nu jooo pažiūrėjau dar į save, visa juoda juoda nu gal ir nepanaši aš į inc visgi
Papildyta:
shana, ale tikrai koookia tu pasikeitus nuo senesnių nuotraukų
amarcord, kaip tu ten savo fotkes į tas paletes sukėlei? aš irgi taip noriu
asamaM, man tai tu vasara, ale kokia tai nežinau nors man visos vasaros
QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 13:51)
Man neatidaro didelių foto
Amocard atkreipiau dėmesį kad iš principo tamsiosios soft spalvos nesižiūri (nu tiek ir tesimato tose miniatiūrose), todėl man vat soft summer iškrenta... bo soft autumn tokia "lengvesnė" paletė, gaivesnė... o dėl pavasario... nespalvotoje foto man jūsų akys tokios kaip akvareliniuose portretuose, manau tai kaip ir pavasariams labiausiai būdinga ... nebent ten spec efektas uždėtas ar kontaktai.
Amocard atkreipiau dėmesį kad iš principo tamsiosios soft spalvos nesižiūri (nu tiek ir tesimato tose miniatiūrose), todėl man vat soft summer iškrenta... bo soft autumn tokia "lengvesnė" paletė, gaivesnė... o dėl pavasario... nespalvotoje foto man jūsų akys tokios kaip akvareliniuose portretuose, manau tai kaip ir pavasariams labiausiai būdinga ... nebent ten spec efektas uždėtas ar kontaktai.
Nu čia fotki kažką pakeitė, nes ryte dar atidarinėjo Kai turėsiu laiko, susidėsiu ir soft autumn - čia šitas dėliojausi, kai dar visai nieko apie savo tipą nežinojau. O dėl akių - o kokios jos akvareliniuose portretuose būna? Lęšių nenešioju, dėl efektų nežinau, kažkiek koreguota ta nuotrauka
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 14:03)
amarcord, kaip tu ten savo fotkes į tas paletes sukėlei? aš irgi taip noriu
Nieko stebuklingo - rankiniu būdu, su paint'u Pirma pasidauginau savo nuotrauką su baltu stačiakampiu po apačia, o paskui ėmiau po vieną spalvą iš paletės ir tą stačiakampį spalvinau.
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 10, 14:21)
Nieko stebuklingo - rankiniu būdu, su paint'u Pirma pasidauginau savo nuotrauką su baltu stačiakampiu po apačia, o paskui ėmiau po vieną spalvą iš paletės ir tą stačiakampį spalvinau.
kiek tai laiko užėmė? mano nenori taip padaryt? man užteks su cool summer palete
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 14:22)
kiek tai laiko užėmė? mano nenori taip padaryt? man užteks su cool summer palete
Nu biškį užtrunka, bet greitesnio būdo nežinau Kai savo soft autumn darysiu, galėsiu ir tavo vieną padaryt. Tik išsirink, kurią foto ir kurią konkrečiai paletę.
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 10, 14:25)
Nu biškį užtrunka, bet greitesnio būdo nežinau Kai savo soft autumn darysiu, galėsiu ir tavo vieną padaryt. Tik išsirink, kurią foto ir kurią konkrečiai paletę.
šian varau kirptis, tai rytoj gal nusifotkinsiu naują fotkę ir tadu padarysi
man tai inc labiausiai patinka ne vienspalviuose variantuose , sakyčiau labai rudeniškas bruožas... o gražiausiai tai tame margame ryžai geltoname.
Dėl palečių spausdinimo... aš spausdinausi iš šito puslapio. Nors savo ekrane matau kiek šaltesnes visas paletes, bet atsispausdino sakyčiau tokios kokios turi būt . Atkreipiau dėmesį kad šiuose pateiktuose variantuose kaip ir nėra spalvų su klaustuku (na kurios vienom cool vasarom tinka, kitom netinka tarkim). Todėl mažai spalvyčių. Aš paletes dalinau į ketures dalis ir didinau iki standarto populiaraus standarto (nepamenu koks ten jis, nu kur albumai dauguma tokioms foto). Daviau mamai kad žinotu kokias spalvas vaikams ir sau pirkt. Gan greit įsikirto, ir dabar jau jomis nebesinaudoja.
Pati esu išbandžius visas beveik cool summer čia pateiktas spalvas, tik tos ryškesnės violetinės ir tamsiosios žalios ot... visos tiko (kaip minėjau savo monitoriuje kiek kitokias jas mačiau, tai net apsidžiaugiau kai iš printerio išlindo labiau man tinkančios spalvos )
dar kažkada klausė kažkas apie tamsesnio gymio spalvinius tipus... tai galit pasidomėt plačiau šios moteriškės bloge
O foto geriau spalvint va taip
ta prasme lyginti best color kelių tipų dėl kurių abejojama.
akys akvarelia
Dėl palečių spausdinimo... aš spausdinausi iš šito puslapio. Nors savo ekrane matau kiek šaltesnes visas paletes, bet atsispausdino sakyčiau tokios kokios turi būt . Atkreipiau dėmesį kad šiuose pateiktuose variantuose kaip ir nėra spalvų su klaustuku (na kurios vienom cool vasarom tinka, kitom netinka tarkim). Todėl mažai spalvyčių. Aš paletes dalinau į ketures dalis ir didinau iki standarto populiaraus standarto (nepamenu koks ten jis, nu kur albumai dauguma tokioms foto). Daviau mamai kad žinotu kokias spalvas vaikams ir sau pirkt. Gan greit įsikirto, ir dabar jau jomis nebesinaudoja.
