Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(inc @ 2012 09 30, 14:53)
tai parodyk fotkę čiut ilgiau ir aptarsim kas tokia  tongue.gif

Aš dabar labai noriu kokią labai tikrovišką fotkę įdėt, nes kai pažiūriu tas, kurias jau buvau įdėjusi - tai nieko ten gero nesimato sad.gif Ko gero reikia fotografuoti lauke dienos šviesoje, ar ne? nes blicas iškreipia spalvas, ir akį reikia iš arti paimti? Tada tokiom fotkėm teks palaukt pora savaičių, nes gerasis fotikas iškeliavo į kelionę sad.gif O jei būsiu labai nekantri, tai paprašysiu, kad su ne tokiu geru greičiau nufotkintų smile.gif

P.S. Bet visvien labai prašausi į tą neviešą albumą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 30 rugsėjo 2012 - 14:38
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 15:37)
Aš dabar labai noriu kokią labai tikrovišką fotkę įdėt, nes kai pažiūriu tas, kurias jau buvau įdėjusi - tai nieko ten gero nesimato sad.gif Ko gero reikia fotografuoti lauke dienos šviesoje, ar ne? nes blicas iškreipia spalvas, ir akį reikia iš arti paimti? Tada tokiom fotkėm teks palaukt pora savaičių, nes gerasis fotikas iškeliavo į kelionę sad.gif O jei būsiu labai nekantri, tai paprašysiu, kas su ne tokiu geru nufotkintų smile.gif

Aš tai pro langą galvą iškišus fotkinausi, nes stovint prie lango nieko nesigavo lotuliukas.gif Bet pas mus prie lango medis, tai jo pavėsyje, kad tiesioginė saulė nemaišytų. Ir wb reiktų žiūrėti, kad nenugeltonintų, nenumėlynintų nuotraukų fotikas.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 15:08)
doh.gif nusipezi biggrin.gif biggrin.gif
ji jau šimtą temų atgal buvo paskelbta vasara, kai aš savo tipo ieškojau tongue.gif biggrin.gif

Kai manęs nebuvo, tai nesiskaito lotuliukas.gif Aš gi nemačiau! Negalėjau nusižiūrėt! biggrin.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 30, 15:16)
O kaip juodaodes ar azijietes soft summer?  Irgi netilpsit kartu? biggrin.gif

blink.gif
Vajei.
Nu tada jau geriau su Middletown tilpčiau... Pasijaučiau ne tokia jau labai ir nepanaši lotuliukas.gif

O kaip atrodo juodaodės - azijietės pavasariai, vasaros, žiemos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 rugsėjo 2012 - 14:45
user posted image

Nu va, štai ir mano nuotrauka biggrin.gif Tai koks spalvinis tipas? laugh.gif

Pažėkit, kaip su avataru dera bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 30 rugsėjo 2012 - 14:58
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 15:57)
Nu va, štai ir mano nuotrauka biggrin.gif Tai koks spalvinis tipas? laugh.gif

Po 25 metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 15:58)
Po 25 metų lotuliukas.gif

Na nereikia čia komplimentais taip mėtytis, o tai nosį užriesiu biggrin.gif Nereiks 25 m., nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 16:02)
Na nereikia čia komplimentais taip mėtytis, o tai nosį užriesiu biggrin.gif Nereiks 25 m., nereiks biggrin.gif

Nu gal užteks ir 24 biggrin.gif

Bet tavo akys tokios ryškesnės, kiek aš prisimenu. Mėlynesnės, turkiškesnė. Ta prasme, daugiau gal į turkio, o ne į turko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 16:10)
Nu gal užteks ir 24 biggrin.gif

Bet tavo akys tokios ryškesnės, kiek aš prisimenu. Mėlynesnės, turkiškesnė. Ta prasme, daugiau gal į turkio, o ne į turko lotuliukas.gif

Aš jų niekad nelaikiau mėlynom akim, man mano akys visada atrodė kažkokios be spalvos sad.gif Bet jau einu ieškot fotiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 30 rugsėjo 2012 - 15:17
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 16:17)
Aš jų niekad nelaikiau mėlynom akim, man mano akys visada atrodė kažkokios be spalvos sad.gif Bet jau einu ieškot fotiko

Aš abiejose nuotraukose su skirtingu apšvietimu įžiūrėjau labai gražiai žydras. Taigi dar babcės gyrė. Reiškia, ne aš viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 16:17)

Tai va, jos maždaug tokios po mažai miegotos nakties biggrin.gif Bet ne į grožio konkursą susirinkom, ar ne? laugh.gif

user posted image
Papildyta:
Bet kaip sunku save fotografuot doh.gif Siaubingai atrodo foto iš arti, jau pamačiau, kad man plastinės operacijos jau būtinos bigsmile.gif
Atsakyti
aš čiut dar čiut čiut gyva lotuliukas.gif

tu lyg apie rudenį kalbėjai, ne? čia yra nemažai jo akių pvz. įdėta http://12blueprints....e-album-autumn/
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 16:37)
Tai va, jos maždaug tokios po mažai miegotos nakties biggrin.gif Bet ne į grožio konkursą susirinkom, ar ne? laugh.gif

user posted image
Papildyta:
Bet kaip sunku save fotografuot  doh.gif Siaubingai atrodo foto iš arti, jau pamačiau, kad man plastinės operacijos jau būtinos  bigsmile.gif

Mano tokios pačios!!! Su geltonu aplink vyzdį! bigsmile.gif

Žiū:
user posted image

Bet su tavim į rudenį neisiu! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 rugsėjo 2012 - 16:08