

ir nusipirkt raudonas pirštines, tada būčiau raudonai juoda.

Bet, gal tiktų ir dar kas nors?

Pvz., toks šalmas plius pirštinės plius šalikėlis (jei pavyktų rast vienodo atsplavio):

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 spalio 2012 - 08:49
QUOTE(flight @ 2012 10 14, 09:47)
Tai va - patarkite, kokios spalvos šalmo ieškotis g.gif

O nafiga tau tas šalmas biggrin.gif Tau gi virš 15os metų biggrin.gif Šalmas nebebūtinas biggrin.gif

Šiaip tai raudona-juoda- raudona man asmeniškai yra "perderinta" smile.gif Ant kalno į su tais "perderinimais" pati žinai - atrodai visiškas lūzeris ir naujokas biggrin.gif Mol., vakar aprangą susipirkau, o dabar man parodykit kas nors, kaip nuo to kalno nusigaut biggrin.gif
Kažkaip, man atrodo, neverta biggrin.gif Gi ir gatvėj motera su tokiom spalvom dažniausiai atrodo "perderinta".

Aš asmeniškai vietoj tavęs šalmo arba kepurės ieškočiau ne vienspalvio, ir įvedinėčiau spalvas pilką arba smėlio, raz jau tu pavasaris. Na smėlio/auksinės spalvos šalmo neįsivaizduoju, tai tada ieškok kokio pilko/sidabrinio su raštu? mastau.gif

O pirštines imk juodas. Lai būna prie striukės ir nebraižo akių.

Aplamai mano suvokimu tas derinys raudona/juoda iš esmės yra klaikiai nepavasariškas, bet kad tų sportinių rūbų pasirinkimas nėr itin platus. Pavasariškas būtų, tarkim, raudona - smėlio, arba raudona - pilka, arba raudona - chaki, mano suvokimu... Nu bet yra kaip yr biggrin.gif

Ai, dar gali prie šalmo prisiklijuoti ausis ir taip pagyvinti bendrą vaizdą lotuliukas.gif Gi yra tų ausų lipinamų arba net užtempiamų, helmet cover vadinasi... Aišku, juos nešioja mergytės iki 6 metų, bet nieko. Užtat pagyvėjimas bus biggrin.gif
Beje, gal jau ir ne tik mergytės. Pernai Londone visi kas gyvas su tom ausim vaikščiojo biggrin.gif Norėjau dukterėčiai kepurytę su ausim nupirkt - kiek ieškojau vaikiškų! Žodžiu, imk ausis ir vargo nematyk. Pigiausias būdas biggrin.gif
user posted image

Ei, dar mačiau, kad šalmus su svarovskiais apklijuoja bigsmile.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2012 - 11:46