Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 16:00)
Matijošaitienę kažkaip atsiminiau  biggrin.gif

Ale ji kažkaip glamūru nepaduoda biggrin.gif Tik spalvom biggrin.gif

O kažin, ji tikrai rudeninė? nes man tai visos ryžos - rudeninės, o jei tai tiesiog blogai parinkta plaukų spalva, tai man dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 16:11)
Ale ji kažkaip glamūru nepaduoda biggrin.gif Tik spalvom biggrin.gif

O kažin, ji tikrai rudeninė? nes man tai visos ryžos - rudeninės, o jei tai tiesiog blogai parinkta plaukų spalva, tai man dzin biggrin.gif

Ji jau nebe ryža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 16:37)
... Tokios visos akvarelinės spalvos, tokios pro rūką wub.gif

Kaip ten sako kažkokie psichologai, kad tipo neturtingi žmonės, jei gali rinktis, tai dažnai renkasi ryškias spalvas - raudona, žalia, mėlyna.  O turtingi - visokias tokias neaiškias spalvas, vienu žodžiu nenusakomas, pilkai violetinė į rusvumą vadinasi biggrin.gif

Todėl tau yra gerai. O man, varguoliui puspavasariui nindzei, blogai biggrin.gif

Vat kai prisipirkau pilku rubu "pro ruka", tai dabar ir pati tame ruke biggrin.gif. Tiek to, paskendesiu as jame bile turtingai ziuriuosi biggrin.gif
Sakykim, kad ne visiems duotas melynas kraujas, reikia pasauliui ir varguoliu laugh.gif, tad puosk ji graziom spalvom!

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 17:00)
Matijošaitienę kažkaip atsiminiau  biggrin.gif

Jo, man irgi ji vaizduotej iskilo, po to pasirodymo ruzavai violetiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 16:16)

Oba blink.gif
Klausykitės, mergos, čia nėr tokio sezono ant svieto unsure.gif
Kokia tai čiumačečiaja viesna lotuliukas.gif

QUOTE(huga @ 2012 10 09, 16:16)
*Vat kai prisipirkau pilku rubu  "pro ruka", tai dabar ir pati tame ruke biggrin.gif. Tiek to, paskendesiu as jame bile turtingai ziuriuosi biggrin.gif
**Sakykim, kad ne visiems duotas melynas kraujas, reikia pasauliui ir varguoliu  laugh.gif, tad puosk ji graziom spalvom!

*O tai kiba blogai rolleyes.gif
**Ačiū tau, hehehehe lotuliukas.gif
Atsakyti
nelabai randu pvz.
sita kepka gal is labai rudeniui skirtu

o cia zydra.gal vasarinis atspalvis? ir pilka peliu sp.
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 15:16)

lotuliukas.gif stipriai barstine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 09, 13:13)
O siaip man krenta nuo liemens svoris tongue.gif

Shana, o man kaip įdomiai, pradėjus lankyti sporto klubą smarkiais tempais plonėja tik kojos, klubai bigsmile.gif Aišku, labai džiaugiuosi, kitą vertus, virstu į apverstą trikampį ohmy.gif Pirmą kartą taip, visad svoris krisdavo tolygiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 spalio 2012 - 17:35
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 14:49)
Eik, jau prikėliau maximum biggrin.gif

Man tai tu šalta ir už mane ryškesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 13:49)
bet čia baigtinė įtampa buvo?  g.gif

Eik, jau prikėliau maximum biggrin.gif

Man taip. Pirkom nama, su visokiom popierinem peripetijom, bet susutvarkiau viska. Dabar stresas mano vyrui - jis turi nama tvarkyti biggrin.gif
O mes tave Soft summer ikisom? unsure.gif

QUOTE(huga @ 2012 10 09, 14:25)
Lyg buciau pati parasius  biggrin.gif
As kai pamatau zomogu is karto pradedu ieskot vasaros, o kai pamatau, kad kas nors neatitinka, tai pasakau , kad cia ne vasara. .

As tai isvis pradzioje apie koki sezona skaiciau, ta sezona visuose ir matydavau tongue.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 14:37)

Kaip ten sako kažkokie psichologai, kad tipo neturtingi žmonės, jei gali rinktis, tai dažnai renkasi ryškias spalvas - raudona, žalia, mėlyna.  O turtingi - visokias tokias neaiškias spalvas, vienu žodžiu nenusakomas, pilkai violetinė į rusvumą vadinasi biggrin.gif

Pagal tokia sistema visi cigonai, pietieciai, rytieciai ir nauji rusai yra neturtingi lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 10 09, 17:35)
Shana, o man kaip įdomiai, pradėjus lankyti sporto klubą smarkiais tempais plonėja tik kojos, klubai  bigsmile.gif  Aišku, labai džiaugiuosi, kitą vertus, virstu į apverstą trikampį  ohmy.gif Pirmą kartą taip, visad svoris krisdavo tolygiai  g.gif

Idomiai. O ka sportuoji? Gal priklauso nuo sporto rusies? g.gif
Man tai nuo liemens, po to nuo klubu, o paskutineje vietoje nuo tos vietos per kuria lemienukas uzsisega g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 09, 19:27)
Man tai tu šalta ir už mane ryškesnė  smile.gif

g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 09, 20:44)
Man taip. Pirkom nama, su visokiom popierinem peripetijom, bet susutvarkiau viska. Dabar stresas mano vyrui - jis turi nama tvarkyti biggrin.gif
O mes tave Soft summer ikisom? unsure.gif

Ooooo... Didelis pasikeitimas. Jau galėsit vadintis sėsliais ką? Sveikinu 4u.gif

Aha smile.gif Bet aš kažkaip gana kvailas nuotraukas įdėjus buvau, marods. Vienu tonu tamsinti plaukai, plius ryškintos akys. Nors tai kaip tik toliau nuo softo turėtų nešt..
Dabar jau nebepanašu? smile.gif
Papildyta:
Amacord, o šitas reikalas, kai prie nuotraukų jau kompiuteriu pridedamos nuotraukos keičia veiduką? Man per mažos nuotraukytės (kai neina išdidinti), kad įvertint galėčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 09, 20:44)
Pagal tokia sistema visi cigonai, pietieciai, rytieciai ir nauji rusai yra neturtingi lotuliukas.gif

O galas juos žino, čia ne mano teorija biggrin.gif Gal jie ten savaip tas ryškias ir neryškias skirsto? biggrin.gif
Tarkim, jei piršto storio aukso cepė ant kaklo, tai neryški vos įžiūrima, taip tik, kad matytų, iki kur skustis? O normali - bent dviejų pirštų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 21:49)
Amacord, o šitas reikalas, kai prie nuotraukų jau kompiuteriu pridedamos nuotraukos keičia veiduką? Man per mažos nuotraukytės (kai neina išdidinti), kad įvertint galėčiau  unsure.gif

Komentaruose įdėjau linkus į didesnes foto. Fotki gi sumažina įkeliant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 09, 16:47)
lotuliukas.gif stipriai barstine biggrin.gif

Taip turėtų nusidažyti Barštys biggrin.gif
Būtų logiška biggrin.gif
Atsakyti