Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 18:54)
Nu koks tu paprastasis, tu gi švarusis  nail.gif

ai tiesa iš to džiaugsmo pamiršau... shana iš pirmo žvilgsnio - plaukai thumbup.gif , a į gilesnę analizę tingiu eit... toli blush2.gif

Ismazgotas biggrin.gif

Gal kada kai netingesi blush2.gif 4u.gif bet as kazkaip neabejoju del pavasariskumo rolleyes.gif
Atsakyti
Amacord, kur Tu ir kaip nukopijavai savo dideles paletes į komentarus? wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 15:02)

vakar kai citavau, nutryniau fotkes ir nebeparašiau apie tas sukneles doh.gif
mano manymu, kad ta antroji, nes su pirmąja vėlgi jausčiausi kaip nabagėlė išvaryta i laukus dirbt

pagaminau juodai balta https://plus.google....265667752634818
kaip vaizdelis? man atrodo, kad pakankamai kontrastingas g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 15:56)
Cia kas neturi priejimo prie albumo 4u.gif IMHO plauku spalva pavasariska gavosi g.gif  Bytte kaip manai?
http://i290.photobuc...s/DSC_00911.jpg

šukuosena thumbup.gif aš irgi ruošiuos šiandien eit pas kirpėją, bet dar nenutariau ko noriu biggrin.gif
o kas dėl spalvos, tai man čiut barštinį atspalvį rodo kompas, ar taip ir yra?

QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 18:54)
žinokit miargos šiandien įvyko stebuklas... krausčiau žieminius rūbus arčiau, nešiojimui tskant, ir radau aulinius batus  bigsmile.gif ... nu tokius kaip norėjau pirkt, ir minėjau kad pora nunešiojau... pasirodo trečiųjų nenunešiojau, visai nenudėvėti,  tik rudi, bet tamsiai rudi iš šaltųjų serijos biggrin.gif .

thumbup.gif pasirodo, reik gerai pasikuist tiesiog namie ir visokio gėrio gali atrast biggrin.gif aš tai sijoną, džinsų bent trejus parsinešiau iš savo atsarginės spintos palėpėje bigsmile.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 19:03)
Atradau atrakciją - matuotis parduotuvėj viską keistų spalvų biggrin.gif Tik va pirkt tai man nesiperka. Ai, spalva tinka - modelis netinka, modelis tinka - dydis netinka, dydis tinka - kaina netinka, kaina tinka - spalva netinka lotuliukas.gif

man tai geriausias spalvų pasirinkimas va tokiam matavimuisi , tai humana lotuliukas.gif kaip minėjau, kad ten tiek daug spalvų, atspalvių ir dar taip gražiai viena paskui kitą sukabintos. nėr geriau kaip ten nueit ir prisidėt pasižiūrėjimui ir viskas vienoj vietoj- nereik lakstyt po N pardžių lotuliukas.gif
o aš tai vakar nuvariau pas siuvėją ir nunešiau pataisyt. šituos pataisys, tai dar nunešiu - nutariau tvarką bent jau turimuose pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 12, 07:14)
man tai geriausias spalvų pasirinkimas va tokiam matavimuisi , tai humana  lotuliukas.gif kaip minėjau, kad ten tiek daug spalvų, atspalvių ir dar taip gražiai viena paskui kitą sukabintos. nėr geriau kaip ten nueit ir prisidėt pasižiūrėjimui ir viskas vienoj vietoj- nereik lakstyt po N pardžių  lotuliukas.gif

O aš ten siaubingai susiparinu. Nes jei normalioj pardėj tu randi kažką, kur spalva atitinka, tai yra bent kažkoks šansas tai nusipirkti. Vis viena, keli dydžiai bent. O humanoj - kabo vienas iš vieno, jei spalva tinka, o modelis, dydis, sudrožtumas nė per kur - tai ir apsikakok užkulnius. Jokioj parduotuvėj nieko panašaus nerasi sad.gif Nes parduotuvėse spalvos kažkokios nustatytos, tą sezoną tos, kitą kitos, ir nieko tu ten neišlauši, jei šiemet tokia spalva į meniu neįtraukta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 12, 06:47)
O aš ten siaubingai susiparinu. Nes jei normalioj pardėj tu randi kažką, kur spalva atitinka, tai yra bent kažkoks šansas tai nusipirkti. Vis viena, keli dydžiai bent. O humanoj - kabo vienas iš vieno, jei spalva tinka, o modelis, dydis, sudrožtumas nė per kur - tai ir apsikakok užkulnius. Jokioj parduotuvėj nieko panašaus nerasi sad.gif Nes parduotuvėse spalvos kažkokios nustatytos, tą sezoną tos, kitą kitos, ir nieko tu ten neišlauši, jei šiemet tokia spalva į meniu neįtraukta sad.gif

