Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 16:48)
Mano tokios pačios!!! Su geltonu aplink vyzdį! bigsmile.gif

Bet tai kodėl taip būna? Man negražu sad.gif

Noa, nuotraukose tai man tavo žydros žydros buvo... unsure.gif be jokio apvado?

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 09 30, 16:47)
aš čiut dar čiut čiut gyva  lotuliukas.gif

tu lyg apie rudenį kalbėjai, ne? čia yra nemažai jo akių pvz. įdėta http://12blueprints....e-album-autumn/

Nu prašau, toč kaip mano...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 16:48)
Mano tokios pačios!!! Su geltonu aplink vyzdį! bigsmile.gif

Žiū:
user posted image

Bet su tavim į rudenį neisiu! biggrin.gif

Nu tais tavo gražiai žydros su trupučiu geltonio, o mano pilkšvai žalsvai melsvos su gintaro apvadu biggrin.gif
Atsakyti
noa, man tavo akys šaltos šaltos smile.gif
Atsakyti
Pagal akis tai aš sau soft autumn pagal inc nuorodą...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 30, 16:47)
aš čiut dar čiut čiut gyva  lotuliukas.gif

tu lyg apie rudenį kalbėjai, ne? čia yra nemažai jo akių pvz. įdėta http://12blueprints....e-album-autumn/

Ir gerai. Duok aplamai man šen tą savo rotą, aš mielai parotuosiu, man svorį numest reikia biggrin.gif

Eina peklon tos akys, pažiūrėjus supratau, kad tokių kaip mano yra sočiai ir prie vasaros, ir prie pavasario, ir net prie žiemos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 17:13)
noa, man tavo akys šaltos šaltos smile.gif

Ačiū wub.gif

Tai aišku, kad mano akys šaltos, aš turiu du vaikus ir beveik 16-os metų santuokinio gyvenimo stažą! biggrin.gif Aš rūsti ir negailestinga kaip Čingischanas biggrin.gif

Ir siela mano juoda! Dėl tos pačios priežasties lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš galiu pasidžiaugt, kad pagaliau išsilaisvinau iš juodos, man jos visai nesinori ir daug geriau jaučiuos su šviesiais rūbais. ot biggrin.gif

noa, akys su vaikais ir santuokiniu gyvenimu nesusiję tongue.gif bent jau ne šaltumo atžvilgiu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 17:44)
o aš galiu pasidžiaugt, kad pagaliau išsilaisvinau iš juodos, man jos visai nesinori ir daug geriau jaučiuos su šviesiais rūbais. ot  biggrin.gif

noa, akys su vaikais ir santuokiniu gyvenimu nesusiję tongue.gif bent jau ne šaltumo atžvilgiu

tai tau gerai. Ir aš norėčiau. Bet reikia man tos juodos kaip alkoholikui pilstuko doh.gif

Kaip nesusiję? Kai esi netekėjus, tai esi pritvinkus gėrio ir spinduliuoji šilumą, tada akys būna šiltos ir žmonėmis tiki. O kai esi boba su stažu, tada vidinis gerumas kaipmat išgaruoja, pasidarai pilka kaip žemė, o žvilgsnis iškart tampa šaltas it ledas, gali skylę pragręžt, krioterapija vadinasi lotuliukas.gif

Tai aš gi ir sakau, kad noriu iš šilto pavasario, diagnozuoto prieš šliūbą, į šaltą vasarą persiorientuot biggrin.gif
Atsakyti
noa, čia tas klaidingas įsivaizdavimas, kad juoda plonina veikia gal?
Atsakyti
noa, o man turbut nuo vaiku gausos ir ilgo (15metų) bendro gyvenimo atbulai pasidare-susilo. gi is ziemos i rudeni kraustaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 17:55)
noa, čia tas klaidingas įsivaizdavimas, kad juoda plonina veikia gal?

Iš vienos pusės, jo. Ypač kai nuo vaistų staiga priaugau daug svorio, kurį itin sunku numest.
Iš kitos pusės - kad prie visko tinka.

Mat, anksčiau, kai pavasariavau, tai bėda buvo su pagrindinė rūbų - aksesuarų spalva. Reikia rinktis - ar tamsiai mėlyna, ar ruda, ar pilka. Tai ir batų reikia trijų spalvų, ir rankinukų, ir paltų/striukių - o jų dar rasti reikia! Be to, jei rudi batai, rudas megztinis ir rudas rankinukas, tai dar visai nereiškia, kad jie bus vienodi. O jei juodi - dažniausiai bus tokie pat! Juodų visada visko yra dry.gif
Ir tada rūpestis belieka tik ryškios spalvos.

Tai va taip ir sukiesi - susiperki viską juoda, o paskui nori mėlynos - imi mėlyną, tarkim, megztuką, šaliką ir apyrankę. Nori violetinės - analogiškai. Patogu!

Tik va ar geriausias variantas būtent man spalviškai - kitas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 30, 18:00)
noa, o man turbut nuo vaiku gausos ir ilgo (15metų) bendro gyvenimo atbulai pasidare-susilo. gi is ziemos i rudeni kraustaus  lotuliukas.gif

tai čia matomai nuo vyro ir vaikų priklauso, į kurią pusę akys keičias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 30, 18:00)
noa, o man turbut nuo vaiku gausos ir ilgo (15metų) bendro gyvenimo atbulai pasidare-susilo. gi is ziemos i rudeni kraustaus  lotuliukas.gif

TU matai, kaip skirtingai gaunasi gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti