Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 09, 11:57)
Man nuo veido pirmiausia nukrenta ir veliausiai atsiranda. O taip noreciau zanduku (cia niekas manes nesupranta)  rolleyes.gif

Aš irgi nesuprantu schmoll.gif biggrin.gif Bet suprantu, kad noris to, ko neturi rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, kaip sunku su tomis spalvomis, dabar atrodo, kad man niekas netinka ir visai pasimetusi esu. Visada galvojau, kad esu ruduo, plaukus dažau su chna, tai tokie į ryžumą, o nedažyti tamsiai pilki, gal rudai pilki, bet pigmentas ryžas, tą pastebėjau, kai kažkada šviesinti bandžiau. Oda šviesi,turi gelsvo atspalvio, o kai įdegu, tai gražiai rusva, gal ir į raudonumą. Akys tamsiai pilkos, o aplink vyzdį dar ratelis rudai pilkos spalvos. Akies baltymas neryškus. Antakiai tamsūs,lyg ir juodi iš tolo, bet iš arti gerai įsižiūrėjus, truputį turi rusvumo.
Visada mėgau ir nešiojau, ir maniau, kad man tinka visokie rudi,pilkai žalsvi, oranžiniai, rūbai, dar raudonas ir pilkas spalvas, o pastaruoju metu visai susipainiojau, gal tiesiog pabodo tos spalvos per eilę metų, nes atrodo, kad nebetinka.
Šiemet žalsvai mėlynų, fuksijos ir tamsiai violetinės spalvų rūbai vyravo mano garderobe, bet kai pasižiūriu į nuotraukas, atrodo, kad nelabai tinka, kad veidas pamėlynavęs kažkoks.
Gal galėtų kas nors pabandyti iš mano apibūdinimo nuspėti, kokio spalvinio tipo esu.
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 10 09, 11:35)
Oi, kaip sunku su tomis spalvomis, dabar atrodo, kad man niekas netinka ir visai pasimetusi esu. Visada galvojau, kad esu ruduo, plaukus dažau su chna, tai tokie į ryžumą, o nedažyti tamsiai pilki, gal rudai pilki, bet pigmentas ryžas, tą pastebėjau, kai kažkada šviesinti bandžiau. Oda šviesi,turi gelsvo atspalvio, o kai įdegu, tai gražiai rusva, gal ir į raudonumą. Akys tamsiai pilkos, o aplink vyzdį dar ratelis rudai pilkos spalvos. Akies baltymas neryškus. Antakiai tamsūs,lyg ir juodi iš tolo, bet iš arti gerai įsižiūrėjus, truputį turi rusvumo.
Visada mėgau ir nešiojau, ir maniau, kad man tinka visokie rudi,pilkai žalsvi, oranžiniai, rūbai, dar raudonas ir pilkas spalvas, o pastaruoju metu visai susipainiojau, gal tiesiog pabodo tos spalvos per eilę metų, nes atrodo, kad nebetinka.
Šiemet  žalsvai mėlynų, fuksijos ir tamsiai violetinės spalvų rūbai vyravo mano garderobe, bet kai pasižiūriu į nuotraukas, atrodo, kad nelabai tinka, kad veidas pamėlynavęs kažkoks.
Gal galėtų kas nors pabandyti iš mano apibūdinimo nuspėti, kokio spalvinio tipo esu. 
Dėkoju  4u.gif

o gal kazkas panasaus i mane? sitose fotkese mano plaukai ner dazyti.
ta kur is desines,

antra,

trecia

dar viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 09 spalio 2012 - 12:12
QUOTE(brita33 @ 2012 10 09, 09:08)
Pastebėjau, kad jei apsivelku fuksijų spalvos drabužius,. mano veidas pasidaro kažkos melsvas, ar tai reiškia, kad mano oda yra šilto atspalvio ir šaltos spalvos netinka?

Fuksija pagal mane isvis ne is "lengvuju" spalvu g.gif
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 10:06)
Kai antsvorio nėra - tiek ir tereikia. smile.gif Liuks kai ant veido tas pasimato. Būna gi meti meti, subinė pasitraukia, o veidukas nesikeičia  doh.gif 

Bandžiau šiandien fotografuotis  lotuliukas.gif  Su telefonu išėjo nekas... Įkėliau dvi, aišku smagu, kad prastos kokybės foto oda lygiau atrodo laugh.gif

Man atrodo, kad si kart man veidas labiau nuo streso iskrito, nepamenu kada paskutini kart tokioj itampoj buvau doh.gif net pati sau pradejau nepatikti veidrodyje. bet atsigaudineju smile.gif O siaip man krenta nuo liemens svoris tongue.gif

Ainu paziuresiu bigsmile.gif

QUOTE(brita33 @ 2012 10 09, 11:35)

Dėkoju  4u.gif

Panasu i rudeneli, gal net True, bet spejimas is parasymo cia burimas is tirsciu biggrin.gif
Atsakyti
Inc, na panašu kažkiek į jus, tik akys gal tamsesnės mano truputį. O koks jūsų tipas? 4u.gif

