Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 08, 12:47)
Inc, aš čia seniau už Teką bendrauju, o va tik dabar į albumėlį pasiprašiau  rolleyes.gif

supratau verysad.gif nu tik tiek, kad norеtus pilnavercio bendravimo.
ok, artimiausiu metu net nebandysiu prasyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 13:48)
Gerbiamoji kolege, turiu pastebeti, kad busite atsilikusi nuo paskutiniuju tendenciju  umn.gif madingiausia yra, kai matosi visi sonkauliai, o virs ju dar styro Pamelos papai hihihi.gif 2-viename cool.gif

Na tai taip... Tik storos nenori papų, o plonos šonkaulių, nes kaip norėti to, ką turi? Norisi, ko neturi biggrin.gif

Mano va visi trys diedai garbanotais arba banguotais plaukais. O mano - tiesūs kaip makaronai, jokio linkimo absoliučiai niekur! Tai jie visi trys lyginasi, o aš viena šiaušiu kaip išgalėdama. Jie visi trys su manim plaukais keistųsi, o aš irgi keisčiausi su bet kuriuo. Turiu omeny, pakaušio plaukais. Barzdos tai nenorėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 12:48)
Gerbiamoji kolege, turiu pastebeti, kad busite atsilikusi nuo paskutiniuju tendenciju  umn.gif madingiausia yra, kai matosi visi sonkauliai, o virs ju dar styro Pamelos papai hihihi.gif 2-viename cool.gif

o as ana diena nutariau,kad man reik kokios magiskos liemeneles, nes nu sakes kaip tuscia liko po maitinimu doh.gif kazi o kaip tos isgirtosios VS? gal kuri esat pirkusi?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 13:05)
Na tai taip... Tik storos nenori papų, o plonos šonkaulių, nes kaip norėti to, ką turi? Norisi, ko neturi biggrin.gif

Mano va visi trys diedai garbanotais arba banguotais plaukais. O mano - tiesūs kaip makaronai, jokio linkimo absoliučiai niekur! Tai jie visi trys lyginasi, o aš viena šiaušiu kaip išgalėdama. Jie visi trys su manim plaukais keistųsi, o aš irgi keisčiausi su bet kuriuo. Turiu omeny, pakaušio plaukais. Barzdos tai nenorėčiau biggrin.gif

Ai, as dgmz esu susitaikiusi su viskuo, ka turiu tongue.gif

As ir noreciau banguotu, 2 kartus chemini buvau susidejus doh.gif o kitos svaigsta, kad mano plaukai kaip po tiesintuvo atrodo doh.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 08, 13:05)
o as ana diena nutariau,kad man reik kokios magiskos liemeneles, nes nu sakes kaip tuscia liko po maitinimu  doh.gif kazi o kaip tos isgirtosios VS? gal kuri esat pirkusi?

Ne syp' mne sol' na ranu doh.gif Uzsidare LaSenza parduotuve online, o as nuo ju liemeneliu priklausomybe turiu g.gif kol kas yra atsargu, bet toliau nzn ka darysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 spalio 2012 - 13:18
Shana, nu ir aš dar pridėsiu- koks grožis jūsų wub.gif ir net pati iš savęs susijuokiau- pamačiau paskutines foto ir iškart pavasaris nušvito, net nebesuprantu kaip iškart nesimatė biggrin.gif

Ech, ir labai pritariu- norisi to, ko neturi... unsure.gif pusę gyvenimo bambėjau, kad užknisa plaukų storumas- tai nugarą kaitina, tai šiaušiasi kaip aviai, tai šukos įstringa, šampūnas kibirais naudojasi... o dabar, kai po ligų teliko trys plaukai ant galvos, tai šiaušiuos juos kaip įmanydama, kaukes kibirais dedu ir svajoju, kad daugiau jų būtų ax.gif norisi ir cheminio baisiai, bet bijau, kad išvis nupliksiu tada g.gif
Atsakyti
Pabandysiu vel savo trigrasi ikist, kazkaip jauciuosi kaip sava jus skaitydama (visdelto daugiau nei puse metu si tema mano favorite). Tik sunku ka parasyt nes esu zalia ax.gif . Tiksliau buvau zalia , bet dabar , jusu deka, jau pradejau suprast apie savo tipa - cool summer. Tik klaidzioju dar supratime salta/silta spalva rolleyes.gif .
Pas mane pradzioj buvo , kaip ir pas noa, vien juodi rubai, o dabar liko tik paltas, kuri veliau irgi keisiu, bet truputi veliau... pataupyt dar jam reikia smile.gif . Dabar susirgau kita spalva - navy, nepastebejau kaip persistengiau su ja na dar ir pilka doh.gif . Pas mane kelnes visos tik navy ir pilkos, virsutine dalis taip pat ax.gif . Nu , zodziu, vistiek likau pilka pele. saltuoju sezonu gal kiek paryskesiu, nes salikai aciu dievui ne melyni ir pilki rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 10 08, 15:49)

