Shana, per mano monitoriu tavo bliuzele visai ne juoda, o lyg pilkai melyna , nu zodziu "mano" spalvos atrodo. Sukuosena
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 11, 16:49)
Amacord, galima aš Tavo paletes panaudosiu savo snukio prikabinimui?
Prašom
QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 16:56)
Ikeliau, bet paciai su telefonu nelabai gaunasi nes darau keistas rozas
Vakar atsisviezinau spalva, o siandien pasikirpau. Dirbti visai nesinori dabar norisi i restorana
Vakar atsisviezinau spalva, o siandien pasikirpau. Dirbti visai nesinori dabar norisi i restorana
o kaip blizga
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 15:02)
inc jums kontrastas netiktų manau ... nepykit bet nematau aš jumise kontrasto beveik jokio. Be to mes čia kai shanos rudeniškumą aptarinėjom nusprendėm kad čia eina kalba apie rudenį su pavasario įtaka (kur citata apie kontrastinga rudenį) . Koliažai paimti kontrastingo rudens gal labiau su žiemos įtaka, sprendžiant pagal tai: "Для контрастной осени характерна формула темный\светлый\яркий = 80\10\10" Jums gi netinka nei tasmūs, nei ryškūs, nei juoba jų derinys. Leopardo suknutė gal ir nieko būtų, jai ne kraštas juodas... o kontrastingam rudeniui juoda tokiame mažame kiekyje tikrai vaizdo negadintų manau
Ir įdėkit savo nespalvota foto prie kontrastingumo skalės, pamatysit kad pas jus nėra nei vieno tamsaus bruožo (nei plaukai, nei akys netemtų ). Na kur plaukai šešėlyje gal ir būtų, bet foto gamtoje jai imt plaukų spalvą (manau ten gera spalva) nebūtų gi.
Ir įdėkit savo nespalvota foto prie kontrastingumo skalės, pamatysit kad pas jus nėra nei vieno tamsaus bruožo (nei plaukai, nei akys netemtų ). Na kur plaukai šešėlyje gal ir būtų, bet foto gamtoje jai imt plaukų spalvą (manau ten gera spalva) nebūtų gi.
nu , žinokit kentėjo mano rūbų spintos tvarka vėlei
žodžiu, visokiausių kontrastinių derinių pribandžiau ir nu niekaip man neina save apgaut, kad nereik kontrasto. kai tik palaidinė iš pačių šviesiausių, o koks švarkas jau itin tamsus arba tamsokas, tai aš jaučiuosi kur kas puošniau. na o jei kontrastas ne itin skiriasi, tai šakės - jaučiuosi kai apsirengusi eit į daržą ... na bet dar klausimas ar tikrai tai harmoninga. man gražu tai gražu, bet iš šalies žiūrint, tai dar kažin kaip iš tiesų
o dėl juodumo su nespalvota, tai pabandysiu bandžiau jau, bet nelabai vykusią fotkę turėjau, tai dar kartelį pakartot pabandysiu dėkui už patarimą
tiesa, tos suknelės kraštas nėr juodas. ten mano palaidinė tamsiai ruda po apačia. tragiškai šalta namie, o persirenginėt nuogai nelabai norėjos, tai ant viršaus vilkaus
QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 15:56)
Inc, pagal mane jums tikrai didelio kontrasti nereikia, rudens kontrastas isvis sakykim labiau nuo mazo iki vidutinio, ten jau toliau prasideda visokios isimtys ir itakos. Cia mano problema buvo, kai i rudeni paisiausi, niekaip pagal kontrasta nesigaudavo
o dabar jau išsiaiškinai kontrasto niuansus sau? man įdomu ar kada man pavyks o tu kokms ruduo esi? paprastas?
QUOTE(huga @ 2012 10 11, 17:09)
Shana, per mano monitoriu tavo bliuzele visai ne juoda, o lyg pilkai melyna , nu zodziu "mano" spalvos atrodo. Sukuosena
Zodziu miargos, dabar zinot kuo nepasitiketi del spalvu analizes bliuzke visiskai juoda
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 11, 17:23)
o kaip blizga
Siandien nusikirpau paskutinius nuo cheminiu dazu likusius galus, dabar tik "gyvi" plaukai ant galvos
QUOTE(inc @ 2012 10 11, 17:41)
o dabar jau išsiaiškinai kontrasto niuansus sau? man įdomu ar kada man pavyks o tu kokms ruduo esi? paprastas?
