Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(nelyja @ 2012 10 11, 22:55)
user posted image
as irgi kazkuris light'as, bet sau geriausiai atrodau, kai sumaisau siltas ir saltas spalvas, ir jokiu labai tamsiu deriniu.

Jamu sita salika bigsmile.gif , bet kazkaip man keistai atrodo ir siltos ir saltos spalvos drauge ax.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 23:01)
Ji vasaroms tinka!

drinks_cheers.gif , todel ir imu biggrin.gif

Merginos, o jusu manymu, kokia spalva graziai ziuretusi kartu su ta salta kakavine? g.gif
Atsakyti
Man su šalta kakavine dauguma spalvų gražiai žiūrisi. Tamsiai mėlyna, pavyzdžiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 spalio 2012 - 09:25
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 08:41)
Buvau trumpam  įmetus nuorodą su savo snukučiu ir spalvine gama - jei kas turi kokių minčių, pasiūlymų - labai mielai laukčiau  4u.gif

aš čiur nespėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 09:41)
Buvau trumpam  įmetus nuorodą su savo snukučiu ir spalvine gama - jei kas turi kokių minčių, pasiūlymų - labai mielai laukčiau  4u.gif

O kas matė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 10:26)
O kas matė? lotuliukas.gif

Blyn, rodo, kad žiūrėjo 54 kartus ...tos, kurios čia savo nuomonės ryškiai neparašys biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Eik jau, nesąmonė. Žiūrėk, kiek žmonių temą skaito - maksimum trys. Iš kur tau 54 žiūrėję per 5 minutes biggrin.gif
Atsakyti
Per 55 minutes wink.gif

Jaučiu, teks man kantriai išsėdėt temoje bandomąjį laikotarpį ir tada gal priimsit į albumėlį, su visais savo spalvų deriniais .. ax.gif
Atsakyti
Laba velyva jau ryta biggrin.gif
QUOTE(inc @ 2012 10 12, 07:14)

man tai geriausias spalvų pasirinkimas va tokiam matavimuisi , tai humana  lotuliukas.gif

tikrai pastebejau ir as kad spalvu tai visa vaivorykste yra humanoj bigsmile.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 07:47)
O aš ten siaubingai susiparinu. Nes jei normalioj pardėj tu randi kažką, kur spalva atitinka, tai yra bent kažkoks šansas tai nusipirkti.

kai buna naujas prekiu asortimentas tai dar as randu kazka nusipirkt kartais.... bet laimes ten dalykas yra smile.gif

flight, jei nenorit ilgiau nuotraukos rodyt viesai, tai tada ikelkit kai bus prisijungusios shana, bytte, dontstop... tai jos manau tada pakomentuotu kazka apie spalvini tipa, arba kitas variantas prasyt senbuves, kad jai nusiust asmeniskai nuotrauka kad pasiziuretu. g.gif

As kai pastebejau daugumai naujai atejusiu i tema atrodo, kad tinka juoda spalva ir tik pabuvusios temoj ilgiau pakeicia nuomone.... ax.gif nes juoda tik ziemom graziai ziurisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 12 spalio 2012 - 10:07
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 10:45)
Per 55 minutes wink.gif

Jaučiu, teks man kantriai išsėdėt temoje bandomąjį laikotarpį ir tada gal priimsit į albumėlį, su visais savo spalvų deriniais ..  ax.gif

Man atrodo, kad per 55 minutes į tave galėjo pažiūrėti max kokie 5 žmonės. Nebent tu kokia žvaigždė ir tave vaikosi gauja paparacų...
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 11:05)
As kai pastebejau daugumai naujai atejusiu i tema atrodo, kad tinka juoda spalva ir tik pabuvusios temoj ilgiau pakeicia nuomone.... ax.gif nes juoda tik ziemom graziai ziurisi...

Kažkoks lego fabrikėlis biggrin.gif Ateina visos juodos, o išeina spalvotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 11:07)
Kažkoks lego fabrikėlis biggrin.gif Ateina visos juodos, o išeina spalvotos biggrin.gif

biggrin.gif va kokia uzkrecianti tema, kiek daug zmoniu po sios temos itakos pasidaro spalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 12, 11:09)
biggrin.gif  va kokia uzkrecianti tema, kiek daug zmoniu  po sios temos itakos pasidaro spalvoti smile.gif

Maksimoj užėjau pėdkelnes... Ir nusipirkau rudas beigi pilkas. Juodų ne biggrin.gif

Čia netgi nežiūrint į tai, kad neturiu nei vieno sijono! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 10:12)
Maksimoj užėjau pėdkelnes... Ir nusipirkau rudas beigi pilkas.  Juodų ne biggrin.gif

Čia netgi nežiūrint į tai, kad neturiu nei vieno sijono! biggrin.gif

vadinas, dabar metas sijonui mirksiukas.gif
Atsakyti