asamaM, man irgi cool summer tau geriau. gerai ir soft, bet kai atsidarai cool, supranti, kad softo nebenori matyt
QUOTE(inc @ 2012 10 12, 11:24)
vadinas, dabar metas sijonui
Lengva pasakyt! Aš jau kokius 5 metus kaip sijono neturėjau
Nei pėdkelnių
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 11:25)
Ok, jei užtaikysiu, kad bus Noa, Bytte, Dontstopp - įmesiu nuorodėlę vėl.
Noa netaikyk, ana prieš dvi temas atėjo ir čia graibosi dar vos vos. O iš nejuodų rūbų turi tik užvakar pirktą maximoje megztinį (ir man atrodo, jis pagal savo kokybę ilgai netemps) ir tas dvejas pėdkelnes
QUOTE(huga @ 2012 10 12, 11:39)
Pazanga . Va dabar jau gali sakyt, kad pradejei kapsule formuot, jau viena "ruba" turi .
Esminį Nuo jo ir pradėsim
QUOTE(Mamce @ 2012 10 12, 12:07)
Noa, privet! Nesuprantu, kaip tavo bernams barzdos zelia, jei kazkuriuos panasiai gimdem ?
Antrus panašiai gimdėm Tiksliau, aš antrą, tu pirmą Tie pieninius dantis neseniai pametė, ir man regis, dar ne visus O vyresnėliui mano - 16 metų
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 16:37)
Noa netaikyk, ana prieš dvi temas atėjo ir čia graibosi dar vos vos. O iš nejuodų rūbų turi tik užvakar pirktą maximoje megztinį (ir man atrodo, jis pagal savo kokybę ilgai netemps) ir tas dvejas pėdkelnes
Ok Bet vistiek įdomu - o ir vasarą tokia pat, ee, elegantiška spalvinė gama?
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 17:17)
Ok Bet vistiek įdomu - o ir vasarą tokia pat, ee, elegantiška spalvinė gama?
Jo! Aš žmogus stabilus!!!
Nu turiu dar ten kažkokią... Pieno spalvos maikę... Iškilmingoms progoms
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 12:33)
** ir man labai graži ta nuotrauka, viskas labai susiderine, harmoninga atrodo
*** nuotrauka patalpoj ir tamsoka sunku ka ir pasakyt.
*** nuotrauka patalpoj ir tamsoka sunku ka ir pasakyt.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 12, 13:08)
Mamce, su tuo rudu bliuzonu Jus tikrai graziai atrodot
Dekui, dekui, mergicos. Pamazu imsiu galvoti apie ir matuotis rudus rubus. Dar reiketu pasimatuoti zalia spalva, nes gyvenime nesu uzsidejus tokios spalvos rubo ir visai jos nemegstu. O gal ji man tinka idealiai?..
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 16:37)
Antrus panašiai gimdėm Tiksliau, aš antrą, tu pirmą Tie pieninius dantis neseniai pametė, ir man regis, dar ne visus O vyresnėliui mano - 16 metų
Va,va... Kad dantys dar ne visi pieniniai iskrite, tai faktas. Bet tu jau L dydzius perki, o as ieskau kelniu su juosmeni reguliuojanciom gumytem, nes kitaip visos krenta kaip nuo baslio
Radau tokį puslapį:
http://www.seenow.com/
Puslapis skirtas ne tam, bet norint galima įsikelt savo foto ir pažiūrėt, pvz., kaip tinka viena ar kita plaukų spalva. Tai va, pabandžiau, pasidariau keliolika variantų ir dabar svarstau, ar ne per šviesiai dažau savuosius
Puslapis skirtas ne tam, bet norint galima įsikelt savo foto ir pažiūrėt, pvz., kaip tinka viena ar kita plaukų spalva. Tai va, pabandžiau, pasidariau keliolika variantų ir dabar svarstau, ar ne per šviesiai dažau savuosius
QUOTE(Mamce @ 2012 10 12, 17:37)
Dekui, dekui, mergicos. Pamazu imsiu galvoti apie ir matuotis rudus rubus. Dar reiketu pasimatuoti zalia spalva, nes gyvenime nesu uzsidejus tokios spalvos rubo ir visai jos nemegstu. O gal ji man tinka idealiai?..
Va,va... Kad dantys dar ne visi pieniniai iskrite, tai faktas. Bet tu jau L dydzius perki, o as ieskau kelniu su juosmeni reguliuojanciom gumytem, nes kitaip visos krenta kaip nuo baslio
Jėzau, gumytės Daržely aktualu buvo Mūsų ūgis 160, o koja 41... Bet perku 43, išaugimui Nes trečiokas. Ketvirtoj bus 44, garantuoju, nes brolis toks pats Tas, kur dabar su barzda
L perku išaugimui, šiaip tinka M
O tai kokius tu rūbus perki?
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 17:47)
Radau tokį puslapį:
o cia tai puslapis isikeliau savo foto tai tiek prisizvengiau is saves kai kuriuose amplua bet pastebejau, kad nieko atrodau su tokiais kraujo spalvos raudonais plaukais bet siaip kaip ir nesioju tamsius tai ir atrodau geriausiai su tokios spalvos.
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 12:33)
labai butu smalsu pamatyt nauja kirpima
Pasistengsiu greitu metu įkelti į albumėlį nuotrauką
O aš pasivalkiojau po lauką ir pasitaikė momentas, kad fotiką dukra turėjo šalia, tai paprašiau, kad nufotkintų.
Žodžiu, rodausi su savo naujuoju sijonuku, kur siuvėjai nešiau trumpint.Nutrumpinau labai neįprastu ilgiu. Prisižiūrėjau kaip Chromcenko panoms aną dieną karpė ir aš nutariau ilgesnė nei iki kelių pasidaryt
o čia šiaip kasdieninė laukinė apranga
bandau parodyt akis nufotkintas lauko sąlygomis
dar sykį akelės beje, kaip jums tas mano žaliai balinis megztukas? man atrodo, kad jis ant manęs visai gerai žiūris, a?
Žodžiu, rodausi su savo naujuoju sijonuku, kur siuvėjai nešiau trumpint.Nutrumpinau labai neįprastu ilgiu. Prisižiūrėjau kaip Chromcenko panoms aną dieną karpė ir aš nutariau ilgesnė nei iki kelių pasidaryt
o čia šiaip kasdieninė laukinė apranga
bandau parodyt akis nufotkintas lauko sąlygomis
dar sykį akelės beje, kaip jums tas mano žaliai balinis megztukas? man atrodo, kad jis ant manęs visai gerai žiūris, a?
Bytte, apžiūrėjau osinkoj palečių savininkių akis, tai vienos gan panašias atkasiau. Ji true panache autumn... akys ir plaukai sutinku, bet oda jos lyg rudesnė
o čia pačios paletės spalvos
Flight, aš vaikystėj nestipriai, bet visad kaštoniukas buvau
dar buvo metas kai buvau pasišviesinus sruogelėmis, tai iš to meto daugiausiai yra likę rudos serijos rubų
o čia pačios paletės spalvos
Flight, aš vaikystėj nestipriai, bet visad kaštoniukas buvau
dar buvo metas kai buvau pasišviesinus sruogelėmis, tai iš to meto daugiausiai yra likę rudos serijos rubų