Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(huga @ 2012 10 08, 20:39)
console.gif  cia baisiausia kas gali sioje temoje nutikti .
Va taip ir matau, kad zmogus susiperka tinkancius rubus, o viena is geriausiu eksperciu pasako, kad tu visai ne tas tipas  rolleyes.gif . Tikiuosi, kad tu dar vis rubu paieskoje  mirksiukas.gif .

Pagal nustatytą tipą nieko specialiai nesipirkau. Neseniai ir nustatė - gal prieš pora dienų tik biggrin.gif Bet vis tiek Bytte biškį žiauriai čia skėlė: ne vasara, o kas - ir nepasakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 15:44)
Nesutinku, Noa ne sviesoforas, ji cielas diskotekinis apsvietimas tongue.gif

Aš dar nespėjau įsiminti Noa niko, tai nuo šiol tik taip ir prisiminsiu lotuliukas.gif užeisiu ir klausiu kokia yra diskotekos nuomonė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 19:46)
Pagal nustatytą tipą nieko specialiai nesipirkau. Neseniai ir nustatė - gal prieš pora dienų tik biggrin.gif Bet vis tiek Bytte biškį žiauriai čia skėlė: ne vasara, o kas - ir nepasakė  unsure.gif

Mes, naujos, ir taip ją nukankinam ax.gif vat atsidarytų savo saloną, tai bent naudos iš mūsų gautų. Bet va, siūliau- nenorėjo biggrin.gif
Beje, aš irgi dar tikiuos, kad kokią dieną apie mane ką pasakys. Pavyzdžiui, kad balinčiaus plaukus ir nebeišsidirbinėčiau g.gif

bandau pieštis schemas kapsulėms, viskas kažkaip vienu ypu susidėvėjo, nebetinka, kabo, spaudžia... tai išvada- neturiu ką rengtis išvis doh.gif nu rimtai, reikia man bent trijų kapsulių vienu metu, kuriuose iš kokybiškų normalių rūbų yra likęs tik juodas paltas (netinka spalva) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 08, 18:08)
Jei dress - kodas griežtas, tai iškirptė gali būti ne daugiau delno gilumo (pridėjus delną prie kaklo horizontaliai). Tai antra atpuola dėl per gilios iškirpties, taip pat griežtas dress - kodas draudžia trikotažą iš principo. O pirma dėl gumos ir trumpų rankovių atrodo kiek sportiškai griežtam dress - kodui  4u.gif

Ačiū dar kartą visoms už nuomones dėl mano pirkinių  4u.gif

Antra tik del spalvos saltumo klausiau: laisvalaikiui, i darba ji man ne per kur netinka schmoll.gif
Del delno gylio iskirptes, tai nezinojau blush2.gif
Aciu uz nuomone ir pamokinima 4u.gif

QUOTE(huga @ 2012 10 08, 20:24)
Mano akimis cia bordo ir tai su kazkokiu gelsvumu lyg i plytines eitu  g.gif  tai gal ne saltas atspalvis. Bet as ne eksperte  rolleyes.gif

Kai parasiau, tada tik pamaciau, kad kelniu biggrin.gif, man jos beveik juodos. Atrodo saltai smile.gif.

Ne kelnes smile.gif Sakot silta g.gif
Atsakyti
nepykit... ne visai skėliau... kompas lūžta kada nori. Tai paaiškinimai liko kažkur neaiškiose platybėse...
bandau dar kart...
man Amarcord oda visgi ne šalta, matau kad rausva su persikiniu atspalviu bent savo monitoriuje. O akys vienose foto šaltos, kitose švelniai šiltos... tai mėtausi tarp soft autumn ir light spring. Faktas kad vasaros daug, bet šoto nepakanka man šaltumo... ypač toje foto pirmoje blush2.gif Kadangi pritariu, kad nuotraukos gan neįnfomatyvios, tai konkrečiau sunku ką spręst.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 08, 21:22)
nepykit... ne visai skėliau... kompas lūžta kada nori. Tai paaiškinimai liko kažkur neaiškiose platybėse...
bandau dar kart...
man Amarcord oda visgi ne šalta, matau kad rausva su persikiniu atspalviu bent savo monitoriuje. O akys vienose foto šaltos, kitose švelniai šiltos... tai mėtausi tarp soft autumn ir light spring. Faktas kad vasaros daug, bet šoto nepakanka man šaltumo... ypač toje foto pirmoje  blush2.gif Kadangi pritariu, kad nuotraukos gan neįnfomatyvios, tai konkrečiau sunku ką spręst.

