QUOTE(Lutė @ 2012 10 10, 14:57)
man ir kažkaip ant Jūsų gražiai tokios švelnios pastelinės, nors gal kitos nepakabins už kojų bet man su šia spalva Jūsų oda tokia graži aristokratinė tiesiog
su šia pilka ir apskritai atrodote labai jaukus ir šiltas žmogus, jums ryškios ir tamsios kažkaip nea, bet mintis labai patiko reiks ir man šitaip pasifotkinti
tos palaidines spalva tokia sunkiai nusakoma . kazkokia pilkai murzina balu zalia
, bet ir man ji atrodo, kad visai tiktu
QUOTE(brita33 @ 2012 10 10, 16:45)
Ir man atrodo, kad
inc labiausiai tinka ruda su geltona, pilkos spalvos, na dar man labai patiko ten, kur tokia marga - rudos nedidelės gėlytės
QUOTE(Noa @ 2012 10 10, 19:02)
Man inc nežinau kaip atrodo gražiausiai
Žiūrėjau žiūrėjau, kol visos pasidarė vienodos, tada nutariau, kad gražiausia su gėlytėm. O kadgi nėra spalvos "su gėlytėm", tai labai ant savęs supykau ir sėdžiu susiraukus
Jetus, iki dabar jaučiausi spalvose nebuka. Kur jau ten, tarp vyrų gyvenu, tai su jais palyginus esu it koks spalvų guru
O va čia atėjus visas guriškumas išgaravo kaip dūmas
Žiūriu žiūriu kaip ožka, akys didelės, pasisakyt protingai norėtųsi, o neturiu ką
nebent kaip ministras tiesioginėj laidoj - kažką bileką apie kažką, lyg ir į temą, bet kas buvo klausta, niekas neatsimena. Sakyčiau taip: jums, inc, tinkamos spalvos turi būti subtilios, tačiau ne per blankios, vienok ir ne per ryškios, būtinas optimalus balansas, tada bus gražu
Gaunu vis daugiau įrodymų, kad aš esu pavasaris neraliuotas. Šiandien einu per maximą, neskubu, o ten megztinių visokių apie 50 Lt kaina - masė! iR kilo man mintis susirasti tinkamą - na ir kas, bus trim kartam, bet bent spalva gera!
Ir stvėriau savo supratimu gražų - tokį biežinį. Užsimaunu - vajėėėėė! Per šaltas man tas biežinis, oi, visai šaltas! Snukis greta jo atrodo kaip abrikosas ant pernokimo ribos. Ne jau
Nuėjau ieškot šiltesnės biežinės. Ir radau!
Tai jei man net biežinių šiltesnių reikia, tai kokia čia šūdą vasara
aciu uz spalvu apibudinima
o tau nelabai noris pavasariu but? man tai tokia grazi ju palete
viena dukra tikras pavasariukas, tai man tokios grazios ir vaiskios tos spalvytes
QUOTE(Lutė @ 2012 10 11, 10:13)
ei ką radau, čia gal visai neblogas dalykas bent man
per mažą įkėliau pataisysiu
as gal tas kvadratukas buciau
zinokit, susiradau savo senuciuke suknele tigrine ir pasifotkinau. nu tigrinis kaip ir skaitosi labai jau rudeniskas, tai noriu jums parodyt ir
paklaust kaip as su ja ir dar kelis oranzinius skirtingus megztukus uzsimeciau, bei bandziau dar savo tamsiai tamsiai melyna palta pafotkint parodyt, nes jau pradedu bijot, kad jis man nelabai tinka, o taip dziaugiaus kai nusipirkau
ir dar ana diena paskaiciau straipsniuka kur ir jums rodziau apie kapsuliu formavima, tai ten buvo parasyta kaip pasiskaiciuot kiek babkiu skirt rubams
o as gi dabar kaip ir be pajamu. mat darbo ieskausi, bet rubu reik, tai emiau ir pardaviau si ta : savo striuke pukine nauja juoda( pirkau sau ir zadejau nesiot, bet negraziai su ja jauciuos ir juoda plius) ir dar panu visokiu kombiu geruliu, tai uzdirbau 550lt ir turiu ciut babkiu apsipirkt svieziai