QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 11:25)
Tuoj pasikelsiu. Aciu labai, ir Amarcord irgi
O siaip ir tikro persikvalifikavus i pavasari ir pradejus atitinkamai rinkti spalvas tai daugiau komplimentu susilaukiu.
Kelkis kelkis, paskui mes Tave pūūūsime pūūūsime
Man net susišvietė, kad žandai kažkur pamesti
Va, jei net pakūdimas prisidėtų kaip bonusas, gal didesnė motyvacija savo tipą rast būtų
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 11:28)
Prašom mane tujinti
ir aš tada tamstą tujinsiu
Pažiūrėjau foto, tai ir man panašu, kad mūsų tipas tas pats
Vėliau, kai bus daugiau laiko, planuoju peržiūrėti spintą ir dar su paletėm paeksperimentuoti.
Sutarta
Man jaučiu irgi VĖL reiks pabandyti pasigilint.. Jergau kaip toli nuo manęs tie visi spalviniai dalykėliai. Matyt, čia daugiau tokių ir renkasi. Šitos visos kur gaudosi tai yra Bytte, Donstop, Shana ar dar kas ir visos kurios šiaip gražiai ir sau spalviškai tinkamai rengias, nemato reikalo kažko ieškot ir kitiem galvos sukt
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 11:30)
Asamos tipas man labai su Katie Holmes asocijuojasi kazkodel, pagal bendra pajautima. Fotkes neinformatyvios, bet is pirmo zvilgsnio Asamos kontrastas sakyciau gal kiek didesnis nei Amarcord
Aš jaučiuos blankesnė už Kate
Paprašysiu MB nufotkint mane kaip nors baisiai... Be makiažo t.y.
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 13:47)
O man patinka vasaros spalvos ir džiaugiuosi, kad legalu man jas dėvėti
tik nustebau labai, kad rudeniškos netinka, bo charakteris mano rudeniškas, melancholiškai vriednas.
Bet softų juk kažkokie panašūs atspalviai kaip rudens.. Nia?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 16:32)
Merginos, o tokia
palaidine i dalykine apranga isipaiso Jusu manymu, ar del tos gumos apacioj, nalabai
Ji medvilnine.
Man atrodo, kad tinkama