Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 20:56)
Baik atsikalbinėt! Aik pasidažyk, gal būtų labai gražu! biggrin.gif

per paskutinius metus beveik viską ištėškiau lauk, nes labai jautri oda buvo. reik naujų prisipirkt. turiu pasidėjus dabar tik vieną lūpdažį ir to dar neatidariau biggrin.gif
toks user posted image
va kaip ant žmogaus atrodo
labai jau šviesus, ane? ax.gif šiaip dar galiu pasikeist labai užsimanius...žinočiau kas tiksliai esu, tai pradėčiau komplektuotis kosmetiką. dabar tai katastrofa , nes visai nesuprantu kokią pudrą imt, šešėlius ir t.t.

tiesa, aną dieną buvau darželyje susirinkime. gerą pusvalandį psichologė nelabai įdomiai kalbėjo, tai aš tyrinėjau moteris ir jų tipažus lotuliukas.gif nu bet ir balaganų moterys prisidarę blink.gif ... tai plaukai ir oda šilti, o lūpdažis rėkia šaltas baisinis arba graži rusva oda, o plaukai nudažyti šaltai ir šakės kaip išdarko visą vaizdelį-harmonijos absoliutus nulis. iš kokių dvidešimt kokios dvi-trys tik visai neblogai atrodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 10 12, 12:05)

Dontstop, kadangi tu apsipirkinėji Takko tai sakyk, ar verta tapti jų klientu (siūlė keliskart užpildyti anketą, bet vis nedrįsau, nes jei iš jų tik reklamas gaučiau, tai nemanau prasmės)? ax.gif

Man atrodo, kad verta smile.gif Norint tapti VIP klientu, tereikia užpildyti anketą. Paskui siunčia į paštą nuolaidų kuponus. Va rugsėjį buvo siuntę, aš sau nieko neišsirinkau, bet vaikui porą rūbelių paėmiau labai pigiai, o labiausiai nuskilo vyrui: kadangi nuolaidą buvo galima pritaikyti ir nukainuotiems rūbams, jam pavyko nuspirkti džinsus už 36 lt smile.gif Pirminė kaina buvo ~180 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 13, 08:19)
Man atrodo, kad verta  smile.gif Norint tapti VIP klientu, tereikia užpildyti anketą. Paskui siunčia į paštą nuolaidų kuponus. Va rugsėjį buvo siuntę, aš sau nieko neišsirinkau, bet vaikui porą rūbelių paėmiau labai pigiai, o labiausiai nuskilo vyrui: kadangi nuolaidą buvo galima pritaikyti ir nukainuotiems rūbams, jam pavyko nuspirkti džinsus už 36 lt  smile.gif  Pirminė kaina buvo ~180 lt  ax.gif

Oho, tai tada jaučiu tikrai verta drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 07:52)
per paskutinius metus beveik viską ištėškiau lauk, nes labai jautri oda buvo. reik naujų prisipirkt. turiu pasidėjus dabar tik vieną lūpdažį ir to dar neatidariau biggrin.gif
toks user posted image
va kaip ant žmogaus atrodo
labai jau šviesus, ane?  ax.gif šiaip dar galiu pasikeist labai užsimanius...žinočiau kas tiksliai esu, tai pradėčiau komplektuotis kosmetiką. dabar tai katastrofa , nes visai nesuprantu kokią pudrą imt, šešėlius ir t.t.

tiesa, aną dieną buvau darželyje susirinkime. gerą pusvalandį psichologė nelabai įdomiai kalbėjo, tai aš tyrinėjau moteris ir jų tipažus  lotuliukas.gif nu bet ir balaganų moterys prisidarę  blink.gif ... tai plaukai ir oda šilti, o lūpdažis rėkia šaltas baisinis arba graži rusva oda, o plaukai nudažyti šaltai ir šakės kaip išdarko visą vaizdelį-harmonijos absoliutus nulis. iš kokių dvidešimt kokios dvi-trys tik visai neblogai atrodė  doh.gif

