Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 11:05)
flight, jei nenorit ilgiau nuotraukos rodyt viesai, tai tada ikelkit kai bus prisijungusios shana, bytte, dontstop... tai jos manau tada pakomentuotu kazka apie spalvini tipa, arba kitas variantas prasyt senbuves, kad jai nusiust asmeniskai nuotrauka kad pasiziuretu. g.gif 

As kai pastebejau daugumai naujai atejusiu i tema atrodo, kad tinka juoda spalva ir tik pabuvusios temoj ilgiau pakeicia nuomone.... ax.gif nes juoda tik ziemom graziai ziurisi...

Ok, jei užtaikysiu, kad bus Noa, Bytte, Dontstopp - įmesiu nuorodėlę vėl.
Nea, paparaciai manęs nesivaiko, gal fotci.com taip savtoiškai skaičiuoja, gal padaugina iš dešimties kiekvieną peržiūrą biggrin.gif

Bet keista, juk juoda visai gražiai, elegantiškai žiūrisi, o dar ir toookia praktiška spalva bigsmile.gif Gaila būtų, jei tektų atsisakyt..Va pirkau nesenai naują slidinėjimo striukę - ir tą juodą, nu man gražu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 spalio 2012 - 10:26
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 11:12)
Maksimoj užėjau pėdkelnes... Ir nusipirkau rudas beigi pilkas.  Juodų ne biggrin.gif

Čia netgi nežiūrint į tai, kad neturiu nei vieno sijono! biggrin.gif

lotuliukas.gif na va reiks dabar sijono ieskot biggrin.gif

as tai kokiu kelniu kasdienai noreciau nusipirkt, kai reikia kur i parduotuve nueit ar pas drauge, bet kad man visos medziagines kelnes tai kaip kostiumines atrodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 12:12)
Maksimoj užėjau pėdkelnes... Ir nusipirkau rudas beigi pilkas.  Juodų ne biggrin.gif

Čia netgi nežiūrint į tai, kad neturiu nei vieno sijono! biggrin.gif

Pazanga bigsmile.gif . Va dabar jau gali sakyt, kad pradejei kapsule formuot, jau viena "ruba" turi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 11, 22:39)
Amacord, kur Tu ir kaip nukopijavai savo dideles paletes į komentarus?  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Nesupratau klausimo. Bet matau, kad tos nuorodos jau veda nebe į didelę, o į mažą nuotrauką doh.gif Jeigu tą turėjai omenu, tai nžn, kažką fotki pridirbo. Galiu vakare atsiųst didesnę nuotrauką.
Atsakyti
Na pas jus ir tempai pasidarė karsta.gif Vos spėju skaityti. Tik norėjau pasakyti, kad Shana labai gražiai atrodo su nauja plaukų spalva thumbup.gif Taip pat labai patiko dontstop drabužiai (išskyrus rankinę blush2.gif ) 4u.gif Beje, aš irgi truputį pasikeičiau-pagaliau pasidariau normaliai kirpčius (tiksliau radau kirpėją, kuris juos normaliai padarė) clap.gif

Dontstop, kadangi tu apsipirkinėji Takko tai sakyk, ar verta tapti jų klientu (siūlė keliskart užpildyti anketą, bet vis nedrįsau, nes jei iš jų tik reklamas gaučiau, tai nemanau prasmės)? ax.gif
Atsakyti
Labos, as kaip dukra paklydele iseinu, paeinu, vel iseinu, kai nusibosta apie skudurus skaityt biggrin.gif Bet po kiek laiko jauciu, kazko truksta, tai vel pareinu paziuret, kaip gyvenat smile.gif Per ta vaiksciojima net pamirsau, kuriam sezonui labiau priklausau : pavasariui ar vasarai doh.gif . O kadangi jis ir nebuvo tiksliai nustatytas, tai per daug ir nesuku galvos, tik vengiu l.tamsiu ir l.ryskiu rubu.

Bet va, rodziau draugei atostogu foto, ir ties viena ji sako: "O , kaip tau tinka sita spalva !" O ten sportinis svarkelis tamsiai rudas + ryskiai geltonas kapisonas g.gif
Paziuriu geriau lens.gif , akurat, neblogai atrodau.

Tai va, imeciau ta fotke i albumeli, ka manot? Gal man persiorientuot i bazine tamsiai ruda spalva is pilkos (nors pilka man daba labai patinka ir, sakyciau, tinka).
Ir dar imeciau foto su mano megstama melyna spalva. Bet, nuotraukoj lyg ir ne kaip atrodo. Turbut ji man daugiau patinka, nei tinka...

Noa, privet! Nesuprantu, kaip tavo bernams barzdos zelia, jei kazkuriuos panasiai gimdem g.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 12 spalio 2012 - 11:09
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 12, 11:43)
Nesupratau klausimo. Bet matau, kad tos nuorodos jau veda nebe į didelę, o į mažą nuotrauką  doh.gif Jeigu tą turėjai omenu, tai nžn, kažką fotki pridirbo. Galiu vakare atsiųst didesnę nuotrauką.