Shana, dėkui už nuomonę, tai žinoma, kad nemačius sunku pasakyti 4u.gif

Atsakyti
inc man i cool vasara nesa rolleyes.gif , tik plaukai gal per silti.
Ir tas salikelis saltos spalvos ruzavos, mano akimis, tinka smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 09 spalio 2012 - 13:04
Man inc irgi panaši į vasarą. Bet mano nuomonės negalima priimti rimtai, nes aš dar jokiam žmogui nesu pasiūlius nieko kito, tik vasaras biggrin.gif
Net sau biggrin.gif
Gal aš apsėsta, ir man visur vasaros vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
jau kaip as pasiusiu tuoj doh.gif lotuliukas.gif ... kiek bandau ziuret vasaros paletes, tai man ten tiesiog mistika. o kokia charakteringiausia vasaroms spalva? pilka, melyna. jei taip, tai man butent su siom visad nesisekdavo susidraugaut.
beje, as visai nesiekiau vel pradet analizuotis biggrin.gif as tipo jau zinau, kad busiu ruduo lotuliukas.gif nu bet jei netycia tektu prieit tokios isvados, tai keisiuos ka darysi mirksiukas.gif

Noa, kokio maiso man pasieskot, kad galeciau pasitikrint prie kuriu bazuotis?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 09, 13:13)
Man atrodo, kad si kart man veidas labiau nuo streso iskrito, nepamenu kada paskutini kart tokioj  itampoj buvau doh.gif net pati sau pradejau nepatikti veidrodyje. bet atsigaudineju smile.gif O siaip man krenta nuo liemens svoris tongue.gif

Ainu paziuresiu bigsmile.gif

bet čia baigtinė įtampa buvo? g.gif

Eik, jau prikėliau maximum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 15:24)
Man inc irgi panaši į vasarą. Bet mano nuomonės negalima priimti rimtai, nes aš dar jokiam žmogui nesu pasiūlius nieko kito, tik vasaras biggrin.gif
Net sau biggrin.gif

Gal aš apsėsta, ir man visur vasaros vaidenasi biggrin.gif

Lyg buciau pati parasius biggrin.gif
As kai pamatau zomogu is karto pradedu ieskot vasaros, o kai pamatau, kad kas nors neatitinka, tai pasakau , kad cia ne vasara. Tuom ir baigiasi mano isprusimas blush2.gif.
O kalbant apie vasaros spalvu palete, tai jau baigiu pamegti (priverstinai) tas siulomas spalvas . Paklausit kaip? Ogi kitu paleciu nebeziuriu, o tik cool vasaros biggrin.gif. Akis baigia priprast.

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 09, 14:37)
Noa, kokio maiso man pasieskot, kad galeciau pasitikrint prie kuriu bazuotis?

NU tai, įsivaizduoju, Norfos arba Express marketo - oranžinis biggrin.gif
Ir kokio nors stipriai kakavinio arba šaltai rūžavo...
Bet tas šaltai rūžavas pas mane buvo kažkoks nematytas, net nežinau, iš kur jis. Tai ir patart negaliu!

Bet man atrodo, dar tinka paklodės ir rankšluosčiai! biggrin.gif

QUOTE(huga @ 2012 10 09, 15:25)
Paklausit kaip? Ogi kitu paleciu nebeziuriu, o tik cool vasaros biggrin.gif. Akis baigia priprast.

lotuliukas.gif
Vasaros paletė pati gražiausia wub.gif Ne, bendrai žiemos gražiausia, kur juodą leidžia, o jau antra - vasaros. Tokios visos akvarelinės spalvos, tokios pro rūką wub.gif

Kaip ten sako kažkokie psichologai, kad tipo neturtingi žmonės, jei gali rinktis, tai dažnai renkasi ryškias spalvas - raudona, žalia, mėlyna. O turtingi - visokias tokias neaiškias spalvas, vienu žodžiu nenusakomas, pilkai violetinė į rusvumą vadinasi biggrin.gif Nežinau, kodėl taip yra, gal turtingi tų raudonų mėlynų jau prisižiūrėję ir persižiūrėję, bet taip sako biggrin.gif
Ir dėl to tos vat tokios spalvos net labai nesistengiant automatiškai sudaro baisaus glamūro, gero skonio ir prabangos įspūdį! Kurį labai sunku sukurti su ryškiom spalvom - tai perspausi, tai nedaspausi, ir pasibaigs tavo glamūrai biggrin.gif

Todėl tau yra gerai. O man, varguoliui puspavasariui nindzei, blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 spalio 2012 - 14:39
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 15:37)
Kaip ten sako kažkokie psichologai, kad tipo neturtingi žmonės, jei gali rinktis, tai dažnai renkasi ryškias spalvas - raudona, žalia, mėlyna.  O turtingi - visokias tokias neaiškias spalvas, vienu žodžiu nenusakomas, pilkai violetinė į rusvumą vadinasi biggrin.gif Nežinau, kodėl taip yra, gal turtingi tų raudonų mėlynų jau prisižiūrėję ir persižiūrėję, bet taip sako biggrin.gif

Matijošaitienę kažkaip atsiminiau biggrin.gif
Atsakyti