QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 21:57)
Komentaruose įdėjau linkus į didesnes foto. Fotki gi sumažina įkeliant
Dėkui.
Skirias gi Ryt (namie neturiu patogios programos) sužymėsiu darbe pliusais minusais, gal kažkiek prisidėsiu.. ...neprofesionalia nuomone
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 22:39)
Dėkui.
Skirias gi Ryt (namie neturiu patogios programos) sužymėsiu darbe pliusais minusais, gal kažkiek prisidėsiu.. ...neprofesionalia nuomone
Ačiū
Sveikos, nu ,zinokit, susitempiau visas fuksijas, rozines, melsvas ir violetines. Mat paziurejau, kad vasaroms tokie labiausiai tinka, tai isvada tokia, kad kaip ir tinka man tos spalvos, veidas pasidaro melsvesnis, sviezesnis, bet visas beveik prisidejus as tada matau bais issryskejancius savo ratilus po akim ir jauciuos kaip kokia melyna vista saldiklyje va su siltais atspalviais to nesijaucia taipbandau dar karta kelt nuoroda su savo didesnem fotkem
Amacord, sukėliau savo žymėjimus į Tavo albumą Nors į tuos spalvų pridėjimus žiūrėjau skeptiškai, bet tikrai yra skirtumas...
Man patiko dauguma Deep Autumn vidurinės eilės spalvų. Atsidarius soft summer - negalėjau išskirt, nes patiko dauguma Tai gal Tu tikrai priklausai šiam tipui Arba akys jau buvo pavargusios, nes tą paletę peržiūrėjau paskutinę.
Dar pabandysiu vėliau užmėst akį
Papildyta:
Nemoku spalvų pavadinimų, tos ryškios man nee... Va gražu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, kažkelinta, vėl, vėėl,
Man vienai oranžinės ant Jūsų gražu?
Užsikabliavau
Man patiko dauguma Deep Autumn vidurinės eilės spalvų. Atsidarius soft summer - negalėjau išskirt, nes patiko dauguma Tai gal Tu tikrai priklausai šiam tipui Arba akys jau buvo pavargusios, nes tą paletę peržiūrėjau paskutinę.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 10, 11:01)
Sveikos, nu ,zinokit, susitempiau visas fuksijas, rozines, melsvas ir violetines. Mat paziurejau, kad vasaroms tokie labiausiai tinka, tai isvada tokia, kad kaip ir tinka man tos spalvos, veidas pasidaro melsvesnis, sviezesnis, bet visas beveik prisidejus as tada matau bais issryskejancius savo ratilus po akim ir jauciuos kaip kokia melyna vista saldiklyje va su siltais atspalviais to nesijaucia taipbandau dar karta kelt nuoroda su savo didesnem fotkem
Nemoku spalvų pavadinimų, tos ryškios man nee... Va gražu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, kažkelinta, vėl, vėėl,
Užsikabliavau
QUOTE(inc @ 2012 10 10, 11:01)
žiūriu tavo fotkes, matau save, absoliut tokia pat, spalviškai tik mano plaukai šiek tiek tamsesni bet vat akys, veidas..visuma, mano
bet aš tau pasakysiu, kad tavo fotiko wb ryškiai nugrybavęs, vienur fotkės turi melsvumo, kitur gelsvumo...aš ir niekaip negalėjau ir iki šiol realiai neperteikiau tikros savo odos spalvos, nes irgi kažkaip tas wb vis sugrybauja
o kokios spalvos tinka IMHO jau rašiau anksčiau, manau, kad tau geriausiai tinka pastelinės, netinka raudonos, ta juoda su ružavais man neee, geltona nee, raudonos ryškios neee, gražu teal (ar kaip ten ji jūros bangos žo ), nors čia irgi neaišku, vienoj foto ta spalva gražiai atrodo, kitoj veidas jau mėlynas išvada jokių ryškių tau negalima kaip ir man
QUOTE(Shana @ 2012 10 09, 20:44)
Sportuoju tą patį kaip ir visad - aerobiką
melynakės, pilkaakės ir žalsvai mėlynom akim baikit dairytis į deep autumn paletę, ji tikrai ne jums. Jai tinka, tai tik dėl to kad deep paletės nėra ryškiai temperatūriškai šiltos ar šaltos, o kad jūs (neapsisprendusiosios) drungnos ir taip manau čia visiems aišku jau.