Man tai labai grazus tas lupdazis, bet nezinau, ar ne per pavasariskas biskutuka g.gif Turiu itarima, kad man toks tiktu lotuliukas.gif Kokia cia spalva, noriu lotuliukas.gif
Ale ziu, tau jau visai kablys su spalvom biggrin.gif As tai maniau, kad man ne - a dzin kaip kiti rengiasi - bet uzvakar ar kada cia per zinias aki uzmeciau, o ten rode kazkokia sviesia boba, kuri kedziams kazka padare ar tai nedadare. Juodai apsirengus. Tai nezinau as, gera ji ten ar bloga, nesigilinau, bet iskart pamaniau - su slapio smelio spalva vietoj tos juodos tu grazesne butum! O paskui dar pagalvojau - as irgi lotuliukas.gif
Papildyta:
Inc, nezinau tavo mergu tipu, bet man jos nerealiai grazios smile.gif
Atsakyti
Ei, tai mano dabartinio lūpdažio spalva !
Ant lūpų ji laabai subtili ir švelni...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 07:52)
tiesa, aną dieną buvau darželyje susirinkime. gerą pusvalandį psichologė nelabai įdomiai kalbėjo, tai aš tyrinėjau moteris ir jų tipažus  lotuliukas.gif nu bet ir balaganų moterys prisidarę  blink.gif ... tai plaukai ir oda šilti, o lūpdažis rėkia šaltas baisinis arba graži rusva oda, o plaukai nudažyti šaltai ir šakės kaip išdarko visą vaizdelį-harmonijos absoliutus nulis. iš kokių dvidešimt kokios dvi-trys tik visai neblogai atrodė  doh.gif

Aha, pradzioj, kai imi studijuot sitos temos teorija, nejuciom visi aplinkiniai tampa tu "studiju" objektu biggrin.gif : imi pastebet, kada plaukai nudazyti visai netinkama spalva, kaip zmogus susiderines/nesusiderines rubus. Ir i parduotuves buna idomu eiti: atmeti visas visiskai netinkamas sau spalvas ir lieka apziureti tik nedidele dalis garderobo biggrin.gif
Bet man per gilus sitas mokslas: as nemoku pastebeti atspalviu. Man turi viskas buti paprasta ir aisku: tas arba anas sezonas. O cia dar: minkstas, siltas, saltas, kontrastingas.... nebeisikertu doh.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 18:04)
O tai kokius tu rūbus perki? biggrin.gif

Maniskis ketvirtokas - 146 cm. Nei didelis, nei mazas, tik kad labai kudas. Visur ant kelniu ieskau, kad butu SLIM ir vis tiek dar gumyciu reik biggrin.gif
Atsakyti
Asama, įkėliau į albumą sužymėtas tavo paletes, kur man pasirodė, kad tinka spalvos. Bet kadangi didelių foto vėl neberodo, tai žiūrėjau mažas.

Man atrodo, tau tinka ne blyškios, bet ir ne per daug rėkiančios, t.y., ryškios, bet subtilios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 13, 07:24)
o aš ką tau sakiau, kad pavasariukų labai saulėti rūbai  tongue.gif mano mažiukė kažkoks pavasaris, tai ten tiek spintoje visokių spalvų: geltona ,žalia, oranžinė, bežinių daug

Mjo, bet aš, kaip keturiasdešimtmetė labai netolimoje perspektyvoje, gal visgi, geltoną paliksiu ramybėje. Na gerai, vasarinės maikutės ar paplūdimio suknelė - tebūnie, kada nors paeksperimentuosiu. Bet darban gal geltonai neisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 09:13)
Man tai labai grazus tas lupdazis, bet nezinau, ar ne per pavasariskas biskutuka g.gif  Turiu itarima,  kad man toks tiktu lotuliukas.gif  Kokia cia spalva, noriu lotuliukas.gif
Ale ziu, tau jau visai kablys su spalvom  biggrin.gif  As tai maniau, kad man ne - a dzin kaip kiti rengiasi - bet uzvakar ar kada cia per zinias aki uzmeciau, o ten rode kazkokia sviesia boba, kuri kedziams kazka padare ar tai nedadare. Juodai apsirengus. Tai  nezinau as, gera ji ten ar bloga, nesigilinau,  bet iskart pamaniau - su slapio smelio spalva vietoj tos juodos tu grazesne butum!  O paskui dar pagalvojau - as irgi

