Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 17:01)
Kaip as su ruda, beige ir navy  lotuliukas.gif  Vasara dar koralines biski buvo, o dabar viskas  doh.gif

Pas mane ruda irgi yra buvusi preity... tolimoj, bet pradesiu ja susigrazinti smile.gif , visdelto kai kur paletese maciau salta tamsia ruda, o ir sviesi , nu tokia kaip beige, bet tik salta. Vasara turejau svarkeli toki, tai liuks buvo.

QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 17:09)
Kiskit i sveikata, tik diskusijose ismokstama ir atrandama 4u.gif

4u.gif , tik as tu, o ne jus mirksiukas.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 17:12)
O kas čia blogai? Taigi labai gražu bigsmile.gif Aš jei jau mesiu juodą, tai tik dėl tokio va varianto, ir jausiuos didi gražuolė lotuliukas.gif
O ką?
Gražuolė aš, bliamba, ar šviesoforas, kad šviesti iš tolo? schmoll.gif
Gal pas mane užtat yra dvasinių vertybių!
Viena kita.
Gerai paieškojus biggrin.gif

Noa, tu kaip sviesoforas supermamose biggrin.gif, kur tu tik rasai, ten idomu skaityt! Nugi turi tu ta perliuka, kaip jis ten g.gif ... gal humoras biggrin.gif
o is kitos puses juoda visdelto nera gerai dar ir del to, kad ji greit apsiplauna ir pasidaro kaip pilka. Va parasiau, o po to pagalvojau, kad nu bral, ji man tada turetu tikt rolleyes.gif . Nors nee, ji kaip gedulas , fui, nereikalinga mums, tokioms savimi besirupinancioms moteroms nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 08 spalio 2012 - 15:35
QUOTE(huga @ 2012 10 08, 15:34)

4u.gif , tik as tu, o ne jus  mirksiukas.gif

Noa, tu kaip sviesoforas supermamose biggrin.gif,

Tada - kisk i sveikata biggrin.gif

Nesutinku, Noa ne sviesoforas, ji cielas diskotekinis apsvietimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 17:44)

drinks_cheers.gif tiksliai pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 16:44)

Na taip... Ačiū biggrin.gif Virtualiai biggrin.gif O aš perėjau drabužių lentynas, vis tiek - sezonai keičiasi. Mažiaus drabužių lentyna - mėlyna, pilka, raudona, balta, yra geltonos, žalios... Vyresnėlio lentyna - pilka, juoda, tamsiai mėlyna, chaki, balta. Diedo - chaki, ruda, žalia, džinsinė mėlyna, smėliava, bordo...

Mano, tojest diskotekinio apšvietimo bigsmile.gif :
juoda juoda juoda juoda (tamsiai pilka) juoda juoda lotuliukas.gif
Pagal turimą garderobą galėčiau be vargo dirbti laidojimo namuose arba kaminkrėčiu... Tiksliau, pagal aprangą atrodo, kad aš tai jau dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 16:32)
Merginos, o tokia palaidine i dalykine apranga isipaiso Jusu manymu, ar del tos gumos  apacioj, nalabai  g.gif  Ji medvilnine.

O sita ruda mano akimis salta, tiesa?

Jei dress - kodas griežtas, tai iškirptė gali būti ne daugiau delno gilumo (pridėjus delną prie kaklo horizontaliai). Tai antra atpuola dėl per gilios iškirpties, taip pat griežtas dress - kodas draudžia trikotažą iš principo. O pirma dėl gumos ir trumpų rankovių atrodo kiek sportiškai griežtam dress - kodui 4u.gif

Ačiū dar kartą visoms už nuomones dėl mano pirkinių 4u.gif
Atsakyti
Amarcord man jūs ne vasara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 16:17)

juoda juoda juoda juoda (tamsiai pilka) juoda juoda lotuliukas.gif
Pagal turimą garderobą galėčiau be vargo dirbti laidojimo namuose arba kaminkrėčiu... Tiksliau, pagal aprangą atrodo, kad aš tai jau dirbu lotuliukas.gif

Gal keisk darba hihihi.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 10 08, 17:08)
Jei dress - kodas griežtas, tai iškirptė gali būti ne daugiau delno gilumo (pridėjus delną prie kaklo horizontaliai).

Man tai faina bliuskute, nors man netinka ax.gif ir prie svarkelio tiktu, jei dresskodas jau ne kardinaliai grieztas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 16:32)
Merginos, o tokia palaidine i dalykine apranga isipaiso Jusu manymu, ar del tos gumos  apacioj, nalabai  g.gif  Ji medvilnine.

man tai visai tinka darbui, bet čia priklauso ar labai griežtas dress kodas ar nelabai. man tiktų.

ruda kelnių? biggrin.gif nes bliuska tai tikrai ne ruda
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 17:32)

Mano akimis cia bordo ir tai su kazkokiu gelsvumu lyg i plytines eitu g.gif tai gal ne saltas atspalvis. Bet as ne eksperte rolleyes.gif

Kai parasiau, tada tik pamaciau, kad kelniu biggrin.gif, man jos beveik juodos. Atrodo saltai smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 08 spalio 2012 - 19:27
QUOTE(bytte @ 2012 10 08, 18:42)
Amarcord man jūs ne vasara  blush2.gif

O kas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 10 08, 20:24)
Mano akimis cia bordo ir tai su kazkokiu gelsvumu lyg i plytines eitu  g.gif  tai gal ne saltas atspalvis. Bet as ne eksperte  rolleyes.gif

Kai parasiau, tada tik pamaciau, kad kelniu biggrin.gif, man jos beveik juodos. Atrodo saltai smile.gif.

Kai aš buvau tiksliai pavasaris ir turėjau paletę, tai ŠITA spalva ten buvo. Aš ją suprantu kaip plytiškai bombordavą biggrin.gif

Ai kelnių? Neeee, kelnių nebuvo. Tamsiausia ruda buvo kaip mokyklinė uniforma! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 spalio 2012 - 19:36
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 21:29)

console.gif cia baisiausia kas gali sioje temoje nutikti .
Va taip ir matau, kad zmogus susiperka tinkancius rubus, o viena is geriausiu eksperciu pasako, kad tu visai ne tas tipas rolleyes.gif . Tikiuosi, kad tu dar vis rubu paieskoje mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 21:34)
Ai kelnių? Neeee, kelnių nebuvo. Tamsiausia ruda buvo kaip mokyklinė uniforma! biggrin.gif

Nu vat, jeigu jau tamsiau uz mokykline uniforma, tai tikrai saltas atspalvis biggrin.gif , nu ar matet kas juoda silto atspalvio?! biggrin.gif
Atsakyti