Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

asamaM, man irgi cool summer tau geriau. gerai ir soft, bet kai atsidarai cool, supranti, kad softo nebenori matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 spalio 2012 - 14:33
QUOTE(inc @ 2012 10 12, 11:24)
vadinas, dabar metas sijonui  mirksiukas.gif

Lengva pasakyt! Aš jau kokius 5 metus kaip sijono neturėjau biggrin.gif
Nei pėdkelnių biggrin.gif

QUOTE(flight @ 2012 10 12, 11:25)
Ok, jei užtaikysiu, kad bus Noa, Bytte, Dontstopp - įmesiu nuorodėlę vėl.

Noa netaikyk, ana prieš dvi temas atėjo ir čia graibosi dar vos vos. O iš nejuodų rūbų turi tik užvakar pirktą maximoje megztinį (ir man atrodo, jis pagal savo kokybę ilgai netemps) ir tas dvejas pėdkelnes lotuliukas.gif

QUOTE(huga @ 2012 10 12, 11:39)
Pazanga  bigsmile.gif . Va dabar jau gali sakyt, kad pradejei kapsule formuot, jau viena "ruba" turi  lotuliukas.gif .

Esminį lotuliukas.gif Nuo jo ir pradėsim lotuliukas.gif

QUOTE(Mamce @ 2012 10 12, 12:07)
Noa, privet! Nesuprantu, kaip tavo bernams barzdos zelia, jei kazkuriuos panasiai gimdem g.gif  lotuliukas.gif ?

Antrus panašiai gimdėm biggrin.gif Tiksliau, aš antrą, tu pirmą biggrin.gif Tie pieninius dantis neseniai pametė, ir man regis, dar ne visus biggrin.gif O vyresnėliui mano - 16 metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 16:37)
Noa netaikyk, ana prieš dvi temas atėjo ir čia graibosi dar vos vos. O iš nejuodų rūbų turi tik užvakar pirktą maximoje megztinį (ir man atrodo, jis pagal savo kokybę ilgai netemps) ir tas dvejas pėdkelnes lotuliukas.gif

Ok biggrin.gif Bet vistiek įdomu - o ir vasarą tokia pat, ee, elegantiška spalvinė gama?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 17:17)
Ok  biggrin.gif  Bet vistiek įdomu - o ir vasarą tokia pat, ee, elegantiška spalvinė gama?

Jo! Aš žmogus stabilus!!!

Nu turiu dar ten kažkokią... Pieno spalvos maikę... Iškilmingoms progoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 12:33)
** ir man labai graži ta nuotrauka, viskas labai susiderine, harmoninga atrodo smile.gif
*** nuotrauka patalpoj ir tamsoka sunku ka ir pasakyt.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 12, 13:08)
Mamce, su tuo rudu bliuzonu Jus tikrai graziai atrodot  4u.gif

Dekui, dekui, mergicos. Pamazu imsiu galvoti apie ir matuotis rudus rubus. Dar reiketu pasimatuoti zalia spalva, nes gyvenime nesu uzsidejus tokios spalvos rubo ir visai jos nemegstu. O gal ji man tinka idealiai?.. lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 16:37)
Antrus panašiai gimdėm biggrin.gif Tiksliau, aš antrą, tu pirmą biggrin.gif Tie pieninius dantis neseniai pametė, ir man regis, dar ne visus biggrin.gif O vyresnėliui mano - 16 metų blush2.gif

Va,va... Kad dantys dar ne visi pieniniai iskrite, tai faktas. Bet tu jau L dydzius perki, o as ieskau kelniu su juosmeni reguliuojanciom gumytem, nes kitaip visos krenta kaip nuo baslio smile.gif

Atsakyti
Radau tokį puslapį:
http://www.seenow.com/

Puslapis skirtas ne tam, bet norint galima įsikelt savo foto ir pažiūrėt, pvz., kaip tinka viena ar kita plaukų spalva. bigsmile.gif Tai va, pabandžiau, pasidariau keliolika variantų ir dabar svarstau, ar ne per šviesiai dažau savuosius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 spalio 2012 - 16:48
QUOTE(Mamce @ 2012 10 12, 17:37)
Dekui, dekui, mergicos. Pamazu imsiu galvoti apie ir matuotis rudus rubus. Dar reiketu pasimatuoti zalia spalva, nes gyvenime nesu uzsidejus tokios spalvos rubo ir visai jos nemegstu. O gal ji man tinka idealiai?..  lotuliukas.gif
Va,va... Kad dantys dar ne visi pieniniai iskrite, tai faktas. Bet tu jau L dydzius perki, o as ieskau kelniu su juosmeni reguliuojanciom gumytem, nes kitaip visos krenta kaip nuo baslio smile.gif

Jėzau, gumytės lotuliukas.gif Daržely aktualu buvo biggrin.gif Mūsų ūgis 160, o koja 41... Bet perku 43, išaugimui biggrin.gif Nes trečiokas. Ketvirtoj bus 44, garantuoju, nes brolis toks pats biggrin.gif Tas, kur dabar su barzda biggrin.gif
L perku išaugimui, šiaip tinka M biggrin.gif

O tai kokius tu rūbus perki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 17:47)
Radau tokį puslapį:
http://www.seenow.com/

Puslapis skirtas ne tam, bet norint galima įsikelt savo foto ir pažiūrėt, pvz., kaip tinka viena ar kita plaukų spalva. bigsmile.gif  Tai va, pabandžiau, pasidariau keliolika variantų ir dabar svarstau, ar ne per šviesiai dažau savuosius  unsure.gif

o cia tai puslapis lotuliukas.gif isikeliau savo foto tai tiek prisizvengiau is saves kai kuriuose amplua lotuliukas.gif bet pastebejau, kad nieko atrodau su tokiais kraujo spalvos raudonais plaukais bigsmile.gif bet siaip kaip ir nesioju tamsius tai ir atrodau geriausiai su tokios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 12 spalio 2012 - 17:33
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 12:33)
labai butu smalsu pamatyt nauja kirpima ax.gif

Pasistengsiu greitu metu įkelti į albumėlį nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
O aš pasivalkiojau po lauką ir pasitaikė momentas, kad fotiką dukra turėjo šalia, tai paprašiau, kad nufotkintų.
Žodžiu, rodausi su savo naujuoju sijonuku, kur siuvėjai nešiau trumpint.Nutrumpinau labai neįprastu ilgiu. Prisižiūrėjau kaip Chromcenko panoms aną dieną karpė ir aš nutariau ilgesnė nei iki kelių pasidaryt

o čia šiaip kasdieninė laukinė apranga

bandau parodyt akis nufotkintas lauko sąlygomis

dar sykį akelės beje, kaip jums tas mano žaliai balinis megztukas? man atrodo, kad jis ant manęs visai gerai žiūris, a?
Atsakyti
Kažkodėl pažiūrėjus paskutinę Inc akelių foto pagalvojau, kad jums labai tiktų kokia šilta, kiek labiau į ryžumą plaukų spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 spalio 2012 - 19:18
Bytte, apžiūrėjau osinkoj palečių savininkių akis, tai vienos gan panašias atkasiau. Ji true panache autumn... akys ir plaukai sutinku, bet oda jos lyg rudesnė g.gif
user posted image

o čia pačios paletės spalvos

Flight, aš vaikystėj nestipriai, bet visad kaštoniukas buvau ax.gif
dar buvo metas kai buvau pasišviesinus sruogelėmis, tai iš to meto daugiausiai yra likę rudos serijos rubų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 12 spalio 2012 - 19:35