Dabar susirgau kita spalva - navy, nepastebejau kaip persistengiau su ja na dar ir pilka  doh.gif . Pas mane kelnes visos tik navy ir pilkos, virsutine dalis taip pat  ax.gif . Nu , zodziu, vistiek likau pilka pele. saltuoju sezonu gal kiek paryskesiu, nes salikai aciu dievui ne melyni ir pilki  rolleyes.gif .

Kaip as su ruda, beige ir navy lotuliukas.gif Vasara dar koralines biski buvo, o dabar viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 08, 13:41)
Shana, nu ir aš dar pridėsiu- koks grožis jūsų  wub.gif  ir net pati iš savęs susijuokiau- pamačiau paskutines foto ir iškart pavasaris nušvito, net nebesuprantu kaip iškart nesimatė biggrin.gif

Nu se tau laba diena tongue.gif Pradesiu galvoti, kad spalvine teorija labai veiksminga biggrin.gif nes kai kazkada sukeliau fotkes ne pavasariniam amplua, tai tokiu sauniu komentaru nebuvo tongue.gif 4u.gif
Bet is tikro su kitokiais plaukais nelabai matesi.

QUOTE(huga @ 2012 10 08, 14:49)
Pabandysiu vel savo trigrasi ikist, kazkaip jauciuosi kaip sava jus skaitydama (visdelto daugiau nei puse metu si tema mano favorite). Tik sunku ka parasyt nes esu zalia  ax.gif . Tiksliau buvau zalia , bet dabar , jusu deka, jau pradejau suprast apie savo tipa -  cool summer. Tik klaidzioju dar supratime salta/silta spalva  rolleyes.gif .

Kiskit i sveikata, tik diskusijose ismokstama ir atrandama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 10 08, 15:49)
Pas mane pradzioj buvo , kaip ir pas noa, vien juodi rubai, o dabar liko tik paltas, kuri veliau irgi keisiu, bet  truputi veliau... pataupyt dar jam reikia  smile.gif . Dabar susirgau kita spalva - navy, nepastebejau kaip persistengiau su ja na dar ir pilka  doh.gif . Pas mane kelnes visos tik navy ir pilkos, virsutine dalis taip pat  ax.gif . Nu , zodziu, vistiek likau pilka pele. saltuoju sezonu gal kiek paryskesiu, nes salikai aciu dievui ne melyni ir pilki  rolleyes.gif .

O kas čia blogai? Taigi labai gražu bigsmile.gif Aš jei jau mesiu juodą, tai tik dėl tokio va varianto, ir jausiuos didi gražuolė lotuliukas.gif
O ką?
Gražuolė aš, bliamba, ar šviesoforas, kad šviesti iš tolo? schmoll.gif
Gal pas mane užtat yra dvasinių vertybių!
Viena kita.
Gerai paieškojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 16:12)
O kas čia blogai? Taigi labai gražu bigsmile.gif Aš jei jau mesiu juodą, tai tik dėl tokio va varianto, ir jausiuos didi gražuolė lotuliukas.gif
O ką?
Gražuolė aš, bliamba, ar šviesoforas, kad šviesti iš tolo? schmoll.gif
Viena kita.

Noa, kas kas, bet humoro jausmas tai tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 15:12)

Viena kita.

first.gif
Atsakyti
Merginos, o tokia palaidine i dalykine apranga isipaiso Jusu manymu, ar del tos gumos apacioj, nalabai g.gif Ji medvilnine.

O sita ruda mano akimis salta, tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 08 spalio 2012 - 15:36