šiaip jis iš oranžinių kategorijos toks švelniausias subtiliausias tos firmos. mary kay "sweet nectar". dar panašus yra iš neutraliųjų serijos "apricot glaze"

o tas kablys, tai jo -pakibo nugaroj biggrin.gif nutariau imt ir vieną kartą išsiaiškint galutinai tas spalvas. jau daug sykių teko susidurt ir vis ne iki galo, o dabar vis susiduriu su problema, kad nuperku namiškiams internetu rūbų, o jie bac ir netinka. būnu pikta tada, kad nepuošia. šiaip tai draugės mano net žvengia iš manęs, kad net kai duoda man panoms rūbų aš neimu, nes spalva tipo nepuošia biggrin.gif atseit labai jau kvaišėju, o man atrodo kaip galiu rengt jei nepuošia. vat išsiaiškinsiu kiekvienam, susirašysiu spalvų pavadinimus ir žiūrėsiu, gal bus mažiau nepataikymų g.gif

aš turbūt labai jau ekrane dažnai vaidenuos, kad mano feisas net telike susirodo?! lotuliukas.gif o kokia b8na 6lapio smėlio spalva?

QUOTE(flight @ 2012 10 13, 10:16)
Ei, tai mano dabartinio lūpdažio spalva !
Ant lūpų ji laabai subtili ir švelni...

tos pačios firmos turi? ar gerai jis. nesu aš jų turėjus

QUOTE(Mamce @ 2012 10 13, 10:26)
Bet man per gilus sitas mokslas: as nemoku pastebeti atspalviu. Man turi viskas buti paprasta ir aisku: tas arba anas sezonas. O cia  dar: minkstas, siltas, saltas, kontrastingas.... nebeisikertu  doh.gif  blush2.gif

o man šita vieta daros dar įdomesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 13, 11:29)
Mjo, bet aš, kaip  keturiasdešimtmetė labai netolimoje perspektyvoje, gal visgi, geltoną paliksiu ramybėje. Na gerai, vasarinės maikutės ar paplūdimio suknelė - tebūnie, kada nors paeksperimentuosiu. Bet darban gal geltonai neisiu  smile.gif

Aš irgi nenaudosiu, aš jofana ne kanarėlė biggrin.gif

O kapsuliavimąsi aš nusprendžiau griebti nuo dviejų galų - pirma, ieškoti tinkamų spalvų palto, antra - tinkamos spalvos šalikų. Tada bus eilė batams, rankinei, kelnėms, o visokie megztiniai eis patys paskutiniai.

Dar kažkur turi būti sijonas, bet aš nemoku jų nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 13, 11:59)
Aš irgi nenaudosiu, aš jofana ne kanarėlė biggrin.gif

O kapsuliavimąsi aš nusprendžiau griebti nuo dviejų galų - pirma, ieškoti tinkamų spalvų palto, antra - tinkamos spalvos šalikų.  Tada bus eilė batams, rankinei, kelnėms, o visokie megztiniai eis patys paskutiniai.

Dar kažkur turi būti sijonas, bet aš nemoku jų nešiot biggrin.gif

o tu nesuk sau daug galvos, vat imk ir nešiok mirksiukas.gif gal tiesiog batų neturi tinkamų? mano draugei taip. neseniai vertėm jos spintą generališkai. lyg ir norėtų vaikščiot su sijonu, bet , pasirodo, neturi batų tinkamų. sakau, gal ir tau taip?

kad nuo palto, tai gerai, bet įtariu, labai ilgai gali ieškot idealiausio. aš tai pirkčiausi ir kelnių ir megztinių jau nieko nelaukdama. jų vis tiek kaip kokių siemkių nebus per daug biggrin.gif
dar man patiko patarimas vienam straipsnyje, kad susifotkint savus rūbus tinkamus, pasidaryti koliažiukus kapsulėmis ir tada čiuožt dasipirkinėt. mintis visai gerulė,a?
Atsakyti
Noa, sijonai taip patogu! O suknelės dar patogiau. Apsirengei ir nieko derint nereikia bigsmile.gif
Atsakyti