Man tai neteks ant taburietkos lipt , vadinas nebūsiu sena tarka
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 14:41)
*Labai gražus ir mandagus namiokas
**Ir dar užlipus dažnai pastebi, kad barzda nenuskusta
**Ir dar užlipus dažnai pastebi, kad barzda nenuskusta
* tikrai
** Kieno?
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 14:43)
visai nieko ... gal ir man užsimanyt... ale kad jua buvao... camell dublionke nešiojama su dviem šalikais žydru ir oxblood kada sūnus dar 1 metro nesiekė, tai dabar kažin ar galim... o gal dar galim bo dar tik prie 1,5 m artinasi.
Geras, kaip tik panašiai derinu bordavą sijoną. O pasirodo, nieko originalaus
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 14:43)
visai nieko ... gal ir man užsimanyt... ale kad jua buvao... camell dublionke nešiojama su dviem šalikais žydru ir oxblood kada sūnus dar 1 metro nesiekė, tai dabar kažin ar galim... o gal dar galim bo dar tik prie 1,5 m artinasi.
Voba.
Nu čia irgi camel yra, visas kupranugaris
Hm, keistai. Aš gal apsieičiau su viena kuria, turkio arba bordine
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 14:46)
Man tai neteks ant taburietkos lipt , vadinas nebūsiu sena tarka
O čia kodėl?
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 11, 14:47)
** Kieno?
Nu kažin kieno Mano, bliamba Aišku, kad mažulėlio, kurį ketinu bučiuoti į kaktytę!!!
Inc, aš manau, kad tigrinė suknytė tinka, o mėlynas paltas, net nežinau, gal nėra blogai, bet ir neatrodo labai gerai. Jei kokį šalikėlį, skarelę užsidėtumėt, tai visai tiktų
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 14:30)
*Tyčiojasi. Aš sena tarka, o jinai man - vaikiškos spalvytės! taigi matei snukį su visom raukšlėm! Mano vyresnis sūnus - metro devyniasdešimt kažkelių XXL, irkluoja kanoją, o mažiukui, lankamčiam karate, ką tik pirkau striukytę dydžio L vyrišką
Kokių dar man vaikiškų spalvyčių
Man reikia glamūriškų elegantiškų spalvyčių. Arba kokių autoritetingų, kad mane gerbtų!
O programoje - vaikų darželis ir ne kitaip
Kokių dar man vaikiškų spalvyčių
Man reikia glamūriškų elegantiškų spalvyčių. Arba kokių autoritetingų, kad mane gerbtų!
O programoje - vaikų darželis ir ne kitaip
Niekas tau nesiulo vaikisku, gi parasyta, kad vaiskios ale gyvos spalvos, o ne tokios kur man rekomenduoja su migla Pamatysi kaip gerbs tave, kai busi visa tinkanti, prazydusi ir net pajaunejus atrodysi . Sunus kaip kadras atrodys salia .
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 14:49)
O čia kodėl?
Nu neužaugs jis tiek, ne į mano giminę , anie tai ten dvimetriniai, ir vis vien nereik ant taburietos lipt, o va MB giminės vyrams ant taburietos lipt gal ir nereik iki manes, bet jau pasistiebt kartais neprošali, gerai kad bent pats MB mažesnis už mane tik kai špilkas 12 cm užsidedu
na jei pritariat , as tada bandau komplektuotis toliau pagal savo nutarta "kontrastinga rudeni"
va taip raso apie ji
Контрастная осень
Глаза серые, с карими прожилками, серовато-голубые, янтарно-карие.
Волосы медно-каштановые, каштановые, бронзовые.
Кожа слоновая кость с персиковым румянцем, розовато-бежевая.
nu kaip ir atitinka visi punktai
akys pilkai melsvos ir su rudais taskiukais
plaukai kastoniniai
o oda roziskai bezine
va cia radau http://norwe.livejou...
ir va dar Gina Lollobrigida priskiria prie tokiu http://bon-gout.live...l.com/1259.html
va kokiu rubu siulo tokioms personoms. ar tiktu man, kaip mislijat?
va taip raso apie ji
Контрастная осень
Глаза серые, с карими прожилками, серовато-голубые, янтарно-карие.
Волосы медно-каштановые, каштановые, бронзовые.