Aha, issiaiskinau - pavasaris paprastasis
QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 18:43)
Nu koks tu paprastasis, tu gi švarusis
gaila femmes nebėr... va ji buvo rudenėlis be didelio kontrasto ir ne tokia galutinai šilta... bet sugebėdavo savo spalvose ir reikiama kontrastą išspaust ir atrodyt ryški, ir švelniai glamūrinė... na labai visaip mokėjo. Ji dėdavo savo dažniausiai pavyzdžius, ir (matyt dėl tinkamų spalvų ) visos irgi sakydavo vah vah koks grožis
Galiu tik pasakyt kad kontrastą soft autumn labiau reikėtų išgaut ne su šviesu/tamsu bet su šilta/šalta, kad ir garstyčių/violetinė pvz
žinokit miargos šiandien įvyko stebuklas... krausčiau žieminius rūbus arčiau, nešiojimui tskant, ir radau aulinius batus ... nu tokius kaip norėjau pirkt, ir minėjau kad pora nunešiojau... pasirodo trečiųjų nenunešiojau, visai nenudėvėti, tik rudi, bet tamsiai rudi iš šaltųjų serijos .
Papildyta:
ai tiesa iš to džiaugsmo pamiršau... shana iš pirmo žvilgsnio - plaukai , a į gilesnę analizę tingiu eit... toli
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 19:54)
žinokit miargos šiandien įvyko stebuklas... krausčiau žieminius rūbus arčiau, nešiojimui tskant, ir radau aulinius batus ... nu tokius kaip norėjau pirkt, ir minėjau kad pora nunešiojau... pasirodo trečiųjų nenunešiojau, visai nenudėvėti, tik rudi, bet tamsiai rudi iš šaltųjų serijos .
Aš irgi radau. Tik man blogiau pasisekė - juodus, kad juos kur
Atradau atrakciją - matuotis parduotuvėj viską keistų spalvų Tik va pirkt tai man nesiperka. Ai, spalva tinka - modelis netinka, modelis tinka - dydis netinka, dydis tinka - kaina netinka, kaina tinka - spalva netinka
sveiki
INC prasau prasitrinkite savo AZ, negaliu jums issiusti zinute
INC prasau prasitrinkite savo AZ, negaliu jums issiusti zinute
QUOTE(nelyja @ 2012 10 11, 20:11)
Sveikutes, vis paskaitineju tema. Atsiprasau, kad isiterpiu i pokalbius, bet gal galetumet pasakyt savo nuomone, koks tipas galetu buti si light moteriske? Summer ar spring
As galvojau, kad ligth spring, geltonumas jai tinka, taciau si (sakyciau pavasariska, ne vasariska) spalva jai ziauriai atrodo kazkoks veidas isplaukes
gal cia vel koks tarpinis variantas: summer su spring influence
Kad ta boba pavasaris, tai čia net aš savo kreiva ake matau. Ir prašau nenervinti, kad paskutinėj nuotraukoj ji negražiai atrodo - aš irgi light spring ir maniau, kad su tokiom spalvom gerai atrodyčiau!
Bo kitų spalvų nežinau
Bo kitų spalvų nežinau
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 21:29)
Kad ta boba pavasaris, tai čia net aš savo kreiva ake matau. Ir prašau nenervinti, kad paskutinėj nuotraukoj ji negražiai atrodo - aš irgi light spring ir maniau, kad su tokiom spalvom gerai atrodyčiau!
Bo kitų spalvų nežinau
Bo kitų spalvų nežinau
vienzo susimaisiau, va dar viena jos nuotrauka su siltom spalvom, nu irgi man tragiskai Cia paskutine nuotrauka, nepykit
as irgi kazkuris light'as, bet sau geriausiai atrodau, kai sumaisau siltas ir saltas spalvas, ir jokiu labai tamsiu deriniu.
QUOTE(nelyja @ 2012 10 11, 21:55)
vienzo susimaisiau, va dar viena jos nuotrauka su siltom spalvom, nu irgi man tragiskai Cia paskutine nuotrauka, nepykit
as irgi kazkuris light'as, bet sau geriausiai atrodau, kai sumaisau siltas ir saltas spalvas, ir jokiu labai tamsiu deriniu.
O kam tu čia ją dabar pateikinėji? Jinai tau giminė?
Man tai čia ta kakavinė biežinė spalva, kuri yra šalta ir kurią vakar matavausi maximoj ir netiko Ji vasaroms tinka!