Kažkaip painiai paklausiau smile.gif
Kur talpinai didelio formato nuotraukas? Nuorodoj matau, kad tas pats fotki..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 10 12, 12:05)
Beje, aš irgi truputį pasikeičiau-pagaliau pasidariau normaliai kirpčius (tiksliau radau kirpėją, kuris juos normaliai padarė) clap.gif

labai butu smalsu pamatyt nauja kirpima ax.gif

QUOTE(Mamce @ 2012 10 12, 12:07)
*Labos, as kaip dukra paklydele iseinu, paeinu, vel iseinu, kai nusibosta apie skudurus skaityt  biggrin.gif  Bet po kiek laiko jauciu, kazko truksta, tai vel pareinu paziuret, kaip gyvenat smile.gif

**bet va, rodziau draugei atostogu foto, ir ties viena ji sako: "O , kaip tau tinka sita spalva !" O ten sportinis svarkelis tamsiai rudas + ryskiai geltonas kapisonas  g.gif
Paziuriu geriau  lens.gif  , akurat, neblogai atrodau.

***Ir dar imeciau foto su mano megstama melyna spalva. Bet, nuotraukoj lyg ir ne kaip atrodo. Turbut ji man daugiau patinka, nei tinka...

* kad ir išeini svarbu paskui, kad randi kelia atgal į namus biggrin.gif
** ir man labai graži ta nuotrauka, viskas labai susiderine, harmoninga atrodo smile.gif
*** nuotrauka patalpoj ir tamsoka sunku ka ir pasakyt.
Atsakyti
Mamce, su tuo rudu bliuzonu Jus tikrai graziai atrodot 4u.gif
Atsakyti
lab dein. užkasė mane rūpesčiai rūpestėliai, neturiu net kada ateit, nusifotkint su savo kostiūūmu doh.gif

vakar nusipirkau ponių laimėj paltuką juodą ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif tik nemėtykit manęs pomidorais, akmenim ir kitokiais brudais biggrin.gif užsivyniojau taupinį šalį, apsiaviau taupinius batus (aga, taupinius,nes anksčiau niekaip jų spalvos nenusakiau. nu aš, manau, kad jie į taupinę spalvą biggrin.gif ) nu ir visai olialia sakyč biggrin.gif

ale fotkes kada įmesiu, tai nežinau

beje dar viena bėda dyydelė. užsipliurpėm su kirpėja ir ana iš įpročio man dažus tuos senuosius pamaišė, tai vėl beveik juoda doh.gif blyn blyn, rudinau rudinau ir še tau

nu aš bėga toliau,nieko čia neperskaičiau, ką rašėt
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 12, 12:09)
Kažkaip painiai paklausiau smile.gif
Kur talpinai didelio formato nuotraukas? Nuorodoj matau, kad tas pats fotki..

Pakomentavau pas tave albumėly. Šiaip fintas yra toks: spaudi ant paveiksliuko "atidaryti naujame skirtuke", tada url adrese ištrini "-vi". Pvz., adresas baigiasi "mano_softsummer-vi.jpg", tai padarai, kad baigtųsi "mano_softsummer.jpg" ir gauni nesumažintą variantą. Ar aiškia parašiau? smile.gif Bet fotki paskui kažką lyg pakeičia, kad nebeveikia po kurio laiko tas dalykas. O šiaip man picasa patinka ir google nuotraukų albumas, pati naudoju jį.

Labai neturiu laiko, tai tik trumpai peržvelgiau paletes, cool summer man žymiai labiau patinka ant tavęs nei soft smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 12, 14:48)
Pakomentavau pas tave albumėly. Šiaip fintas yra toks: spaudi ant paveiksliuko "atidaryti naujame skirtuke", tada url adrese ištrini "-vi". Pvz., adresas baigiasi "mano_softsummer-vi.jpg", tai padarai, kad baigtųsi "mano_softsummer.jpg" ir gauni nesumažintą variantą. Ar aiškia parašiau?  smile.gif Bet fotki paskui kažką lyg pakeičia, kad nebeveikia po kurio laiko tas dalykas. O šiaip man picasa patinka ir google nuotraukų albumas, pati naudoju jį.

Labai neturiu laiko, tai tik trumpai peržvelgiau paletes, cool summer man žymiai labiau patinka ant tavęs nei soft smile.gif

Labai aiškiai, dėkui 4u.gif Ir dėkui už sudėtas nuorodas komentaruose..

O aš nematau skirtumo sad.gif Bandau žiūrėt atskiras spalvas ar paletes tarpusavy lygint ir nematau unsure.gif
Atsakyti