Кожа слоновая кость с персиковым румянцем, розовато-бежевая.
nu kaip ir atitinka visi punktai
akys pilkai melsvos ir su rudais taskiukais
plaukai kastoniniai
o oda roziskai bezine
va cia radau http://norwe.livejou...
ir va dar Gina Lollobrigida priskiria prie tokiu http://bon-gout.live...l.com/1259.html
va kokiu rubu siulo tokioms personoms. ar tiktu man, kaip mislijat?
inc jums kontrastas netiktų manau ... nepykit bet nematau aš jumise kontrasto beveik jokio. Be to mes čia kai shanos rudeniškumą aptarinėjom nusprendėm kad čia eina kalba apie rudenį su pavasario įtaka (kur citata apie kontrastinga rudenį) . Koliažai paimti kontrastingo rudens gal labiau su žiemos įtaka, sprendžiant pagal tai: "Для контрастной осени характерна формула темный\светлый\яркий = 80\10\10" Jums gi netinka nei tasmūs, nei ryškūs, nei juoba jų derinys. Leopardo suknutė gal ir nieko būtų, jai ne kraštas juodas... o kontrastingam rudeniui juoda tokiame mažame kiekyje tikrai vaizdo negadintų manau
Ir įdėkit savo nespalvota foto prie kontrastingumo skalės, pamatysit kad pas jus nėra nei vieno tamsaus bruožo (nei plaukai, nei akys netemtų ). Na kur plaukai šešėlyje gal ir būtų, bet foto gamtoje jai imt plaukų spalvą (manau ten gera spalva) nebūtų gi.
http://i082.radikal....2584d37b7c4.jpg
Papildyta:
man pvz. labai šilta ir miela soft autumn paletė :
Papildyta:
kaip manot inc labiau tiktų ši:
ar ši:
??????
Ir įdėkit savo nespalvota foto prie kontrastingumo skalės, pamatysit kad pas jus nėra nei vieno tamsaus bruožo (nei plaukai, nei akys netemtų ). Na kur plaukai šešėlyje gal ir būtų, bet foto gamtoje jai imt plaukų spalvą (manau ten gera spalva) nebūtų gi.
http://i082.radikal....2584d37b7c4.jpg
Papildyta:
man pvz. labai šilta ir miela soft autumn paletė :
Papildyta:
kaip manot inc labiau tiktų ši:
ar ši:
??????
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 13:41)
Nus Daznai klausia ar tikros, tai nuemu ir numeri parodau
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 13:45)
Nu ten iš tų laikų, kur "Briuki prevraščiajutsia - prevraščajutsia briuki" - kažkas tokio
O asei buvau kirpykloje, dabar sedziu visa grazi, nors ir su uzdrausta juoda maike
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 16:02)
Chaki
QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 16:20)
O asei buvau kirpykloje, dabar sedziu visa grazi, nors ir su uzdrausta juoda maike
Foto v studiju
-----
Amacord, galima aš Tavo paletes panaudosiu savo snukio prikabinimui?
Inc, pagal mane jums tikrai didelio kontrasti nereikia, rudens kontrastas isvis sakykim labiau nuo mazo iki vidutinio, ten jau toliau prasideda visokios isimtys ir itakos. Cia mano problema buvo, kai i rudeni paisiausi, niekaip pagal kontrasta nesigaudavo
Beje paskauciau vakar kelta rusiska nuoroda apie spalvas tinkamas/netinkamas, pagal juos pavasariui taupe netinka. O as viena tokia taupe esu atsirinkus, kaip kakavine, niu liuksiskai veidas prie jos atrodo, svyti
Ikeliau, bet paciai su telefonu nelabai gaunasi nes darau keistas rozas
Vakar atsisviezinau spalva, o siandien pasikirpau. Dirbti visai nesinori dabar norisi i restorana
Cia kas neturi priejimo prie albumo IMHO plauku spalva pavasariska gavosi Bytte kaip manai?
Beje paskauciau vakar kelta rusiska nuoroda apie spalvas tinkamas/netinkamas, pagal juos pavasariui taupe netinka. O as viena tokia taupe esu atsirinkus, kaip kakavine, niu liuksiskai veidas prie jos atrodo, svyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 11, 15:49)
Ikeliau, bet paciai su telefonu nelabai gaunasi nes darau keistas rozas
Vakar atsisviezinau spalva, o siandien pasikirpau. Dirbti visai nesinori dabar norisi i restorana
Cia kas neturi priejimo prie albumo IMHO plauku spalva pavasariska gavosi Bytte kaip manai?
Gražu Aš kaip tik norėjau rašyt, kad vistik kirpimas gal net pirmoje (kur įkėlei į forumą) nuotraukoje geriau matos
Informuok ką arčiau esančio apie restorano poreikį Man irgi taip būna Tik dažniausiai ir spindžiu tą vienintelę dieną, nes noro kiekvieną kartą lygintis ir formuot plaukus nepakanka
Informuok ką arčiau esančio apie restorano poreikį Man irgi taip būna Tik dažniausiai ir spindžiu tą vienintelę dieną, nes noro kiekvieną kartą lygintis ir formuot plaukus nepakanka