Aš tikrai nepykstu, tik juokauju, kad va kokia dramatiška situacija - palikot mane nežinomybėj lietingą pirmadienio vakarą biggrin.gif
Ačiū labai už išsamų komentarą 4u.gif Teks darytis informatyvią fotosesiją, kai bus tinkama šviesa ax.gif

O informatyvios foto būtų su normaliu apšvietimu ir stambiu planu. Ar dar kažkokie reikalavimai?

Mergaičiuk, man palaidinė atrodo tinkama ir faina, o kelnės šaltos biggrin.gif Turiu darbines kelnes labai tamsios, šaltos rudos (tokia į žalsvumą beveik), tai truputį ji mane nervina - nei ruda, nei juoda dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 08 spalio 2012 - 20:52
QUOTE(bytte @ 2012 10 08, 21:22)
tai mėtausi tarp soft autumn ir light spring.

Saliut! bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 11:25)
biggrin.gif Tuoj pasikelsiu. Aciu labai, ir Amarcord irgi 4u.gif O siaip ir tikro persikvalifikavus i pavasari ir pradejus atitinkamai rinkti spalvas tai daugiau komplimentu susilaukiu. smile.gif

Kelkis kelkis, paskui mes Tave pūūūsime pūūūsime biggrin.gif

Man net susišvietė, kad žandai kažkur pamesti bigsmile.gif Va, jei net pakūdimas prisidėtų kaip bonusas, gal didesnė motyvacija savo tipą rast būtų biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 11:28)
Prašom mane tujinti 4u.gif ir aš tada tamstą tujinsiu  ax.gif Pažiūrėjau foto, tai ir man panašu, kad mūsų tipas tas pats  smile.gif
Vėliau, kai bus daugiau laiko, planuoju peržiūrėti spintą ir dar su paletėm paeksperimentuoti.

Sutarta 4u.gif

Man jaučiu irgi VĖL reiks pabandyti pasigilint.. Jergau kaip toli nuo manęs tie visi spalviniai dalykėliai. Matyt, čia daugiau tokių ir renkasi. Šitos visos kur gaudosi tai yra Bytte, Donstop, Shana ar dar kas ir visos kurios šiaip gražiai ir sau spalviškai tinkamai rengias, nemato reikalo kažko ieškot ir kitiem galvos sukt dry.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 11:30)
Asamos tipas man labai su Katie Holmes asocijuojasi kazkodel, pagal bendra pajautima. Fotkes neinformatyvios, bet is pirmo zvilgsnio Asamos kontrastas sakyciau gal kiek didesnis nei Amarcord 4u.gif

Aš jaučiuos blankesnė už Kate unsure.gif Paprašysiu MB nufotkint mane kaip nors baisiai... Be makiažo t.y. laugh.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 13:47)
O man patinka vasaros spalvos ir džiaugiuosi, kad legalu man jas dėvėti biggrin.gif tik nustebau labai, kad rudeniškos netinka, bo charakteris mano rudeniškas, melancholiškai vriednas.

Bet softų juk kažkokie panašūs atspalviai kaip rudens.. Nia?

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 16:32)
Merginos, o tokia palaidine i dalykine apranga isipaiso Jusu manymu, ar del tos gumos  apacioj, nalabai  g.gif  Ji medvilnine.

