QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 09:13)
Man tai labai grazus tas lupdazis, bet nezinau, ar ne per pavasariskas biskutuka
Turiu itarima, kad man toks tiktu
Kokia cia spalva, noriu
Ale ziu, tau jau visai kablys su spalvom
As tai maniau, kad man ne - a dzin kaip kiti rengiasi - bet uzvakar ar kada cia per zinias aki uzmeciau, o ten rode kazkokia sviesia boba, kuri kedziams kazka padare ar tai nedadare. Juodai apsirengus. Tai nezinau as, gera ji ten ar bloga, nesigilinau, bet iskart pamaniau - su slapio smelio spalva vietoj tos juodos tu grazesne butum! O paskui dar pagalvojau - as irgi
šiaip jis iš oranžinių kategorijos toks švelniausias subtiliausias tos firmos. mary kay "sweet nectar". dar panašus yra iš neutraliųjų serijos "apricot glaze"
o tas kablys, tai jo -pakibo nugaroj
nutariau imt ir vieną kartą išsiaiškint galutinai tas spalvas. jau daug sykių teko susidurt ir vis ne iki galo, o dabar vis susiduriu su problema, kad nuperku namiškiams internetu rūbų, o jie bac ir netinka. būnu pikta tada, kad nepuošia. šiaip tai draugės mano net žvengia iš manęs, kad net kai duoda man panoms rūbų aš neimu, nes spalva tipo nepuošia
atseit labai jau kvaišėju, o man atrodo kaip galiu rengt jei nepuošia. vat išsiaiškinsiu kiekvienam, susirašysiu spalvų pavadinimus ir žiūrėsiu, gal bus mažiau nepataikymų
aš turbūt labai jau ekrane dažnai vaidenuos, kad mano feisas net telike susirodo?!
o kokia b8na 6lapio smėlio spalva?
QUOTE(flight @ 2012 10 13, 10:16)
Ei, tai mano dabartinio lūpdažio spalva !
Ant lūpų ji laabai subtili ir švelni...
tos pačios firmos turi? ar gerai jis. nesu aš jų turėjus
QUOTE(Mamce @ 2012 10 13, 10:26)
Bet man per gilus sitas mokslas: as nemoku pastebeti atspalviu. Man turi viskas buti paprasta ir aisku: tas arba anas sezonas. O cia dar: minkstas, siltas, saltas, kontrastingas.... nebeisikertu
o man šita vieta daros dar įdomesnė