Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ir man atrodo, kad inc labiausiai tinka ruda su geltona, pilkos spalvos, na dar man labai patiko ten, kur tokia marga - rudos nedidelės gėlytės 4u.gif
Atsakyti
Man inc nežinau kaip atrodo gražiausiai biggrin.gif Žiūrėjau žiūrėjau, kol visos pasidarė vienodos, tada nutariau, kad gražiausia su gėlytėm. O kadgi nėra spalvos "su gėlytėm", tai labai ant savęs supykau ir sėdžiu susiraukus biggrin.gif

Jetus, iki dabar jaučiausi spalvose nebuka. Kur jau ten, tarp vyrų gyvenu, tai su jais palyginus esu it koks spalvų guru biggrin.gif
O va čia atėjus visas guriškumas išgaravo kaip dūmas biggrin.gif Žiūriu žiūriu kaip ožka, akys didelės, pasisakyt protingai norėtųsi, o neturiu ką doh.gif lotuliukas.gif nebent kaip ministras tiesioginėj laidoj - kažką bileką apie kažką, lyg ir į temą, bet kas buvo klausta, niekas neatsimena. Sakyčiau taip: jums, inc, tinkamos spalvos turi būti subtilios, tačiau ne per blankios, vienok ir ne per ryškios, būtinas optimalus balansas, tada bus gražu lotuliukas.gif

Gaunu vis daugiau įrodymų, kad aš esu pavasaris neraliuotas. Šiandien einu per maximą, neskubu, o ten megztinių visokių apie 50 Lt kaina - masė! iR kilo man mintis susirasti tinkamą - na ir kas, bus trim kartam, bet bent spalva gera!

Ir stvėriau savo supratimu gražų - tokį biežinį. Užsimaunu - vajėėėėė! Per šaltas man tas biežinis, oi, visai šaltas! Snukis greta jo atrodo kaip abrikosas ant pernokimo ribos. Ne jau blink.gif

Nuėjau ieškot šiltesnės biežinės. Ir radau!
Tai jei man net biežinių šiltesnių reikia, tai kokia čia šūdą vasara dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 spalio 2012 - 19:03
kokios spalvos kokiems tipams labiausiai netinka rusu kalba
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 10, 20:30)

Hi hi hi, rusų kalba daugeliui tipų tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 14:03)
asamaM, man tai tu vasara, ale kokia tai nežinau  biggrin.gif nors man visos vasaros  biggrin.gif

Ačiū už nuomonę biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 15:01)
asamaM čia jūsų atsiauginti plaukai? Priminkit kodėl jus į softus įkišom blink.gif ... nugis cool'as baisesnis už mane  rolleyes.gif

Nuplauti, tiksliau turbūt būtų blush2.gif Įkėliau nuotraukas, kurias buvau kėlusi tik atėjus į temą.. Nu bet nelabai ir man jos ŠIANDIEN soft atrodo g.gif

Dabar mąstau - šiaip dažniausiai aš neblogai įdegu vasarom (ši - išimtis), gal kokios padegusios savęs prikėlus buvau, bet prie ko čia įdegis..

Tai cool vasara paskutiniu spėjimu bigsmile.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 10, 15:12)
Atjaunejau  flirt.gif  hihihi.gif

Nus, as ziuredama galvojau, kad is jos vos ne ziema galima bandyti isspausti unsure.gif

Nu tikrai biggrin.gif

Žiema? blink.gif Čia toji laimingoji, kuri gali legaliai dėvėti juodą, kiek tik nori bigsmile.gif Bet ne aš turbūt.. Arba pati save subjektyviai prastai vertinu juodos fone smile.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 10 10, 15:57)
sėdžiu tas paletes vasaros narstau, bytte ką nors parašo - man tai vos ne kaip stebūklas kažkoks wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 10 spalio 2012 - 20:48
asamaM, jei net bytte patvirtino, kad tu cool summer, tai ir aš jau lengviau galiu tai teigt, nes man taip iškart rgi pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
nu labas dienas, kur visos, kur diskusijos??
Papildyta:
user posted image

ei ką radau, čia gal visai neblogas dalykas bent man

per mažą įkėliau pataisysiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 11 spalio 2012 - 10:15
labas labas

o aš...netyčia radau maximoj pilką kostiumėlį, tai ir pajamiau, taupe spalvos nei iš tolo nemačiau niekur tokių rūbų. įsivaizdavau baisiai, kad jis šaltas ir man labai tinka (na man tikrai atrodo, kad jis man tinka), bet grįžus permečiau paletes pilkų spalvų, tai tokios bent jau vasarose tikrai nėra doh.gif bet kaip darbui, tiksliau darbo pokalbiams man jis sueis. turiu vienus rasuvus marškinukus, reiks dar vienų kokių, bliuskos vienos kokios ir bus gerai, dar džinsus pajamsiu gal tamsiai mėlynus į komplektą. tai čia kaip ir būtų pika/ružava ir nežinau, kokiios trečios norėt. ale būtų viskas gal pusę velnio, ale bet vat su batais ką daryt. nes iki šiol dairaus tai taupe/tamsiai mėlynų batų. prie pilko netiktų taupe tai tikri, o mėlyni g.gif nors mėlynų rast sudėtinga. kiek randu batų visi arba rudi arba juodi doh.gif na iš tokių modelių kurie faini, ta prasme kur pasirinkimas tikrai didelis
pilka spalva tokia pan
user posted image
nors kažkokia vistiek netokia.
kai tasiu laiko, nusifotkinsiu su tuo kostiumėliu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 11, 11:59)
labas labas
kai tasiu laiko, nusifotkinsiu su tuo kostiumėliu

O tai juodi batai netinka? g.gif

Lausim, kol rasi laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 11 spalio 2012 - 11:01
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 11, 12:00)
O tai juodi batai netinka?  g.gif

Lausim, kol rasi laiko biggrin.gif

nu tai tinka, bet gi negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 11, 12:04)
nu tai tinka, bet gi negalima biggrin.gif

Tai batus galima irnesakyk.gif Bet šiaip iš praktikos - labai, nu labai patogu pilki batai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 11, 12:06)
Tai batus galima  irnesakyk.gif Bet šiaip iš praktikos - labai, nu labai patogu pilki batai  smile.gif

bet pilkų irgi nerandu biggrin.gif
šiaip tai planuose šią savaitę aplėkt batų pardes
Atsakyti