Man atrodo, kad tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 08, 20:22)

man Amarcord oda visgi ne šalta, matau kad rausva su persikiniu atspalviu bent savo monitoriuje. O akys vienose foto šaltos, kitose švelniai šiltos... tai mėtausi tarp soft autumn ir light spring.

g.gif o man jos akys visai nepavasarines g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 10 08, 21:53)
Kelkis kelkis, paskui mes Tave pūūūsime pūūūsime biggrin.gif
Man net susišvietė, kad žandai kažkur pamesti  bigsmile.gif  Va, jei net pakūdimas prisidėtų kaip bonusas, gal didesnė motyvacija savo tipą rast būtų biggrin.gif

Aš jaučiuos blankesnė už Kate  unsure.gif  Paprašysiu MB nufotkint mane kaip nors baisiai... Be makiažo t.y. laugh.gif

liezuvis.gif
Pakeiciau darba i vrednesni biggrin.gif O is tikro tai turejau labai itempta paskutini 1,5 menesio doh.gif Siaip tai tik - 3kg.
Paprasyk, siaip tavo foto neinformatyvios, tai rimciau sunku ka sakyti. g.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad jei apsivelku fuksijų spalvos drabužius,. mano veidas pasidaro kažkos melsvas, ar tai reiškia, kad mano oda yra šilto atspalvio ir šaltos spalvos netinka?
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 10 09, 10:08)
Pastebėjau, kad jei apsivelku fuksijų spalvos drabužius,. mano veidas pasidaro kažkos melsvas, ar tai reiškia, kad mano oda yra šilto atspalvio ir šaltos spalvos netinka?

Man atrodo, kad tai reiškia, kad jums ta konkreti spalva netinka smile.gif

Tarkim, mano oda kaip ir į šiltumą skaitosi. Ir, tarkim, šalta fuksija tinka nelabai. Bet oranžinė tai irgi netinka! Per geltona. Jei kirpykloj mane nudažo per geltonai arba per ryžai, tai snukis kaip mat pasidaro per žalias biggrin.gif
Iš kitos pusės, jei nudažo labai jau šaltai - tada tas snukis gaunasi irgi neįspūdingas, tarp karo aukos ir pabėgimo iš reanimacijos, sakyčiau biggrin.gif

Sunku išsirinkti, kas geriau biggrin.gif

Vat toksai vat aš pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 23:13)
Pakeiciau darba i vrednesni biggrin.gif O is tikro tai turejau labai itempta paskutini 1,5 menesio doh.gif Siaip tai tik - 3kg.
Paprasyk, siaip tavo foto neinformatyvios, tai rimciau sunku ka sakyti. g.gif

Kai antsvorio nėra - tiek ir tereikia. smile.gif Liuks kai ant veido tas pasimato. Būna gi meti meti, subinė pasitraukia, o veidukas nesikeičia doh.gif

Anksčiau esu kėlus daugiau visokių nuotraukų, bet pagalvojau, kad nesąmonė - gi plaukai kiek tamsinti buvo. Dabar jau nusiplovė viskas..

Bandžiau šiandien fotografuotis lotuliukas.gif Su telefonu išėjo nekas... Įkėliau dvi, aišku smagu, kad prastos kokybės foto oda lygiau atrodo laugh.gif Šiaip oda tokia in raudonumą, kapiliarai visokie paviršiniai. Į babytę bigsmile.gif dar vakare įkelsiu nuotraukų iš fotoaparato, pasiklydau tarp laidų ir nebespėjau to padaryt ryte... (kokios mano akys ryškios gavos blink.gif Šiaip žiūrint į veidrodį tokios "bespalvės" atrodo. Gal dar akiniai dengia gerokai...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 09 spalio 2012 - 10:12
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 09, 11:06)
Kai antsvorio nėra - tiek ir tereikia. smile.gif Liuks kai ant veido tas pasimato. Būna gi meti meti, subinė pasitraukia, o veidukas nesikeičia  doh.gif 

Man nuo veido pirmiausia nukrenta ir veliausiai atsiranda. O taip noreciau zanduku (cia niekas manes nesupranta) rolleyes.gif
Atsakyti