Man neatidaro didelių foto
Amocard atkreipiau dėmesį kad iš principo tamsiosios soft spalvos nesižiūri (nu tiek ir tesimato tose miniatiūrose), todėl man vat soft summer iškrenta... bo soft autumn tokia "lengvesnė" paletė, gaivesnė... o dėl pavasario... nespalvotoje foto man jūsų akys tokios kaip akvareliniuose portretuose, manau tai kaip ir pavasariams labiausiai būdinga ... nebent ten spec efektas uždėtas ar kontaktai.
dėl inc ... kuo daugiau žiūriu, tuo mažiau suprantu jau kad softas tai 100 %, bet nelabai matau softinių rudens spalvų, o rudeninės ryškios IMHO daro jūsų veidą ligotą ne ką mažiau nei vasariškos. Bet visgi iš tamsiųjų mėlyna/ruda/juoda(ar labai tamsiai pilka) man gražiausiai ruda.
Beja kur turit true indigo autumn paletę ji kaip ir softinė , true čia pagal BFAS, ir reiškia kad kontrastas nedidelis, o indigo potipis su vasaros įtaka... (čia iš osinkos ar ne paletė? matėt moterį paletės savininkę)
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 11:58)
žiūriu tavo fotkes, matau save, absoliut tokia pat, spalviškai tik mano plaukai šiek tiek tamsesni bet vat akys, veidas..visuma, mano
Nu ir pro kurią vietą panašumų įžiūrit
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 10, 10:28)
Amacord, sukėliau savo žymėjimus į Tavo albumą Nors į tuos spalvų pridėjimus žiūrėjau skeptiškai, bet tikrai yra skirtumas...
Papildyta:
Užsikabliavau
Papildyta:
Užsikabliavau
man irgioranzines patinka dekui tau uz toki issamuma
QUOTE(Teka @ 2012 10 10, 10:58)
bet aš tau pasakysiu, kad tavo fotiko wb ryškiai nugrybavęs, vienur fotkės turi melsvumo, kitur gelsvumo...aš ir niekaip negalėjau ir iki šiol realiai neperteikiau tikros savo odos spalvos, nes irgi kažkaip tas wb vis sugrybauja
o kokios spalvos tinka IMHO jau rašiau anksčiau, manau, kad tau geriausiai tinka pastelinės, netinka raudonos, ta juoda su ružavais man neee, geltona nee, raudonos ryškios neee, gražu teal (ar kaip ten ji jūros bangos žo ), nors čia irgi neaišku, vienoj foto ta spalva gražiai atrodo, kitoj veidas jau mėlynas išvada jokių ryškių tau negalima kaip ir man
o tu jau lyg grieztai zinai, kad cool summer, ne? as tavo fotke kazin maciau, ar ne?
o tas wb, tai net ir nzn kaip geriau padaryt. siaip fotkinta raw'u net, bet vienos dienos metu, o kitos ankstyva ryta ir priesais langa, tai greiciausiai pati gamta kazkiek pasaldo ar pasildo reik manjauciu statyva parsinest ir paciai pasipleskint, o tai tie mano fotografai su mano fotiku sunkiai tvarkosi
QUOTE(bytte @ 2012 10 10, 13:51)
Nu ir pro kurią vietą panašumų įžiūrit
juk rašiau, per akis, odą ir aplamai, spalviškai šiap aišku sunku vertint save iš šono, tačiau aš žiūrėdama,, matau savo spalvas ir kaip jos oda gali būt soft, o mano šalta. ta prasme nu man tai mūsų odos vienodos
Bytte, užmeskit prie progos akelą ir į naująją mane, albume