Pati esu išbandžius visas beveik cool summer čia pateiktas spalvas, tik tos ryškesnės violetinės ir tamsiosios žalios ot... visos tiko (kaip minėjau savo monitoriuje kiek kitokias jas mačiau, tai net apsidžiaugiau kai iš printerio išlindo labiau man tinkančios spalvos )
dar kažkada klausė kažkas apie tamsesnio gymio spalvinius tipus... tai galit pasidomėt plačiau šios moteriškės bloge
O foto geriau spalvint va taip
ta prasme lyginti best color kelių tipų dėl kurių abejojama.
akys akvarelia
atsirinkau is savo vyro ir dickes dukters visokiu "murzinesniu"spalvu ir pasifotkinau pati kol nepradejo lyt. dabar kabo didelis tamsus debesis ir be sansu jau ka befotkint
tuoj pabandysiu sukelt
tuoj pabandysiu sukelt
Šiaip nežinau ar naujokės matėt, bet man patiko koliažai šiame bloge. Ten yra ir variantai vietoj juodos suknelės, ir šiaip gražių tipinių spalvyčių visiems tipams.
Papildyta:
asamaM čia jūsų atsiauginti plaukai? Priminkit kodėl jus į softus įkišom ... nugis cool'as baisesnis už mane
Papildyta:
asamaM čia jūsų atsiauginti plaukai? Priminkit kodėl jus į softus įkišom ... nugis cool'as baisesnis už mane
nuo sios fotkes sukeliau, kurias pavyko nufotkint busiu dekinga uz nuomone
Inc apziurejau greitai, tam man is vis su jokiom nei tamsiom nei ryskesnem spalvom nepatiko ne jusu jos.
Atjaunejau
O siaip tai albume turiu imestu 5-7 metu senumo nuotrauku, ne stebuklas kad skiriasi
Nus, as ziuredama galvojau, kad is jos vos ne ziema galima bandyti isspausti
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 13:03)
Atjaunejau
O siaip tai albume turiu imestu 5-7 metu senumo nuotrauku, ne stebuklas kad skiriasi
QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 14:01)
Nus, as ziuredama galvojau, kad is jos vos ne ziema galima bandyti isspausti
QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 12:51)
dėl inc ... kuo daugiau žiūriu, tuo mažiau suprantu jau kad softas tai 100 %, bet nelabai matau softinių rudens spalvų, o rudeninės ryškios IMHO daro jūsų veidą ligotą ne ką mažiau nei vasariškos. Bet visgi iš tamsiųjų mėlyna/ruda/juoda(ar labai tamsiai pilka) man gražiausiai ruda.
Beja kur turit true indigo autumn paletę ji kaip ir softinė , true čia pagal BFAS, ir reiškia kad kontrastas nedidelis, o indigo potipis su vasaros įtaka... (čia iš osinkos ar ne paletė? matėt moterį paletės savininkę)
Nu ir pro kurią vietą panašumų įžiūrit
Beja kur turit true indigo autumn paletę ji kaip ir softinė , true čia pagal BFAS, ir reiškia kad kontrastas nedidelis, o indigo potipis su vasaros įtaka... (čia iš osinkos ar ne paletė? matėt moterį paletės savininkę)
Nu ir pro kurią vietą panašumų įžiūrit
oj, zinok ir as durneju besukdama sau galva, kas as tokia kartais pasijauciu kaip kokia daltonike, nes uzplusta toks jausmas , kad visai nebeina nieko suderint ir ivertint
kas del ryskiu ir ligotumo ir man taip rodosi
savininke lyg maciau
QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 13:30)
man tai inc labiausiai patinka ne vienspalviuose variantuose , sakyčiau labai rudeniškas bruožas... o gražiausiai tai tame margame ryžai geltoname.
nu tada as kol kas vis gi lieku prie rudeniuku
o ta ryzai geltona skarele as labai myliu
dekui tau labai nuomone ir mintis
QUOTE(inc @ 2012 10 10, 11:01)
man ir kažkaip ant Jūsų gražiai tokios švelnios pastelinės, nors gal kitos nepakabins už kojų bet man su šia spalva Jūsų oda tokia graži aristokratinė tiesiog su šia pilka ir apskritai atrodote labai jaukus ir šiltas žmogus, jums ryškios ir tamsios kažkaip nea, bet mintis labai patiko reiks ir man šitaip pasifotkinti
sėdžiu tas paletes vasaros narstau, bytte ką nors parašo - man tai vos ne kaip stebūklas kažkoks