Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 10 11, 12:07)
bet pilkų irgi nerandu biggrin.gif
šiaip tai planuose šią savaitę aplėkt batų pardes

O kokių nori?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 11, 12:07)
šiaip tai planuose šią savaitę aplėkt batų pardes

Prašom referuot apie padėtį 4u.gif

Man irgi super pasiteisino pilki bateliai.
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 10, 14:57)
man ir kažkaip ant Jūsų gražiai tokios švelnios pastelinės, nors gal kitos nepakabins už kojų bet man su šia spalva Jūsų oda tokia graži aristokratinė tiesiog  wub.gif su šia pilka ir apskritai atrodote labai jaukus ir šiltas žmogus, jums ryškios ir tamsios kažkaip nea, bet mintis labai patiko reiks ir man šitaip pasifotkinti

tos palaidines spalva tokia sunkiai nusakoma . kazkokia pilkai murzina balu zalia lotuliukas.gif , bet ir man ji atrodo, kad visai tiktu

QUOTE(brita33 @ 2012 10 10, 16:45)
Ir man atrodo, kad inc labiausiai tinka ruda su geltona, pilkos spalvos, na dar man labai patiko ten, kur tokia marga - rudos nedidelės gėlytės  4u.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 10, 19:02)
Man inc nežinau kaip atrodo gražiausiai biggrin.gif Žiūrėjau žiūrėjau, kol visos pasidarė vienodos, tada nutariau, kad gražiausia su gėlytėm. O kadgi nėra spalvos "su gėlytėm", tai labai ant savęs supykau ir sėdžiu susiraukus biggrin.gif

Jetus, iki dabar jaučiausi spalvose nebuka. Kur jau ten, tarp vyrų gyvenu, tai su jais palyginus esu it koks spalvų guru biggrin.gif
O va čia atėjus visas guriškumas išgaravo kaip dūmas biggrin.gif Žiūriu žiūriu kaip ožka, akys didelės, pasisakyt protingai norėtųsi, o neturiu ką doh.gif  lotuliukas.gif nebent kaip ministras tiesioginėj laidoj - kažką bileką apie kažką, lyg ir į temą, bet kas buvo klausta, niekas neatsimena. Sakyčiau taip: jums, inc, tinkamos spalvos turi būti subtilios, tačiau ne per blankios, vienok ir ne per ryškios, būtinas optimalus balansas, tada bus gražu lotuliukas.gif

Gaunu vis daugiau įrodymų, kad aš esu pavasaris neraliuotas. Šiandien einu per maximą, neskubu, o ten megztinių visokių apie 50 Lt kaina - masė! iR kilo man mintis susirasti tinkamą - na ir kas, bus trim kartam, bet bent spalva gera!

Ir stvėriau savo supratimu gražų - tokį biežinį. Užsimaunu - vajėėėėė! Per šaltas man tas biežinis, oi, visai šaltas! Snukis greta jo atrodo kaip abrikosas ant pernokimo ribos. Ne jau blink.gif

Nuėjau ieškot šiltesnės biežinės. Ir radau!
Tai jei man net biežinių šiltesnių reikia, tai kokia čia šūdą vasara dry.gif

aciu uz spalvu apibudinima wink.gif 4u.gif
o tau nelabai noris pavasariu but? man tai tokia grazi ju palete smile.gif viena dukra tikras pavasariukas, tai man tokios grazios ir vaiskios tos spalvytes thumbup.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 10 11, 10:13)
user posted image

ei ką radau, čia gal visai neblogas dalykas bent man

per mažą įkėliau pataisysiu

user posted image

as gal tas kvadratukas buciau g.gif

zinokit, susiradau savo senuciuke suknele tigrine ir pasifotkinau. nu tigrinis kaip ir skaitosi labai jau rudeniskas, tai noriu jums parodyt ir paklaust kaip as su ja ir dar kelis oranzinius skirtingus megztukus uzsimeciau, bei bandziau dar savo tamsiai tamsiai melyna palta pafotkint parodyt, nes jau pradedu bijot, kad jis man nelabai tinka, o taip dziaugiaus kai nusipirkau