nu jo, dėl pirkimo sutinku, o spalvų pasitikrinimui ar tinka, tai ten pasaka. nei vienoj pardėj neįmanoma tiek rast vienu metu
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, kaip pagal tą nespalvotą nuotrauką savo kontrastą nustatyti?
Ką ten reikia tikrinti pagal pilkų-juodų spalvų paletę? g.gif Gal galėtumėte iššamiai paaiškinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 12 spalio 2012 - 07:38
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 22:01)
O kam tu čia ją dabar pateikinėji? biggrin.gif Jinai tau giminė? biggrin.gif

Man tai čia ta kakavinė biežinė spalva, kuri yra šalta ir kurią vakar matavausi maximoj ir netiko smile.gif Ji vasaroms tinka!

Ne negimine ta boba, bet kazkokio panasumo jos atspalvy yra biggrin.gif
Atsakyti
Netyčia atradau šią temą ir vakar pusę nakties prasėdėjau, bet taip ir neišsiaiškinau, koks sezonas esu. Lyg ir pavasaris, light ar šaltas pavasaris, bet o gal - vasara? g.gif
Šiaip, esu standartinis "lietuviškas pilkasis" tipas: plaukai natūralūs lino-rugių spalvos miksas, bet jau senai šviesinu į šaltesnį atspalvį; akys pilkos, oda į rausvumą...Tinka šaltos pastelinės spalvos, o taip pat - juoda ir balta, netinka visos šiltos, ryžos, oranžinės, ar labai ryškios. Pavasaris ar vasara - gal kas padės išsiaiškint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 10 12, 07:37)
Norėčiau sužinoti, kaip pagal tą nespalvotą nuotrauką savo kontrastą nustatyti?
Ką ten reikia tikrinti pagal pilkų-juodų spalvų paletę? g.gif Gal galėtumėte iššamiai paaiškinti 4u.gif

jei supranti rusiškai, tai turiu po ranka straipsnelį http://color-harmony...
bet esmė tame, kad pagal skalę įvertini savo odą, plaukus, akis ir iš tamsiausio rodiklio skaičiuko atimi mažiausią ir matai kokio lygio kontrastas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 07:41)
Netyčia atradau šią temą ir vakar pusę nakties prasėdėjau, bet taip ir neišsiaiškinau, koks sezonas esu. Lyg ir pavasaris, light ar šaltas pavasaris, bet o gal - vasara?  g.gif
Šiaip, esu standartinis "lietuviškas pilkasis" tipas: plaukai natūralūs lino-rugių spalvos miksas, bet jau senai šviesinu į šaltesnį atspalvį; akys pilkos, oda į rausvumą...Tinka šaltos pastelinės spalvos, o taip pat - juoda ir balta, netinka visos šiltos, ryžos, oranžinės, ar labai ryškios. Pavasaris ar vasara - gal kas padės išsiaiškint?  4u.gif

jei netinka šiltos, tai tada arba vasara arba žiema, bet pagal plaukų apibūdinimą ir akis, tai griečiausiai vasara
Atsakyti
Bet rašo, kad juoda vasarai netinka, o man (bent jau įsivaizduoju), kad tinka. Ir balta lyg ir tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 12, 09:29)
Bet rašo, kad juoda vasarai netinka, o man (bent jau įsivaizduoju), kad tinka. Ir balta lyg ir tinka  g.gif

Tai kas gi tau be vaizdo pasakys unsure.gif Čia, žinai, kaip mis rinkti pagal aprašymus biggrin.gif
Atsakyti
Buvau trumpam įmetus nuorodą su savo snukučiu ir spalvine gama - jei kas turi kokių minčių, pasiūlymų - labai mielai laukčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 spalio 2012 - 09:07