ir dar ana diena paskaiciau straipsniuka kur ir jums rodziau apie kapsuliu formavima, tai ten buvo parasyta kaip pasiskaiciuot kiek babkiu skirt rubams lotuliukas.gif o as gi dabar kaip ir be pajamu. mat darbo ieskausi, bet rubu reik, tai emiau ir pardaviau si ta : savo striuke pukine nauja juoda( pirkau sau ir zadejau nesiot, bet negraziai su ja jauciuos ir juoda plius) ir dar panu visokiu kombiu geruliu, tai uzdirbau 550lt ir turiu ciut babkiu apsipirkt svieziai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na ir diskusijos atgijo, vos spėju skaityt, jau nekalbant apie parašymą biggrin.gif va ką reiškia naujos dalyvės temoje bigsmile.gif
Dontstop tai man labai batai isiminė, faini labai, neveltui tiek laiko išlaukti. O aš norėjau rudeniui kokių botiljonų, bet nieko neisirenku patinkančio ir kad būtų patogūs ir kaina prieinama g.gif doh.gif ai ir toliau nešiosiu tą ką turiu iš praeitų metų ax.gif
dabar kaupiuosi šiltesnius rūbus perkratyt spintoje ir bandyt komplektuotis kapsules, tada nors žinočiau į kokias spalvas atkreipt dėmesį ieškant pirkt rūbų, o tai pamatau kažką patinkančio ir mąstau, kad spalva gali prie manes netikt arba prie turimų rūbų.... ir neperku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 11, 13:16)
*o tau nelabai noris pavasariu but? man tai tokia grazi ju palete smile.gif viena dukra tikras pavasariukas, tai man tokios grazios ir vaiskios tos spalvytes  thumbup.gif

**tai emiau ir pardaviau si ta : savo striuke pukine nauja juoda( pirkau sau ir zadejau nesiot, bet negraziai su ja jauciuos ir juoda plius) ir dar panu visokiu kombiu geruliu, tai uzdirbau 550lt ir turiu ciut babkiu apsipirkt svieziai  thumbup.gif

*Tyčiojasi. Aš sena tarka, o jinai man - vaikiškos spalvytės! taigi matei snukį su visom raukšlėm! Mano vyresnis sūnus - metro devyniasdešimt kažkelių XXL, irkluoja kanoją, o mažiukui, lankamčiam karate, ką tik pirkau striukytę dydžio L vyrišką lotuliukas.gif
Kokių dar man vaikiškų spalvyčių dry.gif
Man reikia glamūriškų elegantiškų spalvyčių. Arba kokių autoritetingų, kad mane gerbtų! biggrin.gif
O programoje - vaikų darželis ir ne kitaip schmoll.gif

**Kapsulės formavinas.
1. Parduodi netinkamus rūbus.... biggrin.gif
Papildyta:

Ei, gi sumaniau pavasariui tinkančią autoritetingą spalvytę. Chaki. Ir šautuvas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 spalio 2012 - 12:29
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 12:27)
*Tyčiojasi. Aš sena tarka, o jinai man - vaikiškos spalvytės! taigi matei snukį su visom raukšlėm! Mano vyresnis sūnus - metro devyniasdešimt kažkelių XXL, irkluoja kanoją, o mažiukui, lankamčiam karate, ką tik pirkau striukytę dydžio L vyrišką lotuliukas.gif
Man reikia glamūriškų elegantiškų spalvyčių. Arba kokių autoritetingų, kad mane gerbtų! biggrin.gif
O programoje - vaikų darželis ir ne kitaip schmoll.gif

**Kapsulės formavinas.
1. Parduodi netinkamus rūbus.... biggrin.gif

lotuliukas.gif darzelio spalvu tau nieks ir neduos tongue.gif bet paziurek, gi palete pavasario isskirtinai vaiski , sauleta, kiba ne? biggrin.gif
o as dabar ir nepamenu ar tave maciau g.gif nes jei tam uzdraustam kataloge, tai nemaciau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 12:30)
Ei, gi sumaniau pavasariui tinkančią autoritetingą spalvytę. Chaki. Ir šautuvas bigsmile.gif

ziu, kokia tau parodysiu lotuliukas.gif tongue.gif as tai jau sautuva turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 11, 13:38)
ziu, kokia tau parodysiu  lotuliukas.gif  tongue.gif as tai jau sautuva turiu   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na nors aš čia ir ne prie chebros, bet temą užsiprenumeravusi, ir pasakysiu, kad žiauriai graži inc nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 12:30)
*Tyčiojasi.

laugh.gif

As nesioju khaki, su raudonos/koralines akcentais, ir su auskarais is soviniu padarytais bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 11, 13:30)

Pirma kart girdžiu kad amžius pagal vaikų ūgį matuojamas tongue.gif ... o glamūras man asocijuojasi su visko daug daug ir viskas blizga blizga cool.gif Tai auksu pasidabinai ir jau glamūras... dar kokiais perlais apsivinioji kaip ta kur taupė, taupė ir susitaupė... camell spalvos taftos tuknia ir jau visa glamūrinė iki negalėjimo būsi irnesakyk.gif a jai dar kokius prabangius kailinius užsimest... autoritetas garantuotas neswvarbu kokio ūgio sūnūs.
Papildyta:
glamūras pavasariams lotuliukas.gif :
user posted image

Man tai labai tamsių spalvų trūksta pavasario paletėse. Bet manau neverta vadaovautis tik pavasario palete, tarkim kuo blogai paderint kad ir su oxblood tą pačią camell... nors žiūriu madistai tai su žydra derina (nu kas taip gali rengtis, tik pavasariai dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 spalio 2012 - 13:23
QUOTE(inc @ 2012 10 11, 13:38)
*o as dabar ir nepamenu ar tave maciau  g.gif nes jei tam uzdraustam kataloge, tai nemaciau  tongue.gif
Papildyta:
**ziu, kokia tau parodysiu  lotuliukas.gif  tongue.gif as tai jau sautuva turiu   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*Mes gi ar ne tą pačią dieną čia įsirovėm. Buvau įsidėjus smile.gif Nėr manęs uždraustam kataloge, jis mums su tavim lygiai uždraustas biggrin.gif

**Ir visai tau ta kaštoninė ruda tinka biggrin.gif
Labai teisinigai, pirma nusiperki valdžios padargus, tada vaikus gimdai biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 11, 14:05)
As nesioju khaki, su raudonos/koralines akcentais, ir su auskarais is soviniu padarytais bigsmile.gif  biggrin.gif

Užsirašom bigsmile.gif Labai gražus ir mandagus namiokas biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 14:36)
Pirma kart girdžiu kad amžius pagal vaikų ūgį matuojamas tongue.gif

O taigi pagal ką daugiau! biggrin.gif
Kai vaikas pėsčias po stalu vaikšto, tai tu jauna ir graži, o kai reikia ant taburetės lipt, kad pabučiuot į kaktytę - tai jau sena tarka biggrin.gif
Ir dar užlipus dažnai pastebi, kad barzda nenuskusta lotuliukas.gif

Aplamai man pirmiau svorį numest... Kokį 100 kg. Ir tada spalvas derint. Nes prie tokių apimčių derink nederinęs - ar žydras banginis, ar ružavas, ar kad ir juodas - da kakaja už tut raznica... dry.gif
Atsakyti
visai nieko g.gif ... gal ir man užsimanyt... ale kad jua buvao... camell dublionke nešiojama su dviem šalikais žydru ir oxblood kada sūnus dar 1 metro nesiekė, tai dabar kažin ar galim... o gal dar galim bo dar tik prie 1,5 m artinasi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 11, 14:36)
*glamūras pavasariams  lotuliukas.gif :

**Man tai labai tamsių spalvų trūksta pavasario paletėse. Bet manau neverta vadaovautis tik pavasario palete, tarkim kuo blogai paderint kad ir su oxblood tą pačią camell... nors žiūriu madistai tai su žydra derina (nu kas taip gali rengtis, tik pavasariai  dry.gif

*Spalvos tai man labai gražios biggrin.gif Na, stilius tai čia hm... Jeigu tuos trūsikus pailginus kokiu metru - pusantro, pridėjus rankoves, kad šalta nebūtų, ir nulaupius blizgučius kokį niūrų rudens vakarą atsisėdus... Ir dar batų kulniukus nusilaužus į maximos groteles... Gal tada visai būtų liuks? biggrin.gif

**Trūksta dry.gif
Ką derina, oxblood ir žydrą?! blink.gif
Tai ta žydra galgi nebent džinsuose??? blink.gif
Nes kitaip tai gausis koksai tai ką aš žinau... 1970tų eksperimentas? blink.gif Nu ten iš tų laikų, kur "Briuki prevraščiajutsia - prevraščajutsia briuki" - kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 spalio 2012 - 13:46